QUOTE(akwariuma @ 2011 05 25, 16:39)
o jus isvis mastote gan juokingai

tas tetukas ir taip spes ta vaikeli pamatyti, kam dar ji varginti?Musu tevelis dirba ir gan intensyviai ir nematau reikalo , kad jis butu cia ligonineje nes ir be to yra nemazai visokiu prisidejusiu darbeliu, atrodo, kad pabuves viena nakti su jumis jums nuo to pasidarys geriau

Ir niekas cia ziauriai neskamba, anksciau tik pro langa vaikus pamatydavo ir nei viena nenumire.Aisku, jeigu jam nereikia dirbti, jis gali su jumis toj ligonineje buti ir diena ir nakti, bet nemanau , kad vyras yra patenkintas buti nakti su jumis ir budeti.Man tai tai nesuprantama ir niekas mano nuomones nepakeis
O jetau

Ji varginti

cia skaitos varginimas,patikekit musu tetukas kai as turejau gimdyt dirbo svedijoje po 12 val 6 dienas per savaite,jam nei minciu nebuvo nebut salia,o per skype i mus paziuret

Parleke savaite pries gimdyma kazkur.Mes susitare su gyditoju buvo,emem seimynine palata,tetukas (reiktu rasyt is didziosios raides),visa laika buvo salia,ir 3 naktis su mumis miegojo,pastoviai jauciau jo artuma,palaikyma...Po dukreles gimimo jis menesi buvo tevystes atostogose...Tada nei savo buto neturejom,nei kazkokiu dideliu pajamu,bet viskas susitvarke...Ir mano vyras be galo laimingas pamates savo vaiko gimima,jos pirmasias dienas,siot niekas neatpirks,niekas jokie jusu skype
Dabar vel laukiuos,kalbos but negali kad vyro nebus,tebedirba jis svedijoje-Norvegijoje,aisku pareigos pas ji jau nebetokios,ir pinigai pas mus geresni,bet mes darbus ir leks savo kudykio sutikt