Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

pagaliau atejo ir paskutine deze su likusiais daigeliais !!! thumbup.gif thumbup.gif
begu atsiimt, isvyniot, kad sviesos gautu grazuoles wub.gif
Atsakyti
[quote=grange,2011 06 23, 12:50]
Sveikos, as vel su klausimu atsibeldziau blush2.gif ir su pirmaisiais mano paprastuciais bet mielais ziedais...

Kokios grazios ir kiek daug ziedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 23, 13:36)
Grange, labai gražios gėlytės, pumpurų tiek daug ir riebių thumbup.gif

Juk jos vadinasi "juostuotoji pelargonija"- viskas su jom gerai, tie "ratai" ant lapų turi būti bigsmile.gif

dekui 4u.gif
karsta.gif tai nuraminai, o tai galvojau, kad kas puola... pas kaimynus bandziau iziuret, nera tokiu ratu tai galvoju kas nors ne taip jau blush2.gif blush2.gif

QUOTE(ritaava @ 2011 06 23, 13:39)
Kokios grazios ir kiek daug ziedu thumbup.gif

4u.gif

idejau pagaliukines trasas tas, ka ir kitom gelem, gal tas padejo, ir dabar jau pastovioj vietoj, saules gauna, lietaus ir vandens kai sausa irgi, nu ir kalbu su jom biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Visu gelytes wub.gif , o as su klausimu, pas mane ziedu begale, bet lapai labai nekaip atrodo, tresdavau su lazdelem zydinciom gelem, bet lapu bukle nepagerejo, mazi kazkokie, susisuke. Siandien nusipirkau Shulz universaliu trasu , gal kas nors pasikeis, o Jus kaip daznai ir kuom tresiat, i kokia puse augaliukai susodinti?
p.s ta proga ir pasirodysim (cia vienos rusies tik, bet ir kitos panasiai atrodo verysad.gif )
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 23 birželio 2011 - 15:14
QUOTE(julijaph @ 2011 06 23, 13:38)
pagaliau atejo ir paskutine deze su likusiais daigeliais !!!  thumbup.gif  thumbup.gif
begu atsiimt, isvyniot, kad sviesos gautu grazuoles  wub.gif

labai gera naujiena, viskas pagal planą, puiku tiesiog smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 22, 08:55)
pasikartosiu, saugot per žiemą verta tik svyrančias. Kompaktinių tik auginukus reikia pasilikt.

Labas,
siemet pasisejau svyranciu pelargoniju, dabar jos pradeda zydeti,laikau nedideliuose 10,5 cm skersmens vazoneliuose siltnamyje sustatytus, nera dar grazios. Noriu saugot per ziema ir kitamet tureti grazias paaugintas. Sakykit, ar dabar turiu persodinti i didesnius indus ar nebutinai, kokiuose indeliuose turiu laikyti per ziema?
Aciu uz patarimus is anksto 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad daigeliai atkeliavę jau thumbup.gif aš irgi vėl su klausimu blush2.gif viena pelargonija pradėjo merdėt g.gif aš ją pirkau pakelėj kažkokiuose šiltnamiuose, parsinešiau, pastačiau kambary, nieko nedariau jai, po poros dienų pažiūrėjau žemę, kad sausa ir vazonėlis lengvas, tai paliejau truputį, bet tikrai nedaug, ir dar po poros dienų pusė lapų pagelto, dabar ir pumpurai pradėjo gelsti verysad.gif nesuprantu, pas mus vanduo baisiai chloruotas, bet aš visada silpna srovele prisileidžiu laistytuvą ir palieku nusistovėt, tai kartais ir savaitę stovi, kol išlaistau g.gif ar jinai čia taip sustresavo dėl vietos pasikeitimo g.gif dabar išnešiau į balkoną, gal šviesos kambary trūksta, nors nemanau, kad dėl šviesos trūkumo taip vysti pradėtų unsure.gif
Atsakyti
Parašiau Julijaiph žinutę, bet dar ir čia rašau...Julija, būkit maloni, apytiksliai bent parašykit laiką, kada 06 29 planuojate būti Vilniuje ir kur, kokioj vietoj planuojame susitikt - darbo diena visgi, reik pasiplanuot darbus ir laikus...

Taip pat visų , kurios nori, kad paimčiau jų daigus, prašau rašyti į čia, ne į až, nes jei ji bus pilna, tai nieko negausiu...

Taigi šiai dienai turiu prašymus iš Xaos, ir iš Partizanės jei ji negalėtų pasiimt pati.
Čia viskas?

Būtų gerai susiderint iki pirmadienio, sav. pradžioj prie interneto mažai prilysiu..
Atsakyti
Vilniuje galime susitikt prie pedagoginio universiteto netoli zveryno. Laikas-nuo 16.00 iki 16.30. As visgi negaliu minutes tikslumu apskaiciuot daug kas priklauso nuo masinu srauto ir t.t, bet manau gal jau tokiu laiku dauguma baigia darbus... g.gif
Partizane, ar atvyksi pati ar daigelius palikt violetai*?
Atsakyti
OK, dėkui, vieta tinka...ir laikas. Tik brūkštelkit į až dar savo tel nr. dėl visa ko....Partizanė išvykus, kaip sakė, yra, ir jei ji nebus tada ten - nespės parvykt iš tos savo kelionės, tada aš juos ir paimsiu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti