Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

QUOTE(laumupė @ 2011 05 26, 14:18)
Čia gandas ar pati  asmeniškai esat gavus iš Moontes į AŽ prašymą pritarti?  unsure.gif

Pati negavau, mes skirtingose pozicijose bet gavo kiti, man pritare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 26, 13:35)
Silpnu nervu esi?  biggrin.gif  O gal pati megeja su zenotais diedais pasiglamzyti kur tamsioj kamaroj?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 05 26, 13:43)
baik baik, grozis dyydele jega, gaila, kad ji turi ne vienas zmogus unsure.gif

A tu pastebejai kokios baisios buna kaikurios mises ? Mat radnaja , ir kaip ten jos sugalvoja eiti i tuos konkursus?
Atsakyti
kaip lengva manipuliuoti žmonėmis smile.gif net neįdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 05 26, 13:45)

Tu cia nesijuok ,o greitai pasakoji cia mums kaip per ispazinti -tokia pat kaip autore esi ,vedusiu diedu pasidiziavimais gerejaisi?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 26, 13:41)
Nu gerai ,kiek musuose rajonu centru yra?Nu tiek ir grazuoliu bus. Ne tiek jau ir daug.O zinant kaip musuose jie laimimi ,tai persasi isvada -arba tevai turtingi arba pati laisvo elgesio.

Ji dabar priristo elgesio - locna zmona, statusas ipareigoja. Laisvo elgesio pliuskiu nebevirskina. O tai, manyciau, galetu buti lojalesne, buvo laikas zaide ji, dabar kitos lai pasitreniruoja... Kiba nudils.

Bet kazkaip idomiai gaunas - dvigubi standartai, jai galima viskas, o kitom ni ni... Nera jokio testinumo ir tradiciju perdavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2011 - 12:52
QUOTE(burbanti @ 2011 05 26, 13:46)
Tu cia nesijuok ,o greitai pasakoji cia mums kaip per ispazinti -tokia pat kaip autore esi ,vedusiu diedu pasidiziavimais gerejaisi?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 26, 12:45)
A tu pastebejai kokios baisios  buna kaikurios mises ? Mat radnaja , ir kaip ten jos sugalvoja eiti i tuos konkursus?

Pastebejau, bet cia tik musu pavydziu kaimieciu nuomone, jos mano kitaip, matai kad zmones del ju net galvas pameta, meiluzes ir zmonas palieka. tu pagalvok, buvo dvi porcijos, o galiausiai gauni viena, o zmogus dietos nesilaiko, tai ka negi badausi, reikia dar vieno papildomo patiekalo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 26, 13:46)
Ji dabar priristo elgesio - loscna zmona, statusas ipareigoja. Laisvo elgesio pliuskiu nebevirskina. O tai, manyciau, galetu buti lojalesne, buvo laikas zaide ji, dabar kitos lai pasitreniruoja... Kiba nudils.

Bet kazkaip idomiai gaunas - dvigubi standartai, jai galima viskas, o kitom ni ni... Nera jokio testinumo ir tradiciju perdavimo.

Vat tame ir esme .Jai galima buvo ,o kitoms -ni ni ..nu negerai sitaip ,nesazininga.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 26, 13:44)
Pati negavau, mes skirtingose pozicijose bet gavo kiti, man pritare mirksiukas.gif

Konkrecius nikus galima? Jus suvokiat ribas, tarp melo ir savu fantaziju? Geda pagyvenusiai moteriai meluoti, ko jaunima mokote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2011 - 12:50
QUOTE(xxkamane @ 2011 05 26, 12:47)
Pastebejau, bet cia tik musu pavydziu kaimieciu nuomone, jos mano kitaip, matai kad zmones del ju net galvas pameta, meiluzes ir zmonas palieka. tu pagalvok, buvo dvi porcijos, o galiausiai gauni viena, o zmogus dietos nesilaiko, tai ka negi badausi, reikia dar vieno papildomo patiekalo. ax.gif

As tai ir mastau, kodel didziosios dainininkes skrandukus operuojas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 05 26, 13:47)

Vat jei tokios nesugeba laikytis vienos dietos ,tai patariu daryti kaip as darau:laikausi dabar triju dietu ,nes nuo vienos nepavalgau biggrin.gif
Atsakyti