Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

Taip Gintarines vaistines mazylio kortele ir as turiu, bet man sake del Eurovaistines korteles, na bus matyt, ar cia ka duos ar ne biggrin.gif
Atsakyti
jo jo ten dar buvo kazkokia mazylio kortele ir knygute su pasiulymais. tik kazkaip nieko nepasinaudojom, jau beveik viska turejom, bet pasiulymai gal ir nieko buvo.... 4u.gif
Atsakyti
labas nestuke.gif , norejau pasiteiraut.. o kai vaziuoji i GN tai prie kurio iejimo reikia? ten kur uz pastato tos duris ar kur visi eina? ir i kuri auksta?
dar labai idomu ar tiesa kad galima savo muzika uzsileist? nes daug kur skaiciau kad visokiu zvakiu smilkalu ir muzikos pasiimt kad ramiau butu g.gif
ir ar vyras gali pasilikt su manim per nakti? ir kiek tai kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luote @ 2012 02 07, 12:44)
labas  nestuke.gif  , norejau pasiteiraut.. o kai vaziuoji i GN tai prie kurio iejimo reikia? ten kur uz pastato tos duris ar kur visi eina? ir i kuri auksta?
dar labai idomu ar tiesa kad galima savo muzika uzsileist? nes daug kur skaiciau kad visokiu zvakiu smilkalu ir muzikos pasiimt kad ramiau butu  g.gif 
ir ar vyras gali pasilikt su manim per nakti? ir kiek tai kainuoja?  rolleyes.gif

Jei nakti atvaziuosi, tai uz pastato, skambutis yra. Jei diena tai per bendra.
Kai gimdysi tai vyras gali buti ir nakti. O pagimdzius tai vedeja sake per paskaita-
Prasom kad iseitu. Bet tuoj pridure kad "na nesame tokie griezti, tiesiog nebus salygu vyrui nakvoti"
Cia manau sake apie nemokama palata.
Atsakyti
Pamirsau- priemimas 1 aukste. Ten tokie labirintai kad ka tik praejus pamirstu i kuria puse sukti, na manau paklausi ko nors :-)
Dar norejau pasakyti apie epidura. Viena drauge mokosi medicina, butent akuserija jiems desto dabar. Tai sake kad epidura reikia leisti kai kaklelis atsidare 5-8 cm. Jei anksciau, tai slopina saremius ir viskas uzsitesia. Visiskai skausmo nenuima, uztat jauciame kai reikia jau stangintis.
Kaip tik pries 5 d gimde mano giminaite 8 menesi. Nubego vandenis vidurnakti ir 10val, kai tebuvo 3cm suleido epidura vien todel kad anesteziologe turejo eiti i operacine ir nezinia kada griztu.
Tai saremiai isvis uzgeso. Viena sesele siule palaukti valanda, o kita - ko atseit laukti? Ir suleido skatinamuosius- oksitocina. O kaip zinote, tai saremius daro skausmingesnius. Nu aciu dievui kad pagimde 15 val.
Tai norejau pasakyti kad daznai daro ligoninese kaip jiem patogiau, o ne kaip turi buti...
Atsakyti
Dabar skaitinėju knyga apie kūdikių maitinima,ir ten rašo kad gimus kuo greičiau reikia duoti jam krūti,taip geriau užsitvirtina visi refleksai,ir plius placenta greičiau išsistumia.
O kaip Klp ar pagimdžius iš kart leliuka uždeda ant mamos ir leidžia apsiprasti,ar neša apvalyti,pasverti ir t.t. ir tada tik leidžia būti su mama? Gal kas gali papasakot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 02 08, 08:01)
Dabar skaitinėju knyga apie kūdikių maitinima,ir ten rašo kad gimus kuo greičiau reikia duoti jam krūti,taip geriau užsitvirtina visi refleksai,ir plius placenta greičiau išsistumia.
O kaip Klp ar pagimdžius iš kart leliuka uždeda ant mamos ir leidžia apsiprasti,ar neša apvalyti,pasverti ir t.t. ir tada tik leidžia būti su mama? Gal kas gali papasakot? smile.gif

Mano su abiejais vaikais buvo taip, kad tik pagimdžius uždėjo ant krūtinės, pasidžiaukėm keletą minučių ir paėmė suvystyt ir tada vėl gražino prie manęs ir maitinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglesia @ 2012 02 08, 09:10)
Mano su abiejais vaikais buvo taip, kad tik pagimdžius uždėjo ant  krūtinės, pasidžiaukėm keletą minučių ir paėmė suvystyt ir tada vėl gražino prie manęs ir maitinau  4u.gif

Mano atveju taip pat buvo,tik pagimdziau akusere pasake naktinius i virsu ir padejo ant nuogos krutines leliuka. Po keliu minuciu paeme pamatuot,pasvert ir vel grazino. Bet siuvant pasake kad geriau laikytu tetis,nes galiu nenulaikyt ir pan. Mane ganetinai greit susiuvo,tai tada paemiau maitint. Bet ir tai man kazkaip nepatogu buvo,neisejo,tai normaliai pamaitinau kai i pogimdyvini nuveze.
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2012 02 08, 09:26)
Mano atveju taip pat buvo,tik pagimdziau akusere pasake naktinius i virsu ir padejo ant nuogos krutines leliuka. Po keliu minuciu paeme pamatuot,pasvert ir vel grazino. Bet siuvant pasake kad geriau laikytu tetis,nes galiu nenulaikyt ir pan. Mane ganetinai greit susiuvo,tai tada paemiau maitint. Bet ir tai man kazkaip nepatogu buvo,neisejo,tai normaliai pamaitinau kai i pogimdyvini nuveze.

mano apsižiojo ir miegojo, teko palauk kol išsimiegojo naujam pasaulyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprašius visada leido pamaitinti ir dar nesvertus, nevystytus. Tiesa, iš manųjų vaikučių tik du teikėsi iškart valgyti. Bet ir su kitais pabendravau, pasidžiaugiau tiek, kiek man norėjosi, ir tik tada atidaviau sverti, matuoti.
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 02 08, 08:01)

mano pirmagimis gimdymo metu buvo apsivijusi virkštelė kaklą. Tai jį paguldė po lempa, kažką ten iš burnytės išsiurbė ir tik tada paguldė ant krūtinės, aprengė ir tada davė žįsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambercity @ 2012 02 07, 22:06)
Jei nakti atvaziuosi, tai uz pastato, skambutis yra. Jei diena tai per bendra.
Kai gimdysi tai vyras gali buti ir nakti. O pagimdzius tai vedeja sake per paskaita-
Prasom kad iseitu. Bet tuoj pridure kad "na nesame tokie griezti, tiesiog nebus salygu vyrui nakvoti"
Cia manau sake apie nemokama palata.

Manasis buvo pasilikes pirma nakti nemokamoj palatoj. Klausiau ar galima, sake galima jei reikia, tik nepatogu.

QUOTE(eglesia @ 2012 02 08, 08:10)
Mano su abiejais vaikais buvo taip, kad tik pagimdžius uždėjo ant  krūtinės, pasidžiaukėm keletą minučių ir paėmė suvystyt ir tada vėl gražino prie manęs ir maitinau  4u.gif

Man irgi taip buvo smile.gif
Atsakyti