Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

QUOTE(mot99 @ 2011 05 26, 18:34)
sveikintina izvalga  biggrin.gif
sunku nepastebeti, kaip jus pasparde, sutrype ir dar kojas nusisluoste visa senoji gvardija. ir neguoskit saves, kad jos nemyletos ir pyktis ju lupomis kalba... ne tik myletos ir nubuciuotos, bet ir mylimos ir geidziamos. vis dar. ir, esu tikra, joms su mokinukemis nereikia del savo vyru pesiotis, greiciau atvirksciai. nesulauksit uzuojautos ne tik todel, kad su svetimu prasidejot, bet ir todel, kad silpna esat - sutrizniojot vos kazkokiai mokinukei pasirodzius ir apskritai, pasikabinot net cia ant "senmergiu" kabliuko. Zodziu, apsikvailinot visais kantais ir tiek ziniu.

Jo, atėjo būrelis tetų, priteršė temą offtopikais, prirašė nesąmonių iš lubų, o kai temos autorei nusibodo su jų nesąmonėm terliotis, reziume - "pasidavė be kovos" biggrin.gif Gal autorei tokios "kovos" neįdomios tiesiog? O šaipytis iš svetimų situacijų lengva, kol panaši situacija nekaukšteli asmeniškai..
Atsakyti
sveikintina izvalga 
sunku nepastebeti, kaip jus pasparde, sutrype ir dar kojas nusisluoste visa senoji gvardija. ir neguoskit saves, kad jos nemyletos ir pyktis ju lupomis kalba... ne tik myletos ir nubuciuotos, bet ir mylimos ir geidziamos. vis dar. ir, esu tikra, joms su mokinukemis nereikia del savo vyru pesiotis, greiciau atvirksciai. nesulauksit uzuojautos ne tik todel, kad su svetimu prasidejot, bet ir todel, kad silpna esat - sutrizniojot vos kazkokiai mokinukei pasirodzius ir apskritai, pasikabinot net cia ant "senmergiu" kabliuko. Zodziu, apsikvailinot visais kantais ir tiek ziniu.

Vau bigsmile.gif , kaip inteligentiškai ir oriai skamba - SENOJI GVARDIJA thumbup.gif lotuliukas.gif . Bėgu užsirašyti!
Būkite tikra dėl savęs, o ne dėl kažkokių internaučių, apie kurių gyvenimus žinote tik tiek, kiek jos deklaruoja forumuose. Tebūnie, ironizuoja, užsideda "maskes" ir tampa senmergėmis arba paleistuvėmis, kuo tik nori, o kaip yra iš tikrųjų, jos vienos težino. Gal ta pati "Marytė Melnikaitė" (tfu, burbanti senbezda) dedasi kovotoja prieš vedusių vyrų viliotojas tik virtualiame pasaulyje? Galbūt realiai yra kardinaliai priešingai? Apie tai nepagalvojote? Na, ir naivumas neišpasakytas! Apsiseilėjote, surinkote tokių pačių seilių komandą ir net nepajutot, kaip pati užkibot ant slieko (tfu, šūdvabalio).

Papildyta:
Jo, atėjo būrelis tetų, priteršė temą offtopikais, prirašė nesąmonių iš lubų, o kai temos autorei nusibodo su jų nesąmonėm terliotis, reziume - "pasidavė be kovos"  Gal autorei tokios "kovos" neįdomios tiesiog? O šaipytis iš svetimų situacijų lengva, kol panaši situacija nekaukšteli asmeniškai..

Reikia žinoti kaip iš kvailumo pešti apčiuopiamos naudos mirksiukas.gif . Išmintingi žmonės nuo senovės naudoja šį būda. Būna situacijų, kai išmintingiausia apsimesti, jog nieko nenutuoki unsure.gif blink.gif . Nebūk "dundukas", bet mokėk tokiu apsimesti. Būti protingu tarp kvailių nėra labai naudinga, kaip ir tarp lunatikų nenaudinga mąstyti blaiviai. Tas, kas apsimeta kvailiu, paprastai toks nėra. Jei nori, kad tave gerai priimtų, geriausia apsimesti pačiu kvailiausiu biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:12)
Vau bigsmile.gif , kaip inteligentiškai ir oriai skamba - SENOJI GVARDIJA thumbup.gif  lotuliukas.gif . Bėgu užsirašyti!
Būkite tikra dėl savęs, o ne dėl kažkokių internaučių, apie kurių gyvenimus žinote tik tiek, kiek jos deklaruoja forumuose. Tebūnie, ironizuoja, užsideda "maskes" ir tampa senmergėmis arba paleistuvėmis, kuo tik nori, o kaip yra iš tikrųjų, jos vienos težino. Gal ta pati "Marytė Melnikaitė" (tfu, burbanti senbezda) dedasi kovotoja prieš vedusių vyrų viliotojas tik virtualiame pasaulyje? Galbūt realiai yra kardinaliai priešingai? Apie tai nepagalvojote? Na, ir naivumas neišpasakytas! Apsiseilėjote, surinkote tokių pačių seilių komandą ir net nepajutot, kaip pati užkibot ant slieko (tfu, šūdvabalio).

Skaitau ir kazko neikertu. O jus pati dabar ka darote? Kuo siuo momentu jus skiriates nuo ju, tu lojanciu? Jus gi tokia pat, nei geresne nei blogesne.

Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes, sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?

Omaro Chajamo rubajatas

Atsakyti
Kai kuriuos nikus šitoj temoj pamačiau visu gražumu. Nėra net ką pridurti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 26, 19:21)
Skaitau ir kazko neikertu. O jus pati dabar ka darote? Kuo siuo momentu jus skiriates nuo ju, tu lojanciu? Jus gi tokia pat, nei geresne nei blogesne.

Omaro Chajamo rubajatas

Moonte, ar tu vis dar turi jėgų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 20:12)
Vau bigsmile.gif , kaip inteligentiškai ir oriai skamba - SENOJI GVARDIJA thumbup.gif  lotuliukas.gif . Bėgu užsirašyti!

Sveikinu atvykus i pragara , vadinama gyvenimu . Paskraidet padebesiais , rojum pasimegavot .
Taiva , aiskinu : jums atrodo kad - miestelio liezuvautojai nusistate pries jus , griauna jusu laime , kreipetes i socialini tinkla - uzpuole profesionalios stervos . Vienu zodziu visi pries jus . Ir dar samokslai vaidenasi .
Bet ka cia mes , senoji gvardija ismanom fosilijos budami .
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 26, 19:25)
Kai kuriuos nikus šitoj temoj pamačiau visu gražumu. Nėra net ką pridurti.
Papildyta:
Moonte, ar tu vis dar turi jėgų?  biggrin.gif

Vos tik dabar kava pasistiprinus, siek tiek atradau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2011 - 18:31

Omaro Chajamo rubajatas

Esu žmogus ir niekada nebūsiu Dievas!
Kartais esu tik veidrodis, gal Tavo atspindys.
Esu tik drebanti širdis.
Kartais esu paklydęs vaikas.
Esu aš alkis, troškulys.
Kartais esu atsiminimai...
Nebežinau, kas aš esu…

verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:20)
Reikia žinoti kaip iš kvailumo pešti apčiuopiamos naudos :

idomu, tai kokios naudos jus cia gavot? bigsmile.gif
viena yra viesai skalbti savus baltinius ir kita - svetimus. galima kiek nori pripezeti apie svetima gyvenima - nuo to anei silta, anei salta. ir kokia nori role galima vaidinti - ir paleistuves, ir baisiai dorovingios. ir kiekvienoje temoje vis kitokia. o savas gyvenimas yra savas.. ten jau tenka suzaisti iki galo.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 05 26, 19:08)
  Gal autorei tokios "kovos" neįdomios tiesiog? 

taigi butent apie tai ir kalbu - beprasmiska leistis i tokio lygio "pesiojimusis", bet autore leidosi, nejausdama, kad is jos tiesiog tyciojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 26 gegužės 2011 - 18:44
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:32)
Esu žmogus ir niekada nebūsiu Dievas!
Kartais esu tik veidrodis, gal Tavo atspindys.
Esu tik drebanti širdis.
Kartais esu paklydęs vaikas.
Esu aš alkis, troškulys.
Kartais esu atsiminimai...
Nebežinau, kas aš esu…

verysad.gif

SM tikrai nera ta vieta, kad galetumete save surasti.

Pritariu mot99 postui 524.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2011 - 18:44
taigi butent apie tai ir kalbu - beprasmiska leistis i tokio lygio "pesiojimusis", bet autore leidosi.

Šioje vietoje labai klystate smile.gif . Vat, būtent, kad nesileidau, todėl ir "sudirbo", "sutrypė", "su žeme sumaišė" lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:45)
Šioje vietoje labai klystate smile.gif . Vat, būtent, kad nesileidau, todėl ir "sudirbo", "sutrypė", "su žeme sumaišė" lotuliukas.gif .

Netiesa, jus nusileidote iki ju lygmens. Praradote kontrole, savo pozicijas. Tik ignoras butu padejes sustabdyti visa sita. Neduokit peno, nepilkite zibalo i ugni, ji savaime nuslops.
Atsakyti
QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:45)

O koliojimas atgal yra nesileidimas? Argi reikia nusileisti iki kitų lygio, kad parodyti savo "kietumą"?
Atsakyti