QUOTE(Šerii @ 2012 03 07, 00:07)
Naudoju Braun silk epil 7 (galima naudoti po vandeniu, slapinti). Pirktas uk, naudoju jau metus su puse. Bandziau duse naudoti, bet nepatiko man, tik isplauti po naudojimo patogu. Su plaukeliu isrovimu viskas gerai, bet pastebejau, kad akumas trumpiau laiko, ypac jei pasikrauni epiliatoriu ir nenaudoji tarkim savaite, reikia vel pasikrauti. O katik pakrautu nusidepiliuoju pvz abi kojas ir reikia vel pakrauti...
O blogiausias dalykas, kad jo negalima naudoti pajungto krautis-tiesiog neveikia kai kraunasi. Toki pati, tik turinti papildoma skutimo galvute dovanojau draugei - akumas irgi nelabai laiko...
Manau, kad silk epil 7 verta pirkti nebent jei zinai, kad naudosi vandenyje, gal tik del to ir kaina tokia... Bet man epiliatorius duse gadina visa maudyniu malonuma...
Tikrai ne kas jei akumuliatorius trumpai laiko
As jau metus turiu Panasonic - ES-WD92-P503
http://www.amazon.fr...s/dp/B004I1KXPY
Darbo rezimu akumuliatorius laiko apie 30min, per ta laika speju isdepiliuoti kojas, bikini, pazastys. Pakraunu visada po naudojimo, kad kitam kartui akumuliatorius butu pilnai pakrautas. Esu juo labai patenkinta. Vandeny naudoti nepatinka, geriau ant sausos odos po vonios ar duso, geriau israunami plaukuciai. Isvalau ji irgi sausa, nepatinka po vandeniu, nes kai praplauni reikia ji deti atskirai, kad viduje pilnai isdziutu galvute. O sausa iskarto dedu i dekla.