Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

QUOTE(akwariuma @ 2011 05 23, 13:42)
gimdziau pries du metus KGN, pas gydytoja Vaiva Galvosiene ir gulejau 218 palatoje,ir nesuprantu kam ten reikalingas koks tetukas dar?Maniskis isvis buvo DE, mums uzteko ir per skype parodyti biggrin.gif

kokia jus kategoriska mama...ir man tas sakinys kam reikalingas tas tetukas tai kazkaip ziauriai skamba...o kam reikalingas tada tetukas pries darant vaikeli...kam jis veliau reikalingas, jei jus esat stipri tai isvis galit gyventi be vyro rolleyes.gif ir kaip gali uztekti tetukui pamatyti savo stebukliuka per skypa...nu as jusu mastysenos nelabai suprantu doh.gif schmoll.gif

sigulka, jau atsakyma radau i savo klausima...

kitos, kaip ir mano atveju, tariasi del kazkiek rizikingo gimdymo, nes neaisku kas kaip...ir norisi ramybes, ir manau kad cia nera labai jau didele prabanga. del to mazo stebukliuko gi mes, mamos , bet ka galime padaryti, tik kai kurios mamos tokios kategoriskos kad siaubas...
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 05 25, 15:20)
kokia jus kategoriska mama...ir man tas sakinys kam reikalingas tas tetukas tai kazkaip ziauriai skamba...o kam reikalingas tada tetukas pries darant vaikeli...kam jis veliau reikalingas, jei jus esat stipri tai isvis galit gyventi be vyro rolleyes.gif ir kaip gali uztekti tetukui pamatyti savo stebukliuka per skypa...nu as jusu mastysenos nelabai suprantu doh.gif  schmoll.gif
sigulka, jau atsakyma radau i savo klausima...

kitos, kaip ir mano atveju, tariasi del kazkiek rizikingo gimdymo, nes neaisku kas kaip...ir norisi ramybes, ir manau kad cia nera labai jau didele prabanga. del to mazo stebukliuko gi mes, mamos , bet ka galime padaryti, tik kai kurios mamos tokios kategoriskos kad siaubas...

o jus isvis mastote gan juokingai doh.gif tas tetukas ir taip spes ta vaikeli pamatyti, kam dar ji varginti?Musu tevelis dirba ir gan intensyviai ir nematau reikalo , kad jis butu cia ligonineje nes ir be to yra nemazai visokiu prisidejusiu darbeliu, atrodo, kad pabuves viena nakti su jumis jums nuo to pasidarys geriau unsure.gif Ir niekas cia ziauriai neskamba, anksciau tik pro langa vaikus pamatydavo ir nei viena nenumire.Aisku, jeigu jam nereikia dirbti, jis gali su jumis toj ligonineje buti ir diena ir nakti, bet nemanau , kad vyras yra patenkintas buti nakti su jumis ir budeti.Man tai tai nesuprantama ir niekas mano nuomones nepakeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 25, 15:39)
o jus isvis mastote gan juokingai doh.gif tas tetukas ir taip spes ta vaikeli pamatyti, kam dar ji varginti?Musu tevelis dirba ir gan intensyviai ir nematau reikalo , kad jis butu cia ligonineje nes ir be to yra nemazai visokiu prisidejusiu darbeliu, atrodo, kad pabuves viena nakti su jumis jums nuo to pasidarys geriau unsure.gif Ir niekas cia ziauriai neskamba, anksciau tik pro langa vaikus pamatydavo ir nei viena nenumire.Aisku, jeigu jam nereikia dirbti, jis gali su jumis toj ligonineje buti ir diena ir nakti, bet nemanau , kad vyras yra patenkintas buti nakti su jumis ir budeti.Man tai tai nesuprantama ir niekas mano nuomones nepakeis biggrin.gif

kazkaip nezinau, juokingai nejuokingai, bet toki pasakyma pirma girdziu is jusu...kam tas tevelis reikalingas doh.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet manau, kad jusu vyras gal ir noretu but salia, bet neleidzia aplinkybes, uztai ir sakot taip...prie situacijos taikotes 4u.gif o kad nakti pabuves viena ar ne viena, visas, tikrai man nuo to lengviau. o kuom vyras gali buti nepatenkintas budamas su manimi nakti ligoninei? namie tai nakti buna kartu. mano manymu, du zmones pradejo zmogeliuka, du zmones turi rupintis, ir negali buti noriu nenoriu, patenkintas nepatenkintas doh.gif . kodel vyras negali atsikelti nakti kad ir gimdymo namuose ir vaiko panesioti, o mama pailseti...musu nuomones ryskiai skiriasi ir jus daug lyginat musu salele su uzsieniu, ko nereiketu daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 05 25, 15:52)
kazkaip nezinau, juokingai nejuokingai, bet toki pasakyma pirma girdziu is jusu...kam tas tevelis reikalingas doh.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet manau, kad jusu vyras gal ir noretu but salia, bet neleidzia aplinkybes, uztai ir sakot taip...prie situacijos taikotes 4u.gif o kad nakti pabuves viena ar ne viena, visas, tikrai man nuo to lengviau. o kuom vyras gali buti nepatenkintas budamas su manimi nakti ligoninei? namie tai nakti buna kartu. mano manymu, du zmones pradejo zmogeliuka, du zmones turi rupintis, ir negali buti noriu nenoriu, patenkintas nepatenkintas doh.gif . kodel vyras negali atsikelti nakti kad ir gimdymo namuose ir vaiko panesioti, o mama pailseti...musu nuomones ryskiai skiriasi ir jus daug lyginat musu salele su uzsieniu, ko nereiketu daryti doh.gif

drinks_cheers.gif

Pritariu Jusu nuomonei 100 procentu. Yra ivairiu situaciju, kai reikalingas artimas zmogus, kad ir vandens atnesti is aparato, ar siaip pabendrauti, ir nelikti vienai ta stebuklinga akimirka. Mano atveju jei vyro nebutu buve mano sunus greiciausiai butu gimes ant zemes, nes pries 15 min besikeiciant pamainai, akusere konstatavo 7-8 cm , o po 15 min as jau pagimdziau prie naujos pamainos tik vyrui pakvietus akusesre. Taip , kad Vyras tikrai yra REIKALINGAS. P.S. Su vyru buvom sutare, kad per perziuras, ir pati gimdyma jis nedalyvaus, taip, kad nieko baisaus jis nemate drinks_cheers.gif
O man buvo ramu, gera ir .....

Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 23, 18:22)
sena tema cia
iskyla didelis klausimas,kaip gydytoja galejo buti jusu,jus juk nesitarete,nebent ta gydyt0ja tuo metu dirbo gimdykloje,arba ji yra jusu pazystama ar drauge,gydytoja gali pasirinkti tik susitarus-uz pinigelius,jei ne,tuomet kas tuo metu dirba tas ir priims,jei tai bus naktis-bus apskritai viena gydytoja ir kelios akuseres.
ATSAKAU:
As visa nestuma lankiausi Klaipedos gimdymo namu poliklinika ir kaip tik vaziavau i eiline apziura, o kadangi daktare dirba ten pat , tai ir nuejo su manimi i gimdykla, o ir pagimdziau per 2 val. thumbup.gif

retai kam taip pasiseka,tisiog puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano mazuciai3 @ 2011 05 25, 21:56)
retai kam taip pasiseka,tisiog puiku smile.gif

sutinku,tai nebutina.tiesiog yra isskirtinumas,gal but siokios tokios rizikos mazinimas.gerai kai viskas gerai.papasakosiu viena drauges nutikima.drauge nestumo metu lankesi pas ginekologa,nukreipta seimos daktaro,sekimui,ten pinigeliai minimalus.po pirmo ultragarso buvo pasakyta kad vaisius ko gero turi rimtu apsigimumu,dauno simdromas ar kazkas panasaus,po antros apziuros ta pati ginekologe konstatavo, ta pati,drauge nepatikejo, nusprende apsilankyti privacioj.tarpkitko paminesiu ji apsilanke pas Gruzdiene lornos privacioje klinikoje.Tai, jei ne Gruzdiene, kuri stipriai suabejojo pries tai padarytais ginekologo tyrimais,ir paskambino i kauno klinikas, ir susitare su profesorium Gintautu,nes klaipedoje nera tokiu galimybiu atlikti issamesnius tyrimus.istorija su grazia pabaiga,atlikus tyrimus kaune,viskas paneigta,drauge pagimde kuo sveikiausia vaikeli,o kaip galejo baigtis,tik Gruzdienes izvalgumo ir rupescio deka,tiesiog isgelbetas mazas zmogutis ir dar viena laiminga seima.Sakyciau butent del to tie pinigeliai ir reikalingi ,kad kiek imanoma sumazintum rizika ir galetai sau pasakyti-padariau viska ka galejau.
Papildyta:
QUOTE(mano mazuciai3 @ 2011 05 25, 22:24)
sutinku,tai nebutina.tiesiog yra isskirtinumas,gal but siokios tokios rizikos mazinimas.gerai kai viskas gerai.papasakosiu viena drauges nutikima.drauge nestumo metu lankesi pas ginekologa,nukreipta seimos daktaro,sekimui,ten pinigeliai minimalus.po pirmo ultragarso buvo pasakyta kad vaisius ko gero turi rimtu apsigimumu,dauno simdromas ar kazkas panasaus,po antros apziuros ta pati ginekologe konstatavo, ta pati,drauge nepatikejo, nusprende apsilankyti privacioj.tarpkitko paminesiu ji apsilanke pas Gruzdiene lornos privacioje klinikoje.Tai, jei ne Gruzdiene, kuri stipriai suabejojo pries tai padarytais ginekologo tyrimais,ir paskambino i kauno klinikas, ir susitare su profesorium Gintautu,nes klaipedoje nera tokiu galimybiu atlikti issamesnius tyrimus.istorija su grazia pabaiga,atlikus tyrimus kaune,viskas paneigta,drauge pagimde kuo sveikiausia vaikeli,o kaip galejo baigtis,tik Gruzdienes izvalgumo ir rupescio deka,tiesiog isgelbetas mazas zmogutis ir dar viena laiminga seima.Sakyciau butent del to tie pinigeliai ir reikalingi ,kad kiek imanoma sumazintum rizika ir galetai sau pasakyti-padariau viska ka galejau.

norejau pritarti,kad tikrai nuostabus zmogus ir daktaras,as taip pat gimdziau pas Gruzdiene.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 25, 15:39)

nepykit brangioji,cia is vis kazkokios nesamones.isivaizduokite pirmos valandos,dienos mazylis siame pasaulyje, kaip tai- svarbu,svarbus ivykis,momentas-butent siuo momentu visa seima turetu buti kartu.pateisinciau vyro nebuvima-jeigu is tikruju negali,cia klaipeda-daugelis vyru ilgai buna juroje,ar kazkas panasaus-tokiu atveju suprantu.koks gali buti sunkumas vyrui buti TOJ LIGONINEJ su mylimu zmogum,su mylima seima,su mazyliu kuris tik ir laukia ABIEJU teveliu MEILES.niekas ir nesistengia keisti jusu nuomones,tiesiog ko gero didesne dalis mamyciu noretu,kad salia, tokia svarbia akimirka,butu mylimas zmogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumppuriuks @ 2011 05 25, 22:44)
nepykit brangioji,cia is vis kazkokios nesamones.isivaizduokite pirmos valandos,dienos mazylis siame pasaulyje, kaip tai- svarbu,svarbus ivykis,momentas-butent siuo momentu visa seima turetu buti kartu.pateisinciau vyro nebuvima-jeigu is tikruju negali,cia klaipeda-daugelis vyru ilgai buna juroje,ar kazkas panasaus-tokiu atveju suprantu.koks gali buti sunkumas vyrui buti TOJ LIGONINEJ su mylimu zmogum,su mylima seima,su mazyliu kuris tik ir laukia ABIEJU teveliu MEILES.niekas ir nesistengia keisti jusu nuomones,tiesiog ko gero didesne dalis mamyciu noretu,kad salia, tokia svarbia akimirka,butu mylimas zmogus wub.gif

pasirodo ne viena as taip mastau thumbup.gif ...nes man tai dvieju mylinciu zmoniu kurinys, kuriam reik tiek mamos tiek tecio...yra atveju kada negali tada taip, bet pasakymas toks kam tas tevelis reikalingas tai kazkaip stebina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 05 25, 15:26)
o tai nubego vandenys, ar saremiai prasidejo?

Pirmu atveju tai man ir vandenys nubėgo ir sąrėmiai prasidėjo, antru atveju tik sarėmiai tas kelias valandas vėliau vandenis man kirpo, tačiau gimdymo veikla nuo to nepaspartėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 05 26, 13:55)
Pirmu atveju tai man ir vandenys nubėgo ir sąrėmiai prasidėjo, antru atveju tik sarėmiai tas kelias valandas vėliau vandenis man kirpo, tačiau gimdymo veikla nuo to nepaspartėjo  blink.gif

na man nubegus vandenims irgi veikla neprasidjeo. aciu uz atsakyma 4u.gif o pas ka tu gimdei?
Atsakyti
Pries kelis menesiukus pasibelde musu stebukliukas. As taip pat nesuprantu posakio "kam tas tetukas reikalingas" Visu pirma yra labai svarbus pirmasis vaiko akiu kontaktas su artimaisiais (su mama ir teciu), nuo to labai priklauso rysys. Antra tai nors mano gimdymas nebuvo sunkus truko 6 val, bet po jo as labai blogai jauciausi, labai dusino, svaigo galva, nekalbant apie tai kad buvau siuta ir sedet negalejau, tai man vyras begalo padejo tiek moraliskai tiek fiziskai. Ir vyras buvo labai patenkintas galedamas buti su mumis, mes abu brangiausi jo zmogiukai.
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2011 05 26, 21:19)
Pries kelis menesiukus pasibelde musu stebukliukas. As taip pat nesuprantu posakio "kam tas tetukas reikalingas" Visu pirma yra labai svarbus pirmasis vaiko akiu kontaktas su artimaisiais (su mama ir teciu), nuo to labai priklauso rysys. Antra tai nors mano gimdymas nebuvo sunkus truko 6 val, bet po jo as labai blogai jauciausi, labai dusino, svaigo galva, nekalbant apie tai kad buvau siuta ir sedet negalejau,  tai man vyras begalo padejo tiek moraliskai tiek fiziskai. Ir vyras buvo labai patenkintas galedamas buti su mumis, mes abu brangiausi jo zmogiukai.

manau kad normalus zmones ir masto taip, ir norai tokie...aisku buna isimciu, kada neimanoma, apie tai nekalba...bet cia jauciasi kad pats zmogus nenori to tetuko salia ir jo nereik
Atsakyti