Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(julijaph @ 2011 06 21, 21:54)
nezinau is kur yra sios merginos:  g.gif

dantiste
jediara
meize

Prašysiu kauniečių merginų, kad "priglaustų" gėlytes iki vakaro, nes prie "Megos" tokiu laiku negaliu atvažiuoti 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau cool.gif Komercinis pasiulymas lotuliukas.gif Priimu žiemoti-sandeliuoti jusu graziasias gelytes bigsmile.gif Aisku,uz atitinkama atlyginima biggrin.gif Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Lamama, labai gražios wub.gif
Kokios čia rūšys ir kur daigai pirkti?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 22, 08:02)
Sugalvojau cool.gif Komercinis pasiulymas lotuliukas.gif  Priimu žiemoti-sandeliuoti jusu graziasias gelytes bigsmile.gif  Aisku,uz atitinkama atlyginima biggrin.gif  Geros dienos smile.gif

Jaučiu man reiks pasinaudoti šituo pasiūlymu. Nes iš manęs tokia gėlininkė doh.gif , bet va prisipirkau grožių, tai jau teks mokėti už sandėliavimą žiemos metu, kad vasarą galėčiau džiaugtis gražiais žiedais wub.gif .

Aš iš Vilniaus, jeigu gėlytės į Vln atvyks darbo metu, tai negalėsiu atvažiuoti pasiimti unsure.gif . Prašysiu mergaičių,kad priglaustų mano daigelius (geriausia būtų apie Justiniškes arba toj Vilniaus pusėj), ir dar perduotų 3 lt julijaph blush2.gif , tada aš grąžinčiau mergaitei kažkuriai ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
hmmmm.... tai reikės galutinio sąrašo, kieno gėlės man reikės paimt pas save...

Kol kas galiu tuo laiku būt laisva...ir matyt, kad būsiu.

dėl žiemojimo...tai jei turite tik po kelis vazonus, kodėl jie negali visą žiemą ant lango stovėt ir žydėt? nelabai suprantu tos pelargonijų sandėliavimo mados žiemai. Priminsiu, kad pelargonijos yra visžalės kambarinės gėlės, iš šiltųjų kraštų atėjo mada jas laikyt lauko augalais...sezoniniais. Na supratu - svyrančios, arba jei kiekiai dideli...bet jei tai jos kokie 5 vazonai, kam jas kišt kažkur į rūsį? g.gif

Ir dar manau, kad saugot reikia tik svyrančias, nes jos ilgį įgauna su metais...kompatines, tai kažin....Jas vasaros gale daugint reikia kitiems metams, nes antrametės jau yra nebe tokios dekoratyvios - pastypusios smulkesnės, mažiau žydi ir t.t. Kaip daugint, parašyta bus jau naujos temos 1 psl. o tada tuos mažus auginukus na tikrai galima ant palangės augint, nes jie sunkiai išžiemotų kur nukišti...
Atsakyti
QUOTE(Meizė @ 2011 06 22, 08:37)
Jaučiu man reiks pasinaudoti šituo pasiūlymu. Nes iš manęs tokia gėlininkė  doh.gif , bet va prisipirkau grožių, tai jau teks mokėti už sandėliavimą žiemos metu, kad vasarą galėčiau džiaugtis gražiais žiedais  wub.gif .

Bet cia, be bajerio, rimtai, tokios paslaugos manau reikalingos g.gif
As kai tu roziaziedziu sejau iskart suderinau su teta, kuri bute puikiai savo palergonijas islaiko per ziema, kad priglaustu ir manasias tongue.gif nes pas mus, kazkaip, gelems sunkiai, nors, kokia, sakele pabandysiu issaugoti del sportinio intereso ax.gif
Ir, beje, po vakarykscio Violetos pasisakymo, kad mete savasias lauk pavasati, tai jau turesiu atsargini varianta, jeigu manosios neissilaikytu wub.gif
Atsakyti
mano išsilaikė, beje neblogai visai...bet būtų reikėję laiko, kol apgenėtos būtų atsigavę...ir kiek pabodusios jau buvo, šiemet norėjau kitų veislių pabandyt..ir reikėjo lovelius atlaisvint..kai matau, kokios dabar kaimynių, išlaikytos per žiemą kažkur....tai toli dar iki grožio, suvargusios labai tos pernykštės. Tai neklydau šiemet naujas pasisodinus.

pasikartosiu, saugot per žiemą verta tik svyrančias. Kompaktinių tik auginukus reikia pasilikt.
Atsakyti
Sveikutes, viena dienele tik nepasirodyk ir skaityt nespeji bigsmile.gif ,kokiosjus aktyvios thumbup.gif , labai dziaugiuosi gerom naujienom ir butinai pati leksiu Kaunan pasiimt augaliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 22, 08:12)
Lamama, labai gražios wub.gif
Kokios čia rūšys ir kur daigai pirkti?

aciu 4u.gif
Deja, rusiu nezinau, ax.gif nes neuzsirasiau o pirkau daigiukus senukuose.
Esu visiškai zalia pelargoniju auginime, tiesiog pernai MB pagaliau irenge lovelius po visais langais ir taip gavosi, kad pasodinus labai graziu pilnaviduriu surfiniju dar, pagal spalvas, priderinau keleta pelargoniju. Kadangi vasara savaitgaliais retai liekam namuose, po vieno karsto ilgojo savaitgalio radau visiskai isdziuvusias surfinijas ir lig niekur nieko puikiausiai zidincias pelargonijas, apsisprest nebuvo sunku – siemet turiu tik pelargonijas. Labai dziaugiuosi atradus sita temuke, nes galiu mokytis, o rudeniop gal dar pavyks susitarti ir del nauju rusiu daigu.
Atsakyti
Julija, Sassa ir Bergpalais (vel jauciu ne taip tos berg.. pavadinimą parašiau blush2.gif ) ir dar vienų pavadinimo nežinau. Sassos bumbulas dabar daaar didesnis, sakyčiau didesnis nei bergpalais wub.gif

Tik spalvų fotiku savo 'neišgavau' šį kart tikrųjų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 22 birželio 2011 - 12:19
Ir kuo jus jas maitinate kad tokios grazios g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 22, 19:08)
Ir kuo jus jas maitinate kad tokios grazios g.gif

Shultz trašomis, skirtom orchidėjoms. Pamirkius gaila išpilt, tai pilu ant pelargonijų, strepsių ir kitų gėlyčių. Ir kartais gauna universalių (shultz irgi).

Labai jomis džiaugiuosi wub.gif šiemet tikrai lepina, žiedynai dideeli, ir formuojasi daug žiedynų, bet seilę pavarvinu ir į tas, kur lapija buna tanki tanki, tanki ir super kompaktiška, tokio krūmo neformuoja, o žiedynų po 4-5 iškart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 22 birželio 2011 - 19:30