QUOTE(Sigulius @ 2011 06 21, 12:27)
As cia taip "ne i tema" pastebejima.. Kai tik GN atsirado nauja gydytoja, siame skyrelyje taip pat atsirado kokie 3-4 naujai prisiregistrave nariai, kurios, pasak, visos gimde pas ja, lankesi ir negali atsidziaugti..
Na, aš tai siūlyčiau mamytėms visų pirma NUEITI bent jau konsultacijai pas gydytoją, ir tik tuomet spręsti, gimdyti pas ją, lankytis, ar ne. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad man viena gydytoja buvo SUPER, o mano giminaitei - priešingai, nors lankėmės vos ne tuo pačiu metu pas ją. Taigi žmonės mes visi, ir čia veikia žmoniškasis faktorius - gal tiesiog energetiniai laukai nesutaps, o jūs būsit nusiteikusi gimdyti pas internete neaiškiai išreklamuotą daktarą

Ir tikrai nepriimkite visko už gryną pinigą - jaunutė daktarė gal ir labai gera, bet 30 metų gimdymus priiminėjanti gydytoja turės daugiau patirties

O kad gali kažkas kažką bandyti reklamuoti - nenustebčiau... Ir beje tiesiog nemalonu, kad gimstamumas ir taip katastrofiškas Lietuvoje, o už gimdyvių priežiūrą lupami tokie pinigai privačiose poliklinikose.... Juk tos pačios gydytojos dirba ir "valdiškai", tad jei jos maloniai plepa tik privačiai ir už pinigus - atsiprašau...