Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras "pletkų" lygyje.

QUOTE(xxkamane @ 2011 05 27, 09:37)
pala pala sito tai nesupratau momento, tai atejo cia zmogus sukure tema apie tave nedorele ir isdejo tavo istorija su slyksciais pakomentavimais? g.gif

Viskas kas auksciau, jus nukele i toki pati zema lygi, kuri jus taip ten trypiate ir engiate smile.gif

del reginiu, gaila bet senai jau cia nera reginiu senai, srutas ir pamasgas neskaitau nei reginiais nei duona.

niekas cia nieko nesukure, jokios temos ir niekas neisdejo jokios istorijos. manes tai nenukele i toki lygi, nes man iki jo dar toli. tai vyko ne forume, o gyvenime. forumas tai man cia dzin. O kaip as ja trypiu smile.gif ir engiu smile.gif vardus parasiau, asmenybe aprasiau, adresus parasiau? smile.gif tieisog pavadinau tuos zmones siukslkem smile.gif nors realiame gyvenime tai pasakiau tik "tet-a-tet" , priesingai nei buvo daroma mano atzviulgiu. ir oi nesijauciu as ju lygio smile.gif nes tik pasakiau bendrine nuomone apie zmones, asmenis,kurie patys budami ne sventais, bado pirstais i kitus ir dar moralizuoja, apkalba, smeizia. Va tokia buvo mintis smile.gif o cia jusu visu snebuviu stiliukas ir isvedziojimai tai nieko nauja smile.gif ka be parasytum , visa bus isversta , pritaikyta, adapotuota asmeninei nuomonei ir pateiktas savas var. Tegu teisia tie kurie be nuodemes, o jei pats esi nesventas ir prisidirbes, tai geriau sedek sau tyliai, suraukes minksta vieta ir gyvenk savo gyvenimeli. rupinkis savo kiemo siukslem, o ne kaimyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 05 27, 09:45)
teresyte!!!

o ne,tik ne ji lotuliukas.gif

ne nu normaliai ateitu pasakytu kas ka apskalbe,per kuria vieta ir vsio.. o dabar kvaksejimas gaunasi kazkoks,parodysiu,pamatysit,kerstas saldus.. biggrin.gif
irodymai kur pirma cia,antra-jei jau taip paskalbe,tai reik viesinti tokius asmenis: ju vardus,pavardes,gyvenamasias vietas..
Atsakyti
Buenos rytas.
QUOTE(mot99 @ 2011 05 26, 17:14)
Senstat, moteros, senstat. Praeities idealizavimas akivaizdus senatves pozymis  smile.gif
Nu matyt... jau nebe 25 ir nebe 30, ***...

QUOTE(Avatarė2011 @ 2011 05 26, 19:20)
Vau bigsmile.gif , kaip inteligentiškai ir oriai skamba - SENOJI GVARDIJA thumbup.gif  lotuliukas.gif . Bėgu užsirašyti!
Būkite tikra dėl savęs, o ne dėl kažkokių internaučių, apie kurių gyvenimus žinote tik tiek, kiek jos deklaruoja forumuose.
Jus labai labai naivi. wink.gif

QUOTE(der'spirga @ 2011 05 27, 02:02)
Aciu uz nuorodas. Kas nutiko, kad forumas dabar pilnas tokiu ploksciu temu, kurios net paciu ju kureju nedomina?
Ivertinai? mirksiukas.gif

QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:32)
Paprsaciausiai tegu zmones gyvena kaip nori, su kuo nori, kur nori, lai miega ar nemiega su tuo ar anuo, tai kiekvieno asmeninis ir sazines reikalas. Bet manes neturi teises apkalbeti zmogus,kuris pats yra apsisikes iki ausu, sedi ant savo meslo kruvos ir skleidzia moralines tiesas. Man gali moralizuoti mano seima, mama, tevas, ar dar koks protingas zmogus pasakyti , patarti... o ne teisti kazkokios supuvusios siuksles pasislepusios uz doruoliu kaukes.
ir dar... "kad man taip ir reikia" . taip taip man ir reikejo, supratau koks sitas pasualis, buvau per daug naivi ir gera zmonems. per daug tikejau ir pasitikejau. gavau gera pamoka , isgyvenau tai ir vaikstau iskelus galva, o tos kurios mane skalbe sedi nuleidusios galvas, nes zino,kad as zinau koks tikrasis ju veidas, apie ju romanus ir seimas. ech kaip saldu smile.gif

O kodel neturi teises? nes padare klaidu? nes jas tebedaro? ir tos ju klaidos priestarauja jusu principams? O jus pati pries teisdama (butent teisdama) tuos zmones, galvojote kodel jie taip elgiasi? Apie priezastis?
O antra - nieko jusu gyvenimas neismoke. Ir mielos moters tapote pagiezinga, kerstinga, pikta boba ir tiek. ir su jumis geriau reikalu netureti, nes nezinia kada peili i nugara smeigsit. Stai ko jus gyvenimas ir sunkumai ismokino. O pamoka turejo buti visiskai kitokia. Neteisingos isvados, madam.
Atsakyti
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:52)
vardus parasiau, asmenybe aprasiau, adresus parasiau?

nu tai va,rasyk.. nes siukslem isvadinti galim bet ka.. kaip jaustis cia puse sedinciu dabar.. ateina kazkas,siukslem isvadina kazka ir iseina.. lotuliukas.gif
aisku manau bijai biski ir pati,nes jei paskelbsi tiksliai,tai paskui praskelbta busi ir pati ania biggrin.gif uzburtas ratas.. neaisku kas kam kersyja lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 27, 09:53)
o ne,tik ne ji  lotuliukas.gif

ne nu normaliai ateitu pasakytu kas ka apskalbe,per kuria vieta ir vsio.. o dabar kvaksejimas gaunasi kazkoks,parodysiu,pamatysit,kerstas saldus..  biggrin.gif
irodymai kur pirma cia,antra-jei jau taip paskalbe,tai reik viesinti tokius asmenis: ju vardus,pavardes,gyvenamasias vietas..

Nu va. bijokim dabar lotuliukas.gif
Stebina, kiek neapykantos ir pykčio žmoguje doh.gif
Suprasčiau gal dar jei "karštas įvykis' būtų, o dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 27, 09:43)
ar geriau pasijutai? santazas ir kerstas ne patys geriausi palydovai

man tiesiog buvo saldu vien tai,kad as jau apie taiu suzinojau. Norejosi atsikersyti , l;abai, bet zinau,kad paksui labai save grauziu ir gailesiuosi taip pasielgusi. tad pasilikau visa tai sau. nesiruosiu nei santazuoti , nei kerstauti smile.gif nieko is to nelaimeciau tik dar daugiau nervu ir streso. Tik siaip kai zinau,kad nenumato mano minciu ir mano zingsniu, todel tikrai labai ramiai negyvena , tos minties man pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:52)
1. o cia jusu visu snebuviu stiliukas ir isvedziojimai tai nieko nauja smile.gif ka be parasytum , visa bus isversta , pritaikyta, adapotuota asmeninei nuomonei ir pateiktas savas var.

2. Tegu teisia tie kurie be nuodemes, o jei pats esi nesventas ir prisidirbes, tai geriau sedek sau tyliai, suraukes minksta vieta ir gyvenk savo gyvenimeli. rupinkis savo kiemo siukslem, o ne kaimyno smile.gif

1. O tai kokiai nuomonei turi buti adaptuota? Jusu? Asmenine nuomone - tai konkretaus zmogaus poziuris i situacija is jo paties gyvenimo patirties bei erudicijos.

2. 2.1 o kokia teise turi bet koks zmogus teisti? nesvarbu - sventasis ar su nuodeme? jus turite teise teisti? nemanau.
2.2 kodel jusu manymu nuodemes turintis zmogus nebeturi teises i asmenine nuomone?
Atsakyti
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:32)

1.o ne teisti kazkokios supuvusios siuksles pasislepusios uz doruoliu kaukes.
ir dar...

2., isgyvenau tai ir vaikstau iskelus galva, o tos kurios mane skalbe sedi nuleidusios galvas, nes zino,kad as zinau koks tikrasis ju veidas, apie ju romanus ir seimas. ech kaip saldu smile.gif

3.dar bijo manes smile.gif nes nezino ar as paskelbsiu apie tai veisai ar ne smile.gif Va ko jos mane ismoke smile.gif sedi ir bijo ,imsiu ir paskelbsiu apie tai, kaip jos ar ne smile.gif saldus jausmas , geriausias kerstas tokioms padugnem smile.gif
Papildyta:

4.o as ju neverciau, niekas neprase knistis po mano gyvenima. bet tom intelegentem juk kartais reik nusiimti kaukes ir pasisvaistyti riebiokm frazem. na bet kaip cia kakzas minejo, viskas grizta bumerangu wink.gif jos skalbe manuosius, bet nezinojo,kad paciu purvini rubai gali isvirsti is spintos, tikslaius isluzo durys  lotuliukas.gif  ir viskas paaiskejo  thumbup.gif  vat ir gavoi ir renginiu, ir duonos smile.gif tik jau is savo spintos smile.gif

1. wow,tai gal nueik pas tevelius ir paprasyk pamoralizuoti del epitetu ir kad kulturos neismoke,bei gyvenimui neparuose
2. saunu, iskelta galva vaikstai,nes? yra kuo didziuotis? nes isgyvenai,gi nezude taves...ka japonams dabar irgi iskeltom gavlom vaiksciot,nes isgyeno cunami ir drebejima?Mieloji,kartais paziurek i zeme,nes kitaip kliusi ir krisi skaudziai. Tu neisgyvenai,o tapai kandzia,pagiezinga boba.
3. doh.gif cia jau virs visko...PASIMATE TAVO TIKRASIS VEIDAS...saunu,kad tiek nedaug tereikejo ir islingdai gyvates pavidalu i sviesa,bet kam tuo didziauotis nesuprasiu.
Esu sh patyrus, bet man buvo nusispjauti,likau savimi,nei kerstavau,nei keikiau,po keliu metu manes atsiprrase ir stebejosi,kokia as gera ir nepiktybiska.
O tu ka apie save gali pasakyti? Kad esi Kali kersto deive,o kartais ir gera bei svelni saviems,bei noredama itikti kitiems...bet argi tai ne KAUKE,kuria tu keiki kituose? doh.gif
4. Nieks nieko neverte,bet kiekvienas zmogus yra laisvas reiksti savo nuomone, jei buvo netiesa, reikejo skunda i policija rasyti.
Gal paviesink visa svetima purva,pamatysi megausiesi ir jausies balta kaip drobe.

Dabar tu tiesiog zemas zmogus, uzsidedantis teisuoles kauke...deja esi tokia kaip kitos.

Sorry,nesusilaikiau, mane biesina toks aiskinimas "kokia as gera,o va visos kitos kiaules" doh.gif o i save ziuri tik su roziniais akiniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 27 gegužės 2011 - 09:00
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 09:56)
nesiruosiu nei santazuoti , nei kerstauti smile.gif

vo .. tai ji kerstaus,tai nebe jau biggrin.gif apsispresk,nes kol kas vejo gusiai viskas...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 27, 09:41)
tai paskelbsit ar ne??  bigsmile.gif suintrigavot ir tiek.. kerstaukit cia,prasom,publika reikalauja kraujo  lotuliukas.gif

ne neskelbsiu smile.gif noreciau, bet pazystu save, todel neatleisciau sau to ir labai grazuciausi. buvo visokiu minciu, bet pasilikau tai fantaziju lygmenyje. tlabai labai norejau paviesinti viska, bet sad.gif nu man rodos paksui dar labiau nervinciausi ,kad padariua kazka blogo. aisku pamirst as nepamirsiu, nei tai kaip mane tada iskaudino,nei kaip viska suzinojau as, bet .... ech smile.gif negaliu to padaryti svao rankomis smile.gif bijau kraujo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 05 27, 09:48)
Devily, jūs labai įskaudinta  ir pikta:oh

"Žemiiau šiukšlės lygio " ir tai apie žmones doh.gif

smile.gif tikrai ne smile.gif jau praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 10:02)
ne neskelbsiu smile.gif noreciau, bet pazystu save, todel neatleisciau sau to ir labai grazuciausi. buvo visokiu minciu, bet pasilikau tai fantaziju lygmenyje. tlabai labai norejau paviesinti viska, bet sad.gif nu man rodos paksui dar labiau nervinciausi ,kad padariua kazka blogo. aisku pamirst as nepamirsiu, nei tai kaip mane tada iskaudino,nei kaip viska suzinojau as, bet .... ech smile.gif negaliu to padaryti svao rankomis smile.gif bijau kraujo biggrin.gif

jau pervelu. jusu tikrasis veidas jau islindo. dabar zinom, su kuo reikala turim.
Atsakyti
QUOTE(devily @ 2011 05 27, 10:00)
ne neskelbsiu smile.gif

a nu aisku,bijai ax.gif
Atsakyti