Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

QUOTE(sigullka @ 2011 06 02, 16:32)
Na taip, dabar juk visi stengias vaiko auginimo atostogų išeit iki 07.01 d.

bet sakykit ka tai keicia? g.gif
As isejau vaiko auginimo atostogas kai priklause uz pirmus metus 100 proc o uz antrus 85proc, o kai prieme naujai istatyma as jau buvau 5 menesius vaiko auginimo atostogose taciau ir man pasalpa sumazejo iki 90 uz pirmu metus ir 75 uz antrus doh.gif
Atsakyti
tos kurios iseis vaiko prieziuros atostogu iki 07.01 gaus kiek ir gavusios, pagal sena tvarka 2 metus, o nuo 07.01 isejusios jau tures rinktis 1 metams eiti ar 2 metams, nuo pasirinkimo priklausys ir ismoku dydis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavomazylis: 08 birželio 2011 - 07:52
QUOTE(Cocodziambo @ 2011 06 07, 22:20)
bet sakykit ka tai keicia? g.gif
As isejau vaiko auginimo atostogas kai priklause uz pirmus metus 100 proc o uz antrus 85proc, o kai prieme naujai istatyma as jau buvau 5 menesius vaiko auginimo atostogose taciau ir man pasalpa sumazejo iki 90 uz pirmu metus ir 75 uz antrus doh.gif

Tai teisingas, anas įstatymas, tai pakeitė tuos pinigėlių dydžius, o va dabartinis, nuo liepos pirmosios, galios visoms, kas vaiko auginimo atostogų išeis iki 2011-07-01 d. Gerai kad man išėjo su visu dekretu 06.19 d. išeit, o kitos net dekreto neima, įsivaizduoju, kaip paskutinėm dienom ne kas su pilvuziukais vaikščiot, ypač per karščius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumppuriuks @ 2011 06 07, 16:21)
Sveikutes visos,tikriausiai jau visos atostogaujat,nes kazkaip mazai pasisakymu.Norejau pasidziaugti savo maziuku ir siek tiek pasipasakoti apie gimdyma.Tariausi su daktare INGA GRUZDIENE,galiu pasakyti galutinis rezultatas tiesiog super,bet gimdymas buvo istikruju sudetingas ilgas ir sunkus.Atvykau 1val nakties,o pagimdziau{tiksliau buvo padarytas CP}19val vakaro.Taip susikloste kad mano maziukas neteisingai state galvyte ir niekaip nenorejo keliauti naturaliai i si pasauli,tikrai pavargau per visa nakti,per visa diena,kilo nerimas del musu vaikelio,reagavo tonai,todel buvo nuspresta atlikti CP.18val gimdyti, reikia tureti sveikatos,as ir alpau visko buvo,bet pabaiga nuostabi vaikutis ivertintas 9bal.Apie gydytoja atsiliepsiu tik silciausiais zodziais.Niekada nesuprasiu tokiu pasisakymu kam reikia tartis.Ne visi gimdymai buna lengvi ir greiti,cia daugiau gamtos sudeliota.Praktiskai visas 18 val gydytoja{ne savo darbo laiku},vos ne uz rankutes visada mane laike,sokinejo kaip apie savo dukra,visa ta laika kartu isvargusi, atliko CP.Sakykit ar verta atsiskaityti uz tai,bendravau su ja nuo 30 savaites,5 kartus lankiausi pas ja GN,dare ehoskopija,kildavo desimtys klausimu,i kuriuos visada gaudavau atsakima ir visa tai nemokamai.Po Cp,gydytoja atrode ne ka maziau pavargusi nei as.Keista,nors ir uz pinigelius,bet kad tiek zmogus duotu silumos,inestu ramybes,isliktu kantri,stipri ir taktiska,manau kad ir susitarus,reiketu pajieskoti tokio daktaro.Nuosirdi padeka GYDYTOJAI INGAI GRUZDIENEI NUO MUSU SEMYNELES!

Pritariu 4u.gif Labai šauni gydytoja, patys geriausi atsiliepimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

kaip manot mergytes, ar gyd.Gruzdiene priimtu mane pabegusia nuo kitos ginekologes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ((Smilte)): 08 birželio 2011 - 20:16
QUOTE(((Smilte)) @ 2011 06 08, 20:16)
kaip manot mergytes, ar gyd.Gruzdiene priimtu mane pabegusia nuo kitos ginekologes?

Labutis,manau,kad zmogus visada turi pasirinkimo teisia,galite keisti kad ir tris ginekologes.As pati gimdziau pas Gruzdiene,tikrai superinis daktaras ir tikras zmogus,manyciau tikrai priims,kiek pastebejau jei labiau patinka kai gimdyves ateina anksciau{kai maziau savaiciu},ji idemiau seka nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Burbbuliukass @ 2011 06 09, 06:20)
Labutis,manau,kad zmogus visada turi pasirinkimo teisia,galite keisti kad ir tris ginekologes.As pati gimdziau pas Gruzdiene,tikrai superinis daktaras ir tikras zmogus,manyciau tikrai priims,kiek pastebejau jei labiau patinka kai gimdyves ateina anksciau{kai maziau savaiciu},ji idemiau seka nestuma.

pritriu,as pas ja taip pat gimdziau,labai stengesi,net galvodavau gal tik as viena su ja susitarusi,bet kiek girdejau daug kas su ja nori gimdyti,labai nuosekli nepraleidzia nei maziausios smulkmenos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2011 06 08, 21:16)

4u.gif Apie šią gydytoją ir aš girdėjau vien geriausius atsiliepimus...
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 06 09, 14:32)
4u.gif Apie šią gydytoją ir aš girdėjau vien geriausius atsiliepimus...

gal kas parašytų, kokiu būdu pateks pas Gruzdienę, man šiuo metu 26 sav., lankausi oficialiai Nefridoj, bet mano ginekologe nedirba GN. Supratau, kad pas gruzdienę gimdo, tačiau konsultacinėj aš jos pavardės nematau, kad galėčiau užsiregistruot g.gif

ir dar kai kas domintų, gal kas parašys į AZ?
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2011 06 14, 21:36)
gal kas parašytų, kokiu būdu pateks pas Gruzdienę, man šiuo metu 26 sav., lankausi oficialiai Nefridoj, bet mano ginekologe nedirba GN. Supratau, kad pas gruzdienę gimdo, tačiau konsultacinėj aš jos pavardės nematau, kad galėčiau užsiregistruot  g.gif

ir dar kai kas domintų, gal kas parašys į AZ?

Gydytoja Gruzdiene dirba - konsultuoja Lornoje ir Vetrungeje,bet galit jei tiesiog paskambinti ir susitarti del konsultaciju ir gimdymo,as pas ja taip pat gimdziau-labai maloni.tel nr.-865259985.Turit klausimu,rasykit lauksiu Az.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 25, 16:39)
o jus isvis mastote gan juokingai doh.gif tas tetukas ir taip spes ta vaikeli pamatyti, kam dar ji varginti?Musu tevelis dirba ir gan intensyviai ir nematau reikalo , kad jis butu cia ligonineje nes ir be to yra nemazai visokiu prisidejusiu darbeliu, atrodo, kad pabuves viena nakti su jumis jums nuo to pasidarys geriau unsure.gif Ir niekas cia ziauriai neskamba, anksciau tik pro langa vaikus pamatydavo ir nei viena nenumire.Aisku, jeigu jam nereikia dirbti, jis gali su jumis toj ligonineje buti ir diena ir nakti, bet nemanau , kad vyras yra patenkintas buti nakti su jumis ir budeti.Man tai tai nesuprantama ir niekas mano nuomones nepakeis biggrin.gif

O jetau doh.gif Ji varginti g.gif cia skaitos varginimas,patikekit musu tetukas kai as turejau gimdyt dirbo svedijoje po 12 val 6 dienas per savaite,jam nei minciu nebuvo nebut salia,o per skype i mus paziuret doh.gif Parleke savaite pries gimdyma kazkur.Mes susitare su gyditoju buvo,emem seimynine palata,tetukas (reiktu rasyt is didziosios raides),visa laika buvo salia,ir 3 naktis su mumis miegojo,pastoviai jauciau jo artuma,palaikyma...Po dukreles gimimo jis menesi buvo tevystes atostogose...Tada nei savo buto neturejom,nei kazkokiu dideliu pajamu,bet viskas susitvarke...Ir mano vyras be galo laimingas pamates savo vaiko gimima,jos pirmasias dienas,siot niekas neatpirks,niekas jokie jusu skype doh.gif
Dabar vel laukiuos,kalbos but negali kad vyro nebus,tebedirba jis svedijoje-Norvegijoje,aisku pareigos pas ji jau nebetokios,ir pinigai pas mus geresni,bet mes darbus ir leks savo kudykio sutikt wub.gif
Atsakyti
mes tik planuojame vaikeli, noreciau uzsirasyti pas gydytoju kuri mane pilnai priziuretu netsumo metu ir gimdymo metu.
Kaip suprantu gyd.Gruzdiene tuom uzsiima??? 4u.gif
Atsakyti