Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 05 23, 19:02)
Todėl, kad bėgant nuo sugyventinio užtenka tik susirinkti daiktus ir išeiti. Kai yra santuoka, tenka kreiptis į teismą dėl ištuokos, norint tuos santykius baigti.

Nera taip paprasta susirinkti daiktus ir iseiti, kuomet yra bendra nuosavybe, kitoks turtas... Ir svarbiausia - kuomet yra vaikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 05 23, 22:07)
Deja, deja...Gyvenime ne visad taip buna. Mano drauge buvo daug kartu sumusta, teko man ja ir i ligonine vezti. Bet jai ant tiek smegeneles buvo susimakalavusios... Jog vis atleisdavo ir negana to, jinai dar istekejo uz to sadisto. As tai santuokai daviau metus, drauges mama dave... puse metu. Santuoka truko 10men, bet kadangi per ta trumpa santuokos laika sugebejo sugyventi vaikiuka, tai tas asilas ilgai ja kankino savo isterijos ir pykcio priepuoliais.

Tai itakoja jus neteketi?Tai ka vyru pasaulyje nebera, vien smurtautojai, gejai, pedofilai , alkocholikai...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 05 23, 21:11)
Nera taip paprasta susirinkti daiktus ir iseiti, kuomet yra bendra nuosavybe, kitoks turtas... Ir svarbiausia - kuomet yra vaikas 4u.gif

Aš pasirinkau paaiškinimui paprastesnįjį variantą. Toks atvejis kaip jūsų, mano manymu, jau yra šeimos variantas, kurioje tiesiog vienu oficialiu dokumentu yra mažiau, o skyrybų atveju eiga būtų panaši 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 23, 22:03)
O jei jus vyras paliks, jūs nuo tos minutės tapsit nepadori? ar tik jis? ar abu? ar užtenka vieną kartą ištekėti kad visam gyvenimui taptum padori?
išsituoki ir vsio. nepadori  biggrin.gif
man jūsų gaila. nuoširdžiai. jūsų orumas labai abejotinas
lotuliukas.gif

Jei paliks tapsiu issituokusi, o cia jau kita tema mirksiukas.gif
Manes gailetis tikrai nereikia, pasigailekit saves biggrin.gif
.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 21:17)
Jei paliks tapsiu issituokusi, o cia jau kita tema mirksiukas.gif

Na, bet prie kokių save priskirti išsituokusioms, vienok, patikslinkite, kad loska ? Prie padorių ar prie nepadorių ? Daliai skaitančių išsyk kiek klausimų atkristų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 05 23, 20:53)
Idomu kuriuo atveju didesne beleberda, kai reikia pateikti kelias pazymas is registru centro ( tenais yra nurodomas savininkas) ar reikia liudininku parodymu, cekiu ir t.t. kad pagristumei kad tu prisidejai prie sio turto isigijimo ar pagerinimo ir, kad dalis jo priklauso tau
o kodel nenorejai, kad su vaiku butu vienodos pavardes?

Drauges,turincios turto,bet nesusituoke,pirkdamos NT,masinas,visas akcijas rasesi ant savo vardo,sudare turtinius sandorius su sugyventiniais...taigi kazkokiu problemu nera...aisku,jei nieko neturi ir isigyji tuo metu,kai gyveni su draugu,tai susitarimo klausimas kas ir kaip...kaip ir susituokus isigyji kazkoki turta...tvarkomi popieriukai...anksciau nebuvo tai daroma,nes teisiniais klausimais visada turtas buvo dalijamas per puse,o nesusituokus- kaip sakoma,kurioje "teritorijoje gyveni",to ir turtas...dabar viska galima graziai teisiskai sutvarkyti...taigi...vis bandote irodyti,kad susituokus maziau problemu...bet,klystate...
Jei taip labai idomu:1. tetis turi tik mus su sese(sunaus neturi,taigi pavardes taip pat neliktu),taigi...2. Visi turtiniai reikalai,rekvizitai...mano pavarde...daug popierizmo,tam laiko neturiu,taigi...
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 19:12)
Tai itakoja jus neteketi?Tai ka vyru pasaulyje nebera, vien smurtautojai, gejai, pedofilai , alkocholikai...

Ponia, pas jus laki fantazija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 05 23, 22:19)
Na, bet prie kokių save priskirti išsituokusioms, vienok, patikslinkite, kad loska ? Prie padorių ar prie nepadorių ? Daliai skaitančių išsyk kiek klausimų atkristų  biggrin.gif

Jokiu budu nesu pries skirybas, buna visokiu atveju, kai skirtis butina, na ir sugyventiniai skiriasi, cia kita tema.
Kartais zmogu daugiau gerbi, kad jis nutrauke rysius su kokiu smurtaujanciu vyru, sugyventiniu, nei su juo gyvena, cia visai kita tema..
Bet jei gyvenciau viena tai ir gyvenciau, bet jei atsirastu vyras, man issituokusiai, tekeciau vel, nenoreciau but SUGYVENTINE biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 05 23, 22:22)
Ponia, pas jus laki fantazija tongue.gif

Taip bigsmile.gif Vat iskart turiu klausima, jus i mane kreipetes zodeliu Ponia, o man reiktu kreiptisPanele, net tada kai jums 70 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 21:29)
Bet jei gyvenciau viena tai ir gyvenciau, bet jei atsirastu vyras, man issituokusiai, tekeciau vel, nenoreciau but SUGYVENTINE biggrin.gif

Viskas gerai su jūsų pozicija: ji yra labai aiški ir nekelianti abejonių. Man tik nesuprantama, kodėl jūs manote, kad visos nori ištekėti ir kad visos turi verkti iš laimės per vestuves ?

Taip bigsmile.gif Vat iskart turiu klausima, jus i mane kreipetes zodeliu Ponia, o man reiktu kreiptisPanele, net tada kai jums 70 g.gif

Etiketas reikalauja, kad į damas, kurioms virš 40 m. būtų kreipiamasi "Ponia", o ne "Panele", nepriklausomai nuo jų statuso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 23 gegužės 2011 - 20:32
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 19:29)

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 05 23, 19:31)
Etiketas reikalauja, kad į damas, kurioms virš 40 m. būtų kreipiamasi "Ponia", o ne "Panele", nepriklausomai nuo jų statuso.

Stai ir atsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 05 23, 22:31)
Viskas gerai su jūsų pozicija: ji yra labai aiški ir nekelianti abejonių. Man tik nesuprantama, kodėl jūs manote, kad visos nori ištekėti ir kad visos turi verkti iš laimės per vestuves ?

Nezinau kodel taip manau, matau gyvus pavyzdzius, bendrauju, moterys atvirai issako, kad noretu teket, bet draugas nenori, ar tai buvo vedes, ar skupas savo turtu dalintis nenori, ai daug tu pavyzdziu, bet gyvenime nesutikau ne vienos, kuri nenoretu teket schmoll.gif Kitos labai isrankios, ai daug visko gyvenime...

Bet kitos damos, kurioms virs 40, kai pasakai ponia, jei yra netekejusi, pataiso, papraso, kad kreiptumemes z. panele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 21:42)
Nezinau kodel taip manau, matau gyvus pavyzdzius, bendrauju, moterys atvirai issako, kad noretu teket, bet draugas nenori, ar tai buvo vedes, ar skupas savo turtu dalintis nenori, ai daug tu pavyzdziu, bet gyvenime nesutikau ne vienos, kuri nenoretu teket schmoll.gif Kitos labai isrankios, ai daug visko gyvenime...

Nu bet tu mūsų neskaitai ar kaip? g.gif Ignoruoji? Praleidi?
Atsakyti