Darbo rezimu akumuliatorius laiko apie 30min, per ta laika speju isdepiliuoti kojas, bikini, pazastys.
as viena koja 45min epiliuojuos ir tai puse plauku neisrauna..... turiu pati paprasciausia http://www.filgifts....?xitem=Phi006.6 labai jau nesiskundziu, bet tikrai nervina plaukeliai nutraukti o daznai ir desimt kart reik braukt per viena vieta (ypac kelius) kad israutu, bet visvien dazniausiai nukerta. Tikrai noriu naujo, bet kur rast kad gerai rautu iki 100lt..o visokiu pribombasu man nereikia kaip kad saldymas, svieseles ir pan.

QUOTE(MRosita @ 2012 03 23, 14:35)
sveikos
Pavargau kol visa tema perskaiciau, tai pas mane isvada tokia. As pati galvoju pirkt epiliatoriu bet nezinau koki, kaip supratau geriau pirkti ta kur yra daugiau pincetu.

Pavargau kol visa tema perskaiciau, tai pas mane isvada tokia. As pati galvoju pirkt epiliatoriu bet nezinau koki, kaip supratau geriau pirkti ta kur yra daugiau pincetu.

Laba,
as cia naujoke,bet situo klausimu galiu patirtim pasidalinti

Pries pirkdama epiliatoriu lygiai taip pat perskaiciau kone visa supermamu ir kitus forumus. Ieskojau kaip ir visi - geros kokybes ir geros kainos. Galiausiai nusipirkau Braun. Labai dideli pliusa buvau uzdejusi saldymo zelei (atskirai nuo epiliatoriaus), o kai konsultante sake, kad jos nenaudosit, tai ir pykau. Panaudojau lygiai viena karta

Svarbiausia man epiliatoriuje - butent pincetu skaicius ir ne ka maziau svarbi sviesele (apie ka tikrai nebuciau pagalvojus!).
sveikos, merginos
nusprendziau, jog gana metyti pinigus depiliacijoms salonuose, o nusipirkti tikrai GERA epiliatoriu, tik kad epiliatoriuose esu zalia
tad is kart klausiu jusu patarimo - man reikia tokio, kuris sukelia maziausiai skausmo (yra juk ten kazkokie saldantys ar pan...veikia?
), nes pas mane labai didelis plaukuotumas, labai greit atauga plaukeliai ir nepakeliu skausmo...bandziau su tokiu senoviniu pestis...kosmaras kazkoks, neimanoma kaip skauda..
kaina nesvarbu..
is anksto labai dekoju

QUOTE(FotoVesta @ 2012 09 05, 16:38)
sveikos, merginos
nusprendziau, jog gana metyti pinigus depiliacijoms salonuose, o nusipirkti tikrai GERA epiliatoriu, tik kad epiliatoriuose esu zalia
tad is kart klausiu jusu patarimo - man reikia tokio, kuris sukelia maziausiai skausmo (yra juk ten kazkokie saldantys ar pan...veikia?
), nes pas mane labai didelis plaukuotumas, labai greit atauga plaukeliai ir nepakeliu skausmo...bandziau su tokiu senoviniu pestis...kosmaras kazkoks, neimanoma kaip skauda..
kaina nesvarbu..
is anksto labai dekoju 

gali buti saldantys, bet man tai nusibosdavo zaisti su tuo saldymu, be to labai greit istirpdavo tas ledas. Yra tokie kur po vandeniu veikia (Braun, Rowenta - tikrai), bent reklamoj skelbiasi kad jie maziau skausmingai pesa. Arba yra kur ora pucia (Rowenta). Is ju bandziau tik saldanti. Po keliu kartu prie skausmo pripratau ir meciau salin ta leda.

Sveikos, as pries kokiu 4 metus pirkau epiliatoriu, braun, su sachmatiniu budu isdestytais pincetais, taciau turiu rimta beda...depiliuojuosi daugiausia pazastis, ir siaubingai skauda, siaubingai, kartais lieka raudoni plemai, tas vietas niezti, sunku rankas pakelti. Ir tai kiekviena savaite, plaukeliai pasimato vos ne kita diena, ir taip visada. Taip iseina, kad as juos ne israunu, o nutrauku, tai kokio velnio man kiekviena karta depiliuojant skauda??
Jau mastau apie nauja epiliatoriu
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 06, 22:45)
Sveikos, as pries kokiu 4 metus pirkau epiliatoriu, braun, su sachmatiniu budu isdestytais pincetais, taciau turiu rimta beda...depiliuojuosi daugiausia pazastis, ir siaubingai skauda, siaubingai, kartais lieka raudoni plemai, tas vietas niezti, sunku rankas pakelti. Ir tai kiekviena savaite, plaukeliai pasimato vos ne kita diena, ir taip visada. Taip iseina, kad as juos ne israunu, o nutrauku, tai kokio velnio man kiekviena karta depiliuojant skauda??
Skina ir mano Braunas plaukus

O pazastu tai as nedristu raut, baisiai jautri ten oda. Gal tiesiog erzinama skauda?

Nezinau, bet kai su vasku darausi, tai vos vos jauciu, kad vyksta kazkas, nu epiliatorius tai total kosmar, ypac kaire ranka. Daryciausi su vaskus, bet dar pati niekaip neismokau

QUOTE(/ Egle / @ 2012 08 06, 19:25)
...
Svarbiausia man epiliatoriuje - butent pincetu skaicius ir ne ka maziau svarbi sviesele (apie ka tikrai nebuciau pagalvojus!).
man taip pat sviesele butina, zymiai geriau matosi kiekvienas neisrautas plaukelis
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 07, 21:43)
Nezinau, bet kai su vasku darausi, tai vos vos jauciu, kad vyksta kazkas, nu epiliatorius tai total kosmar, ypac kaire ranka. Daryciausi su vaskus, bet dar pati niekaip neismokau 

pirmam kartui pazastis depiliavausi salone, niekaip neprisiversciau to daryti su epiliatorium, paskui kai maziau ir plonesni atauga plaukeliai be vargo juos toliau raunu epiliatorium.
Norejau merginu paklausti, kurios turi epiliatorius su skutimo galvute, ar patogu su ja formuoti bikini? Ar labai plikai ji skuta? Gal eina reguliuoti kokio ilgio plaukelius palikti?
QUOTE(bimbaM @ 2012 11 12, 03:18)
Norejau merginu paklausti, kurios turi epiliatorius su skutimo galvute, ar patogu su ja formuoti bikini? Ar labai plikai ji skuta? Gal eina reguliuoti kokio ilgio plaukelius palikti?
išformuot kažką aišku lengviau ir saugiau,nei su peiliuku,bet peiliukas švariau neabejotinai nuskuta...
QUOTE(bimbaM @ 2012 11 12, 02:18)
Pas mane yra skutimo galvute, tai gali skusti plikai, gali uzsideti antgali, kuris skuta, bet palieka kazkiek mm plaukeliu, panasiai, kaip kirpimo masineles turi antgalius su numeriukais.
QUOTE(Mivida @ 2012 11 12, 13:15)
Pas mane yra skutimo galvute, tai gali skusti plikai, gali uzsideti antgali, kuris skuta, bet palieka kazkiek mm plaukeliu, panasiai, kaip kirpimo masineles turi antgalius su numeriukais.
Apie koki cia modeli? As irgi tokio noriu

QUOTE(Marquise @ 2012 11 28, 17:10)
Tai manau kad taip moka visi kurie turi skutimo galvutę