Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(julijaph @ 2011 06 17, 16:06)
tavosios kurias minejai pries tai- visos yra dar kol kas!

aiskutis,tai gerai tas paliekam,matai is zemuogiu grizau tai is tos inercijos ir baimes kad negausiu parasiau vel. wub.gif Dabar su atsiskaitymu tai kaip suprantu jus paskaiciuojate ir padarau pavedima, laukiu saskaiteles, jei nebutu ko is to pirmojo uzsakymo tai kaiki pakeiskit is paskutiniojo, na vat atrodo viska suvardinau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 17, 17:02)
Šaunu, kad didysis užsakymas padarytas thumbup.gif

Linkiu gerios kelionės augalėliams ir laukiu masinių šakelių mainų sezono biggrin.gif

Žiūriu į savo paprastutes iš sėklų augintas pelargonijos- nu gražios be proto ir jos, taip gausiai žydi šiuo metu wub.gif

O kitiems parodyti nereikia irnesakyk.gif photo.gif
Ka gero galiu padaryti siai gelytei? Ar ji isvis gali buti po atviru dangum g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 birželio 2011 - 18:12
labukas, pagaliau ir as grizau, sunki kaip tik pasitaike diena doh.gif gelytes issirinkau expromtu nes labai neturejau laiko, tai vat koks mano pirkinys (jei uzauginsiu mielai pasidalinsiu su senbuvem tongue.gif )
Noel Gordon
Ruby Rosebud
Scarlet Rambler
Rosebud Supreme
Orange Rosenhnopp

labai džiaugiuosi apskritai kad užtaikiau si pasiulyma smile.gif uzsisakiau ne daug, nes pirma karta bandysiu augint daigelius pirktus tokiu budu, tai truputi pabijojau rizikuot blush2.gif nors esu isitikinus kad visos mielai pasidalinsit patirtim bigsmile.gif
Atsakyti
Radau atsakyma pirmam puslapi smile.gif Patresiu gelezies chelatu...
Atsakyti
o aš aptikau amarų ant vieno krūmelio. bet tik vieno. apkramtę jau kaip reikiant. skubiai sulaisčiau turėtu žalio muilo ir čili mišiniu, bet mirti jie tai nepuolė nuo to.
eisiu pirkt actaros.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 17, 19:38)
o aš aptikau amarų ant vieno krūmelio. bet tik vieno. apkramtę jau kaip reikiant. skubiai sulaisčiau turėtu žalio muilo ir čili mišiniu, bet mirti jie tai nepuolė nuo to.
eisiu pirkt actaros.

o actara ne per stipru neuzteks fastac ar decio ar as kazka maisau g.gif visada galvojau kad actara stipriausias nuodas, siaip pati pernai su fastac nuodijau amarus,ir pavyko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 16:50)
Didžiausios gerbėjos gaus naujų žaislų  mirksiukas.gif

julijaph, čia ir yra visos floros skyrelio senbuvės veteranės... cool.gif ir nė neabejoju, kad va paskaičiusios sušoko kokį pergalės šokį ar bent su palengvėjimu atsiduso ...

aš tai cypavau iš laimės lotuliukas.gif net darbe prirodžiau, kokių grožių mums parveš wub.gif sėkminga diena šiandien, dar sanpaulijų nusipirkau ir radau vieną pelargoniją prasiskleidusią pagaliau, nebeprisimenu nei kokias pirkau, tai vis įdomu kur kaip žydės, pumpurų jau prikrauta ax.gif
dar nusipirkau purškalą aphisol-bio, kenkėjų temoj skaičiau, kad lyg padeda nuo visokio velnio, tai išpurškiau visus turimus augalus ax.gif
Atsakyti
Partizane, tiksli citata iš až julijaph laiškelio

"mes busime vilniuje birzelio 29d. tai tikrai tikiuosi, kad tada busite laisva ir galesit pasiimt grozybes "

tai va, 06 29, už geros savaitėlės..jei negalėsi ar kaip , mielai pas save palaikysiu iki kol galėsi, bet tik tiek, kad liepos 1 man atostogos jau..

o jau žiūriu, nurimo aistros, nuvilnijo biggrin.gif

Amarille, šitos būtent pelargonijos su gležna lapija po atviru lietum laikyt negalima.Jis jai kenkia, o kenkia būtent todėl, kad lapai yra gležni ir juos reikia pasaugot nuo visokių mechaninių poveikių, šiuo atveju nuo lietaus paskalbimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 birželio 2011 - 19:38
Sveikos pelargonijų gerbėjos 4u.gif Aš taip pat labai prijaučianti joms smile.gif Kol kas nelabai bendrauju šioje temoje, bet stebiu beveik nuolat blush2.gif Norėčiau paklaust, gal kas pasakytų kaip angliškai vadinasi skydalapės svyrančios pelargonijos? Norėčiau paieškot jų, nes mano sąlygomis tinka augint tik tokias, kad pačios nusibarstytų žiedlapius, nes skabyt nėr kaip, porą lovelių ir laistyt galiu tik ant kopėčių pasilipus doh.gif , o norėčiau kokių nors įvairesnių spalvų, tos švelniai rožinės ir plytos spalvos raudonos kažkaip pabodo unsure.gif Bandžiau ieškot turguje arba parduotuvėse, bet kaip supratau, jos paprastos svyrančios, kurias reikia skabyt. O gal kas turit kokių įvairesnių spalvų, gal parduotumėt kokį plenciuką rolleyes.gif
Mačiau kokių grožių užsisakėt šiandien, bet vėlokai prisėdau prie kompo, pavėlavau į "traukinį", o šiaip man būtų labai patogu daigelius pasiimt, aš iš Klaipėdos bigsmile.gif Tiesa, o tame puslapyje ar visos kompaktinės, ar yra ir svyrančių? Kaip atskirt jas pagal pavadinimą? Man tos į tulpes panašios labai gražios rolleyes.gif

Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Svyrančios :

http://www.sutarve.s...ex.php?cPath=76

ir čia:

http://www.sutarve.s...ex.php?cPath=39

tulpinės:

http://www.sutarve.s...ex.php?cPath=54
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 06 17, 19:54)
o actara ne per stipru neuzteks fastac ar decio ar as kazka maisau  g.gif visada galvojau kad actara stipriausias nuodas, siaip pati pernai su fastac nuodijau amarus,ir pavyko  tongue.gif

nuo vorantinklinių erkių man pernai actara nepadėjo, bet lyg ir nenaikina jinai tu erkių, nors žalioj stotelėj davė būtent nuo jų. Bet šiaip nupurškus ir paliejus, kitą dieną jokio pagerėjimo nesimatė, tai aš kažkaip skeptiškai į ją žiūriu g.gif tik aš dariausi tirpalą pagal instrukciją, 2g atrodo 10l vandens, girdėjau, kad reik didesnę koncentraciją daryt, tik nežinau kokią. Nuo amarų manau tikrai padės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 20:53)

Ačiū bigsmile.gif
O šitos svyrančios pačios "nusipurto" ar skabyt reikia?

Ir dar, ar "tulpinės" svyrančios ar ne?
Atsakyti