Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

O kaip su plaukelių įauginėjimu? Toks, kurios depiliuojat gana ilgą laiką, kaip su tuo kovojat? blush2.gif aš norėčiau nusipirkti epiliatorių, bet mane labiausiai gasdina plaukelių įauginėjimas (ne koks skausmas ir pan. biggrin.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos, gundausi pirkti Braun silk epil 7 dual epiliatoriu ( http://www.braun.com...pil-7-dual.html ), ant dezutes parasyta, kad tinkamas, legs, body & face, man idomu,ar tinkamas bikini zonai blush2.gif ir apskritai,ar kas nors epiliuojates ta zona epiliatorium blink.gif

QUOTE(Gisana @ 2011 06 13, 10:42)
O kaip su plaukelių įauginėjimu?

as nezinau, man tai ir su vasku depiliuojant, ir skutant iaugineja, tikriausiai priklauso nuo individualaus zmogaus tokie dalykai - vieniem daugiau,kitiem maziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 06 13, 13:52)
Sveikos merginos, gundausi pirkti Braun silk epil 7 dual epiliatoriu ( http://www.braun.com...pil-7-dual.html ), ant dezutes parasyta, kad tinkamas, legs, body & face, man idomu,ar tinkamas bikini zonai blush2.gif  ir apskritai,ar kas nors epiliuojates ta zona epiliatorium blink.gif 
as nezinau, man tai ir su vasku depiliuojant, ir skutant iaugineja, tikriausiai priklauso nuo individualaus zmogaus tokie dalykai - vieniem daugiau,kitiem maziau rolleyes.gif

O kažin koks skirtumas, kas parašyta ant dėžutės? ax.gif jeigu epiliatorius, vadinasi galima rauti plaukus nuo bet kur 4u.gif o gal klystu blush2.gif
Papildyta:
Aš noriu nusipirktį
Philips HP6570 Satin Perfect Epilator
user posted image
gal kas turi tokį?
Atsakyti
O man siandien pussesere pareiske,kad isvis negalima epiliatoriaus naudot, tas pats galioja ir vaskui, nes kraujagysliu kapiliarai labai arti odos ir trukineja verysad.gif po gimdymo tai isvis tiesiog kaip voratinkliai isryskejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 06 13, 12:52)
Sveikos merginos, gundausi pirkti Braun silk epil 7 dual epiliatoriu ( http://www.braun.com...pil-7-dual.html ), ant dezutes parasyta, kad tinkamas, legs, body & face, man idomu,ar tinkamas bikini zonai blush2.gif  ir apskritai,ar kas nors epiliuojates ta zona epiliatorium blink.gif 

Turiu labai senuti Braun, 7 metai jau jam. Neisivaizduoju gyvenimo be jo. Tik dabar jau noreciau pakraunamo. Sis jusu parodytas man nepatiko del peiliuku blink.gif kam jie ten reikalingi, papildomai erzinti oda, ir galvute labai didele, plati, bikini ir pazastu zonai bus tikrai labai nepatogus (as depiliuoju kojas, pazastys, ir bikini (absoliuciai visus plaukelius blush2.gif ))
Su plaukeliu iauginejimu ir kapiliarais problemu neturiu smile.gif pries iauginejima manau man padeda reguliarus viso kuno sveitimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 13, 17:09)
kam jie ten reikalingi, papildomai erzinti oda, ir galvute labai didele, plati, bikini ir pazastu zonai bus tikrai labai nepatogus (as depiliuoju kojas, pazastys, ir bikini (absoliuciai visus plaukelius  blush2.gif ))

nu va, patirties neturiu su epiliatoriais,tai net nesusimasciau del jusu iskeltu pastebejimu biggrin.gif bet jau ir siaip atsisakau minties del epiliatoriaus pirkimo,nes bijau pabloginti padeti del kapiliaru trukinejimo unsure.gif ir toliau "draugausiu" su peiliukais, tik bikini zona su vasku depiliuosiu - sitoj vietoj lyg ir negresia kapiliaru problema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 06 13, 15:37)
O man siandien pussesere pareiske,kad isvis negalima epiliatoriaus naudot, tas pats galioja ir vaskui, nes kraujagysliu kapiliarai labai arti odos ir trukineja verysad.gif  po gimdymo tai isvis tiesiog kaip voratinkliai isryskejo verysad.gif

Na man epiliatorius ir kapiliaru trukinejimas nesusisieja g.gif Juk raunamas plaukas, oda netampoma. Pati epiliuojuosiu jau beveik 10 m. ir jokiu problemu del to nera. Vaskas gal ir gali prisideti prie kapiliaru sutrukinejimo, nes tepamas ant visos odos ir kai plesiamas plaukas, kartu ir oda tamposi.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 06 13, 21:07)
Na man epiliatorius ir kapiliaru trukinejimas nesusisieja  g.gif Juk raunamas plaukas, oda netampoma. Pati epiliuojuosiu jau beveik 10 m. ir jokiu problemu del to nera. Vaskas gal ir gali prisideti prie kapiliaru sutrukinejimo, nes tepamas ant visos odos ir kai plesiamas plaukas, kartu ir oda tamposi.

drinks_cheers.gif taip, sutinku, kaip ir nerekomenduojamos nulupamos veido kaukes, kas turi kapiliaru problema smile.gif Nebent pas zmogu visos kojos nusetos kapiliarais, tai tada epiliatorius dirgins oda, iseitis tik peiliukai, kad neliesti plauko svogunelio, bet jei normali oda, tikrai neverta bijoti epiliatoriaus smile.gif Super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Cia gal ir kvailokas klausimas, bet po kiek laiko skausmas pasidare istveriamas?Zinau, kad po keliu kartu maziau skauda, bet as kai naudojau - viena blauzda tesugebejau nusiepiliuot g.gif
Atsakyti
Oi panos, blauzdas epiliuoti, tai cia dar baikos smile.gif)) as kai esu serniukas, turbut turejau gimti vyru biggrin.gif tai va, slaunu vidine puse, va cia tai kosmaras, nes oda plonesne, tikrai skauda,, bikini kas kaip norit, as nedristu.. O plaukeliu augimas cia nuo arganizmo ir odos man rodos, man iauga kad ir ka daryciau.. Jei dazniau pasveiciu, aisku maziau, bet vis tiek.
O del skausmo tai cia individualiai, zinau kam nuo pirmo karto jau belekiek metu neskauda, yra kas kiekvienakartaima su baime i rankas epiliatoriu smile.gif geriausia daryti po menesiniu, tada ne tokia jautri oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 06 14, 14:47)
Cia gal ir kvailokas klausimas, bet po kiek laiko skausmas pasidare istveriamas?Zinau, kad po keliu kartu maziau skauda, bet as kai naudojau - viena blauzda tesugebejau nusiepiliuot  g.gif

#15-am poste rasiau apie tai
Atsakyti
Girdėjau, kad prekės iš topshop nieko gero g.gif
Aš nusipirkau Philips HP6570 Satin Perfect Epilator
user posted image
už 130 lt, tai geriau pirkit epiliatorių...
Atsakyti