Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Aš irgi susidomėjau epiliatorium Derma Seta. Radau internete pardavinėjant daug pigiau, nei Topshop parduotuvėse. Kažin ar susigundyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 06 17, 22:31)
Gal yra kokiu atsiliepimu apie šita? Ar šeip nuomonių  smile.gif
http://www.part.lt/p...a6c39e67558.jpg

Si turiu tik juoda. Kai nebandzius jokiu kitu, tai ner su kuom palyginti ax.gif
Atsakyti
sveikos,oi kiek perskaiciau net galva apsisuko lotuliukas.gif.Turiu problemu su depiliacija,nuo peiliuku beria,vasko juosteles nepatiko,depiliaciniai kremai tinka tik veet,bet kvapas ne koks. Svarstau apie epiliatorius va cia didziausia problema koki geriausia pasirinkt g.gif ,tiek prisiskaiciau ir visai pasimeciau. Nesu turejus tik karta pas drauge pabandziau,karta perbraukiau ir visa mano patirtis lotuliukas.gif .Labai domina braun Silk-épil 7 Dual.Prasau jusu patarimo,ka pasirinkt ir su kokiais priedais. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Bent man tie visi priedai nereikalingi. Naudoju tik masažinę galvutę. Ir man svarbiausia, kad būtų švieselė. Čia pagrindinis kriterijus man. smile.gif
Atsakyti
turiu braun silk epil epiliatorių... baisiai skauda.. niekaip nesugedu iki galo išsiraut visų sad.gif tik pradedu, ir poto pasiimu peiliukus :/ gal turit patarimų, kaip sumažint skauską?
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2011 06 03, 21:45)
O gal turite kokių atsiliepimų (tiek bandžiusios, tiek nebandžiusios) apie Philips HP 6402/00 Satinelle Plus - user posted image

Kažkaip pirmam epiliatoriui norėtųsi pigesnio, nes visada gali būti, kad netiks kažkas visiškai individualiai. Iki brangesnių, manau, reikia "priaugti", patirties įgyti ( biggrin.gif ), kad pirkimas būtų užtikrintas, tiksliai žinant kas svarbiausia.

Būtent šis modelis man patiko tuo, kad maitinamas ir iš tinklo, ir akumuliatorius yra. O firmą Philips išsirinkau senesnius komentarus paskaičius - kad greitesnė ir efektyvesnė epiliacija nei su Braun..

Maniškis bent jau atrodo taip pat, bet maitinamas tik iš tinklo, bet manau jie analogiški, todėl nuomonę galiu pasakyt smile.gif
Aš būtent pirkau philips dėl to, kad pasiskaičiau, kad greičiau epiliuojasi, bet šiaip nėra ten labai greitai, visvien vienu perbraukimu nepaima visų plaukelių, reikia ilgokai pabraukyt smile.gif
Pati juo esu labai patenkinta, depiliuoju tiek kojas, tiek rankas, tiek pažastis taipogi bikinio sritį, man tai nėra baisu, tik nervina įaugantys plaukeliai, bet manau ateinantį kartą pašveisiu daugiau ir viskas bus normaliai, bet aš tai su pincetu išraunu tuo kelis įaugusius ir viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 00:12)
turiu braun silk epil epiliatorių... baisiai skauda.. niekaip nesugedu iki galo išsiraut visų sad.gif tik pradedu, ir poto pasiimu peiliukus :/ gal turit patarimų, kaip sumažint skauską?

Depiliuokitės po maudynių, kai oda suminkštėjus, plaukeliai irgi suminkštėję, o jeigu dar oda gerai nušveista su plaušine, tai išvis turėtų nedidelis skausmas būt,bet čia individualiai nuo žmogaus, pvz man nuo pirmo karto neskauda, kitom kelis metus skauda kol pripranta smile.gif
Dar pamėginkit su ledukais patrint tą vietą ir tada depiliuot, turėtų mažesnis skausmas būt smile.gif
Atsakyti
Turejau senuti BRAUN, jokiu priekaistu jam, bet jau norejau pakraunamo, naujesnio modelio, tai MB dovana Panasonic ES-WD92-P503 wub.gif
user posted image
48 pincetai, daug priedu, plaunamas, pakraunamas, ypa pedu sveitimui antgalis. Kolkas tik kojas bandziau epiliuoti, tai pajutau skirtuma tarp savo senucio, kad sis daug svelnesnis, tyliau veikia, per viena karta israuna daugiau plaukeliu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 27 birželio 2011 - 12:44
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 06 27, 09:49)
Depiliuokitės po maudynių, kai oda suminkštėjus, plaukeliai irgi suminkštėję, o jeigu dar oda gerai nušveista su plaušine, tai išvis turėtų nedidelis skausmas būt,bet čia individualiai nuo žmogaus, pvz man nuo pirmo karto neskauda, kitom kelis metus skauda kol pripranta smile.gif
Dar pamėginkit su ledukais patrint tą vietą ir tada depiliuot, turėtų mažesnis skausmas būt smile.gif

reiks bandyt po maudynių. bandžiau šaldyt su ta spec rankove šaldančia, taiir nuo šalčio būdavo nemalonu biggrin.gif jautruolė odos klausimu esu :/ o jau apiliuotis tai išvis mirtis biggrin.gif bet vistiek reiks prisiruošt. vieną kart gyvenime visas blauzdas nusiėmiau, tai po to dar raudoni taškiukai ten buvo porą dienų doh.gif bet žinau, kad per laiką pripranta oda, ale reik prisiverst kelis kart žalotis biggrin.gif
Atsakyti
turiu braun silk epil 7 LEGS@BODY wet and dry, pirmas mano epiliatorius, man patinka, tik bikini neprisiverciu juo epiliuotis. Siaip reikia pabraukyti kelis kartus, bet israuna visus plaukelius, labai gerai sviesele. Bandziau vandeny depiliuotis, bet nepatiko man
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 13:50)
reiks bandyt po maudynių. bandžiau šaldyt su ta spec rankove šaldančia, taiir nuo šalčio būdavo nemalonu biggrin.gif jautruolė odos klausimu esu :/ o jau apiliuotis tai išvis mirtis biggrin.gif bet vistiek reiks prisiruošt. vieną kart gyvenime visas blauzdas nusiėmiau, tai po to dar raudoni taškiukai ten buvo porą dienų  doh.gif  bet žinau, kad per laiką pripranta oda, ale reik prisiverst kelis kart žalotis biggrin.gif

Truputį paberia irgi visada, bet reik jei jau jautresnė oda prieš depiliaciją nušveist ir patept gausiai losjonu ir po depiliacijos dar patept, kad nebūtų pabėrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 06 27, 16:26)
Truputį paberia irgi visada, bet reik jei jau jautresnė oda prieš depiliaciją nušveist ir patept gausiai losjonu ir po depiliacijos dar patept, kad nebūtų pabėrimo smile.gif

nezinau kaip su kitais epiliatoriais, bet philips instrukcijoje raso, kad oda turi buti sausa ir jokiais budais neistepta kremais.
siaip, kai oda susildoma, atsiveria poros, plaukai lengviau raunasi, maziau skauda. o saldymas turetu duoti priesinga efekta. isberta po epiliacijos oda normalu, man pirmais kartais berimas issilaikydavo kelias dienas, dabar visada epiliuoju pries miega, ryte oda buna jau grazi.
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2011 06 27, 19:15)
nezinau kaip su kitais epiliatoriais, bet philips instrukcijoje raso, kad oda turi buti sausa ir jokiais budais neistepta kremais.
siaip, kai oda susildoma, atsiveria poros, plaukai lengviau raunasi, maziau skauda. o saldymas turetu duoti priesinga efekta. isberta po epiliacijos oda normalu, man pirmais kartais berimas issilaikydavo kelias dienas, dabar visada epiliuoju pries miega, ryte oda buna jau grazi.

logiškai mąstant, kremas sutepa plaukelį, ir jis būtų slidesnis, todėl sunkiau išsiraut turėtų. manau dėl to turi būt švari oda.
bet reiktų paeksperimentuot smile.gif jei tikrai mažiau skausmo, tai pradžioj pripratimui, gal taip geriau būtų smile.gif na, ryt pasiryšiu pasikankint biggrin.gif

Atsakyti