Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

Gal kas turi patarimu kaip paskatinti atsivert kakleli? man tuoj 42 savaites, sake pirmadieni kaip noriu taip bet gimdysiu o dar tik 1,5cm aatsivere... nebezinau ir ka bemastyt verysad.gif
Atsakyti
Jo 42 savaites tai daug jau, taip nesinori pernesioti geraiu savite anksciau pagimdytume unsure.gif , na tu taip nesijaudink, tik judesiukus pasek kad judetu lelius, o pirmadieni leis skatinamuosius ir taip skatins atsidaryma manau, o jei neatsidarines ar kas netaip bus tai CP padarys.
Atsakyti
QUOTE(Luote @ 2012 02 11, 16:32)
Gal kas turi patarimu kaip paskatinti atsivert kakleli? man tuoj 42 savaites, sake pirmadieni kaip noriu taip bet gimdysiu o dar tik 1,5cm aatsivere... nebezinau ir ka bemastyt  verysad.gif

man taip apt buvo, atsidarymas iš viso tebuvo 1cm, tai paguldė pirmadienį, padarė gimdos kaklelio masažą ir naktį prasidėjo natūralus gimdymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luote @ 2012 02 11, 17:32)
Gal kas turi patarimu kaip paskatinti atsivert kakleli? man tuoj 42 savaites, sake pirmadieni kaip noriu taip bet gimdysiu o dar tik 1,5cm aatsivere... nebezinau ir ka bemastyt  verysad.gif

Siaip tai kiek zinau paskutinis galutinis terminas 41 sav. ir 3 dienos,jus vistiek ko gero seka patologiniame,sakyciau gydytojai geriau zino,tiesiog nepergyvenkite,viskas bus gerai,iki pirmadienio pagimdysite smile.gif .
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ieškau vis informacijos internete, bet nelabai ką randu. schmoll.gif Kur galima gimdyti privačiai Klaipėdoje? Apie gimdymo namus nė kalbos būti negali, o namie gimdyti dar neprisiruošiu psichologiškai, nors ir labai norėčiau unsure.gif Buvau girdėjusi, jog galima vaisingumo klinikoje, bet kai perkalbėjau su anyta, kuri ten lankosi pas gin, tai supratau, kad nelabai įmanoma. Gal turite kuri kokios informacijos? Būčiau labai dėkinga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary.L @ 2012 02 11, 21:26)
Labukas  4u.gif  Ieškau vis informacijos internete, bet nelabai ką randu.  schmoll.gif  Kur galima gimdyti privačiai Klaipėdoje? Apie gimdymo namus nė kalbos būti negali, o namie gimdyti dar neprisiruošiu psichologiškai, nors ir labai norėčiau  unsure.gif  Buvau girdėjusi, jog galima vaisingumo klinikoje, bet kai perkalbėjau su anyta, kuri ten lankosi pas gin, tai supratau, kad nelabai įmanoma. Gal turite kuri kokios informacijos? Būčiau labai dėkinga  blush2.gif  4u.gif

Na bent jau Klaipedoj neteko girdeti apie tokia galimybe schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 02 11, 23:19)
Na bent jau Klaipedoj neteko girdeti apie tokia galimybe  schmoll.gif  smile.gif

Bet tai kaip keista... blink.gif Kaune, Vilniuje nemažos galimybės gimdyti privačiai, o čia nėra arba nerandu. Porą valandų vis ieškau info, bet niekas nieko g.gif Baisiai nesąžininga protest.gif
Atsakyti
Neteko girdėti apie gimdymą privačiai Klaipėdoje unsure.gif
Jei labai norite galite vykti į Kauną ar Vilnių, kur yra tokios galimybės arba teks naudotis Klaipėdoje valstybine įstaiga 4u.gif
Atsakyti

As dukra irgi pernesiojau. Bet tas terminas irgi slidus dalykas. Gal turite ilgesni cikla nei 28d, veliau vyko ovuliacija, ne taip nustate gimdymo data.
Svarbu sekti savijauta, jusu ir vaiko, kad vandenys nebutu zali, sirdute gerai plaktu.
Kai kuriem vaikam tiesiog reikia daugiau laiko.
Bet pilnai suprantu jusu pergyvenimus. Mano terminas siandien, o galvoju viskas, vel pernesiosiu, plysiu ir pan :-D
Skatinimosi budai- maloniausias- vyras su jo hormonu prostaglandinu wub.gif
Dar vaiksciojimas, generalinis tvarkymas (as jau trecia rata suku, nepadeda :-D ) Tik palikit jegu gimdymui!
Dar zaliu ananasu valgymas. Bet pakankamo kiekio bromelino yra 6-7 ananasuose, jei ir suvalgysi, paleis vidurius.. Beje skaiciau kad viskas kas skatina peristaltika, gali paskatinti gimdos susitraukimus.
Dar - oksitocinas naturaliai. Tai yra gera nuotaika, ramybe ir vidinis pasiruosymas... SEKMES!
Atsakyti
Jei skatintis, tai pats geriausias mano išbandytas būdas yra akupresūros taškai - sveikė 100%. Tik kol neatėjo gimdymo terminas, geriau nenaudoti. Aš spaudinėjau SP6 ir LI4 taškus, apie pietus pradėjau, o vakare jau buvo sąrėmiai ax.gif Galima internete daug informacijos rasti paie tuos taškus, pvz. pažiūrėti Youtube . Yra taškų, padedančių ir vaikiukui tinkamą padėti užimti, sumažinti baimę ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Mary.L @ 2012 02 11, 22:26)
Labukas  4u.gif  Ieškau vis informacijos internete, bet nelabai ką randu.  schmoll.gif  Kur galima gimdyti privačiai Klaipėdoje? Apie gimdymo namus nė kalbos būti negali, o namie gimdyti dar neprisiruošiu psichologiškai, nors ir labai norėčiau  unsure.gif  Buvau girdėjusi, jog galima vaisingumo klinikoje, bet kai perkalbėjau su anyta, kuri ten lankosi pas gin, tai supratau, kad nelabai įmanoma. Gal turite kuri kokios informacijos? Būčiau labai dėkinga  blush2.gif  4u.gif

Kiek zinau Klaipedoj gimdymus priimineja tik GN, svarbiausiai kad jusu gimdymas praeitu sklandziai ir jums, ir leliukui viskas butu gerai. Klausimas ar privacios gimdymo istaigos yra tokio auksto lygio kaip centrines valstybines ligonines. Kad privaciose aptarnavimas daug malonesnis, puiki aplinka ir kainuoja paslaugos labai brangiai, kas be ko. Rimciau komplikuojantis gimdymui visos privacios siuncia i aukstesnio lygio ligonines ir butent valstybines.
Atsakyti

Nepergyvenk, viską padarys greit ir civilizuotai, aš pirmą savo dukrą irgi virš 2 savaičių pernešiojau, paguldė mane į ligoninę, stebėjo, bet nieko nedarė, kol pati gimdyt nepradėjau...

QUOTE(eglesia @ 2012 02 12, 00:42)
Neteko girdėti apie gimdymą privačiai Klaipėdoje  unsure.gif
Jei labai norite galite vykti į Kauną ar Vilnių, kur yra tokios galimybės arba teks naudotis Klaipėdoje valstybine įstaiga  4u.gif

Manau Klaipėdos GN irgi neblogai nereikia ieškot sliekų kur nereikia tongue.gif
Atsakyti