QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:32)
1.o ne teisti kazkokios supuvusios siuksles pasislepusios uz doruoliu kaukes.
ir dar...
2., isgyvenau tai ir vaikstau iskelus galva, o tos kurios mane skalbe sedi nuleidusios galvas, nes zino,kad as zinau koks tikrasis ju veidas, apie ju romanus ir seimas. ech kaip saldu
3.dar bijo manes

nes nezino ar as paskelbsiu apie tai veisai ar ne

Va ko jos mane ismoke

sedi ir bijo ,imsiu ir paskelbsiu apie tai, kaip jos ar ne

saldus jausmas , geriausias kerstas tokioms padugnem
Papildyta:
4.o as ju neverciau, niekas neprase knistis po mano gyvenima. bet tom intelegentem juk kartais reik nusiimti kaukes ir pasisvaistyti riebiokm frazem. na bet kaip cia kakzas minejo, viskas grizta bumerangu

jos skalbe manuosius, bet nezinojo,kad paciu purvini rubai gali isvirsti is spintos, tikslaius isluzo durys

ir viskas paaiskejo

vat ir gavoi ir renginiu, ir duonos

tik jau is savo spintos
1. wow,tai gal nueik pas tevelius ir paprasyk pamoralizuoti del epitetu ir kad kulturos neismoke,bei gyvenimui neparuose
2. saunu, iskelta galva vaikstai,nes? yra kuo didziuotis? nes isgyvenai,gi nezude taves...ka japonams dabar irgi iskeltom gavlom vaiksciot,nes isgyeno cunami ir drebejima?Mieloji,kartais paziurek i zeme,nes kitaip kliusi ir krisi skaudziai. Tu neisgyvenai,o tapai kandzia,pagiezinga boba.
3.

cia jau virs visko...PASIMATE TAVO TIKRASIS VEIDAS...saunu,kad tiek nedaug tereikejo ir islingdai gyvates pavidalu i sviesa,bet kam tuo didziauotis nesuprasiu.
Esu sh patyrus, bet man buvo nusispjauti,likau savimi,nei kerstavau,nei keikiau,po keliu metu manes atsiprrase ir stebejosi,kokia as gera ir nepiktybiska.
O tu ka apie save gali pasakyti? Kad esi Kali kersto deive,o kartais ir gera bei svelni saviems,bei noredama itikti kitiems...bet argi tai ne KAUKE,kuria tu keiki kituose?
4. Nieks nieko neverte,bet kiekvienas zmogus yra laisvas reiksti savo nuomone, jei buvo netiesa, reikejo skunda i policija rasyti.
Gal paviesink visa svetima purva,pamatysi megausiesi ir jausies balta kaip drobe.
Dabar tu tiesiog zemas zmogus, uzsidedantis teisuoles kauke...deja esi tokia kaip kitos.
Sorry,nesusilaikiau, mane biesina toks aiskinimas "kokia as gera,o va visos kitos kiaules"

o i save ziuri tik su roziniais akiniais