Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Darse, taigi nebijok, pamatysi, kaip suvešės, iškart žiedynai pastambės...realiai tręšti reiktų jau prieš tokią fazę, kai tik yra žiedpumpurių užuomazgos - tada žiedynai labai pastambėja..Aišku, ir nepetręšti reikia..kai tik mano appleblossom bus bent kiek didesnės, tada žadu jas jau gerokai pastimuliuot..labai jau noriu to tokio didelių stambių pilnavidurių žiedynų įspūdžio..
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 06 09, 09:59)
Sveikos gelyciu myletojos, auginu ir as antri metai sias grazuoles, turiu 9 lovelius uzsisodinusi. Maciau, kad kai kurios auginate pakabinamuose kokoso plauso vazoneliuose, idomu ar ten jos ir isodintos ar tik i ta kokoso plauso "bliudeli" idetos su kitu vazoneliu?

Sveika, aš dedu plėvelę juodą (dažnai tai būna panaudojami tie maišai nuo durpų) ir tada sodinu, skylių nebadau, neperlaistau ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

Rodausi ir as savo gelyciu pirmus ziedus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 09 birželio 2011 - 11:48
SIM SIUS labai labai gražu wub.gif taip elegantiška, tvarkinga thumbup.gif
Atsakyti
aha, gražu... o ten margas įkištas - tai koks tai šlamutis margas?
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 06 09, 14:03)
SIM SIUS labai labai gražu  wub.gif taip elegantiška, tvarkinga  thumbup.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 06 09, 15:36)
aha, gražu... o ten margas įkištas - tai koks tai šlamutis margas?

4u.gif mirksiukas.gif
ant stovo slamutis paprastas, o loveliuose Cimzieda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 06 09, 11:47)
Sveikutes

Rodausi ir as savo gelyciu pirmus ziedus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

oho kaip grazu thumbup.gif taip ir toliau mergaites.siais mtais as visas giriu ir mokaus kitais metais jus mane girsit sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviliukep: 09 birželio 2011 - 16:47
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 09, 17:46)
siais mtais as visas giriu ir mokaus kitais metais jus mane girsit sunglasses2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 07, 18:56)
Gaudvile, ir mano pražydo pepermint twist..tik kaupiuos rodymui, kol pilniau žiedynas išsiskleis..kol kas tik 5 žiedai iš burbulo..Burbulas kai visas labiau įsižydės, gal geriau atrodys, nes kol kas tik keli žiedai - nuo reklaminių peperminčių gerokai skiriasi savo apimtimis ir net nežinau kaip pasakyt, pačiu tuo "burbuliškumu"...pvz. lenkiška Emilia sakyčiau, savais žiedais pepermint gerokai lenkia - vienu metu skleidžiasi daug žiedų, didesni, stipresni tokie ir įspūdingesni net...na, bet laukiu kol pepermint įsižydės labiau...Vėlgi net giminiškos veislės labai skiriasi - kokia gera salmon queen, tai salmon princess - šiaip sau..Galvoju, aš gal tiesiog jau įpratus tik prie didelių, vešlių, pusiau pilnavidurių žiedynų, kad paprasti žiedai man jau visai net nedaro jokio įspūdžio..o kaip tau pačiai atrodo?

oi, oi.. tiek veiklos turiu, tiek lakstymo net ir pačiame kieme, tai stebiu tik iš tolo. O iš toli riebus bumbulas tik matosi, jokio skirtumo paprasti žiedynai ar pusiau pilnaviduriai wink.gif
Tiesa, peppermint'as dar likęs mieste ir belaistant kitus daigus tik pastebėjau pražydus biggrin.gif Savaitgalį ar kitą savaitę ir šios bus išvežtos kurortan smile.gif
Atsakyti
Simsiau, labai gražūs gėlynai, tas trijų aukštų stovas turėtų įspūdingai atrodyti, kai gausiau sužydės- lauksim vaizdų 4u.gif

Mano nekilmingos, pernai augintos iš sėklų, šiemet- iš šakelių:

user posted image

Antrametė svyranti, taip pat išauginta iš sėklos:

user posted image

Gausiau pražydo Pink Sybil:

user posted image

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 10, 08:25)
Gausiau pražydo Pink Sybil:

gražuolė wub.gif
Atsakyti
user posted image
manoelargonija nedidele..ir ne kokia grazuole pilnavidure, bet vis tiek blush2.gif
Atsakyti