Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(NIDA* @ 2012 03 07, 12:17)
bet juk tikslas yra yra toks, kad plaukeliai ataugtu silpnesni ir ilgainiui isvis neataugtu. Koks tikslas vel su skutimosi peiliukais tiprinti plaukus. Uzdaras ratas visam gyvenimui gaunasi. Na ir kas, iauga vienas kita plaukelis, graziai istrauki su adatele ir viskas- bedos tame nematau.

bedos nera kai vienas kita iauga, o ju epiliatorium niekada neisnaikinsi, o jei plaukelis silpnas jis links tik iauginejima..visam laikui naikina lazeriu,arba fotoepiliacija. Aisku kiekvienas kunas reaguoja kitaip, po ilgo laiko depiliavimosi epiliatorium, prisidariau bedu,ir tikrai nemanau kad kuri to isvengs, jei depiliuosis vien tik epiliatorium metus ar du.
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 06, 19:20)
Tiesiog tie epiliatoriai retkarciais yra gerai, ypatingai vasara... bet jie kenkia labai plaukeliam, ilga laika naudojant prisidariau bedu su oda,

ką reiškia "ilgą laiką"?
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 03 07, 00:07)
Naudoju Braun silk epil 7 (galima naudoti po vandeniu, slapinti). Pirktas uk, naudoju jau metus su puse. Bandziau duse naudoti, bet nepatiko man, tik isplauti po naudojimo patogu. Su plaukeliu isrovimu viskas gerai, bet pastebejau, kad akumas trumpiau laiko, ypac jei pasikrauni epiliatoriu ir nenaudoji tarkim savaite, reikia vel pasikrauti. O katik pakrautu nusidepiliuoju pvz abi kojas ir reikia vel pakrauti...
O blogiausias dalykas, kad jo negalima naudoti pajungto krautis-tiesiog neveikia kai kraunasi. Toki pati, tik turinti papildoma skutimo galvute dovanojau draugei - akumas irgi nelabai laiko...
Manau, kad silk epil 7 verta pirkti nebent jei zinai, kad naudosi vandenyje, gal tik del to ir kaina tokia... Bet man epiliatorius duse gadina visa maudyniu malonuma...

Tikrai ne kas jei akumuliatorius trumpai laiko unsure.gif

As jau metus turiu Panasonic - ES-WD92-P503
http://www.amazon.fr...s/dp/B004I1KXPY
Darbo rezimu akumuliatorius laiko apie 30min, per ta laika speju isdepiliuoti kojas, bikini, pazastys. Pakraunu visada po naudojimo, kad kitam kartui akumuliatorius butu pilnai pakrautas. Esu juo labai patenkinta. Vandeny naudoti nepatinka, geriau ant sausos odos po vonios ar duso, geriau israunami plaukuciai. Isvalau ji irgi sausa, nepatinka po vandeniu, nes kai praplauni reikia ji deti atskirai, kad viduje pilnai isdziutu galvute. O sausa iskarto dedu i dekla. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 07, 21:32)
bedos nera kai vienas kita iauga, o ju epiliatorium niekada neisnaikinsi, o jei plaukelis silpnas jis links tik iauginejima..visam laikui naikina lazeriu,arba fotoepiliacija. Aisku kiekvienas kunas reaguoja kitaip, po ilgo laiko depiliavimosi epiliatorium, prisidariau bedu,ir tikrai nemanau kad kuri to isvengs, jei depiliuosis vien tik epiliatorium metus ar du.

kokios tos bedos? apart iauginejimo..
Atsakyti
Sveiki smile.gif Radau šioje temoje nemažai gerų atsiliepimų apie epiliatorių Braun SE 5280 ir lyg norėtųsi apsistoti ties šiuo variantų, bet kiek aprašymų internete, tiek skirtingos informacijos doh.gif Jau net nebesuprantu, ar apie tą patį daiktą rašo.

Pvz. čia (patiko kaina) rašo, kad apšvietimo nėra (nuotraukoje sakyčiau lemputė yra unsure.gif ), o greičio režimai - 3 (kas čia per cūdai?).

Ką reiškia, kad galvutė neplaunama? g.gif Suprantu, kad viso epiliatoriaus po vandeniu kišti negalima, bet tas nusiimančias dalis turbūt plauti ne tik galima, bet ir reikia - ar jos valomos tik šepetėliu? g.gif

Beje 'Senukuose" perkant parduotuvėje turbūt kaina mažesnė, nei internetu? Ar gal kas matėte kur šį modelį pigau?
Atsakyti
QUOTE(Ruah @ 2012 03 14, 17:06)
Pvz. čia (patiko kaina) rašo, kad apšvietimo nėra (nuotraukoje sakyčiau lemputė yra unsure.gif ), o greičio režimai - 3 (kas čia per cūdai?).

Ką reiškia, kad galvutė neplaunama? g.gif Suprantu, kad viso epiliatoriaus po vandeniu kišti negalima, bet tas nusiimančias dalis turbūt plauti ne tik galima, bet ir reikia - ar jos valomos tik šepetėliu? g.gif

lemputė tikrai yra, nebent jie ne to epiliatoriaus foto įkėlė. Trys greičiai tikrai čiūdas, nesu mačius biggrin.gif ir ant epiliatoriaus matyt tik du g.gif

neplaunama, reiskia negalima kist po vandeniu. Aš tas dalis, kur nusiima valau tik šepetėliu, po vandeniu nėra reikalo kišt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimuką. Mano kojų oda yra labai sausa ir ne tai kad spuoguota, bet taškeliais nuėjus panašiai kaip pašiurpus oda, tai aš net nežinau, ar su epiliatoriumi dar labiau nepakenksiu odai...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Pavargau kol visa tema perskaiciau, tai pas mane isvada tokia. As pati galvoju pirkt epiliatoriu bet nezinau koki, kaip supratau geriau pirkti ta kur yra daugiau pincetu. blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, gal turite ir naudojate bikinio srities skustuvą PHILIPS HP 6400/00, kokie atsiliepimai? Ačiū už atsakymus
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite pasakyti kuo skiriasi PHILIPS HP 6578/00 ir PHILIPS HP 6578/10?
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Isigijau Philips Satin Perfekt (HP6578/00)
user posted image

Ziauriai gerai epiliuoja thumbup.gif Pincetai keramikiniai. Rinkinyje buvo dar vienas epiliatorius skirtas bikini zonai. Pincetai metaliniai, tai labai skaudziai epiliuoja net kojas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atenyte: 25 birželio 2012 - 10:46
Isigyjau ir as vakar Philips Satin Perfekt (HP6578/00). Nezinau kam kaip, bet man ir kermaikiniai, ir metaliniai depiliuoja taip pat, skirtumo visai nepajauciau doh.gif Laukiau stebuklo uz 420Lt, bet negavau...nebent dar naudojimo procese kazkokie privalumai ishaiskes...
Dabar galvoju gal vis del to reikejo pirkti braun, kur vandeny galima depiliuoti, bet ar kazi ne tas pats... biggrin.gif

Gal kas turi? tiesiog idomu kokie pojuciai.... ax.gif
Atsakyti