Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

QUOTE(maye @ 2011 06 19, 16:25)
mes tik planuojame vaikeli, noreciau uzsirasyti pas gydytoju kuri mane pilnai priziuretu netsumo metu ir gimdymo metu.
Kaip suprantu gyd.Gruzdiene tuom uzsiima??? 4u.gif

na manau pradžioj bent jau nestuke.gif patapt reiktėtų, nebent nori dėl kūdikėlio pradėjimo pasikonsultuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 06 19, 17:02)
na manau pradžioj bent jau  nestuke.gif patapt reiktėtų, nebent nori dėl kūdikėlio pradėjimo pasikonsultuot  mirksiukas.gif

tikrai taip, noreciau tureti patikima ir gera ginekologe siuo gyvenimo periodu.
kad pilnai isdetytu situacija, padetu ir patartu del planuojamo vaikelio.
siaip dienai lankausi pas gyd. Sisigina. nuejau i konsultacija apsitarti, pasikonsultuoti del vaikelio planavimo (kontraceptiku metimo, vitaminu ar folio rugsties vartojimo)
tai ji man pasake doh.gif mesi kontraceptines ir daryk vaikeli, jokio salutinio poveikio nera, jie taip ant vaistu lapelio taip raso( bet is pavyzdziu draugiu pazystamu zinau visia ka kita). nepergyvenk tikrai pastosi. nepasiule daryti jokios pertraukos( KTmetimo), paklausiau del vitaminu, tai pradejo juoktis ir sako kam tau reikia doh.gif doh.gif

man rankos nusvyro verysad.gif todel ir ieskausi visapuses ginekologes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 06 19, 16:30)
siaip dienai lankausi pas gyd. Sisigina. nuejau i konsultacija apsitarti, pasikonsultuoti del vaikelio planavimo (kontraceptiku metimo, vitaminu ar folio rugsties vartojimo)
tai ji man pasake  doh.gif  mesi kontraceptines ir daryk vaikeli, jokio salutinio poveikio nera, jie taip  ant vaistu lapelio taip raso( bet is pavyzdziu draugiu pazystamu zinau visia ka kita). nepergyvenk tikrai pastosi.  nepasiule daryti jokios pertraukos( KTmetimo), paklausiau del  vitaminu, tai pradejo juoktis ir sako kam tau reikia  doh.gif  doh.gif

man rankos nusvyro verysad.gif  todel ir ieskausi visapuses ginekologes 4u.gif

teisingai pasake, dabar vasara ir taip aplinkui pilna vitaminu, o ne hemija gerti ir dziaugtis, kad gauni vitaminu, pas mus netgi nerekomduoja, jeigu nera butinybes.
Atsakyti
Nežinau kaip kitom, bet man Šišigina normali gera gyd. Aš pas ją visą nėštumą lankausi, tai viskas tvarkoje, ko paklausi tą ir gausi,kaip sakoma... Viska kruopščiai stebėjo, eho darėm jei kas jai pasirodydavo neaišku.. Na vienu žodžiu normali, atsidavusi gyd. Dėl vitaminų tai folio rūgšti aš gėriau, o pasitarus su gyd. cheminių vitaminų visą nėštuma aš negėriau, bet užtai valgiau daržoves ir vaisius iš savo sodo, kaip ir dabar, tad neužaugo vaikiukas pilvely iki 5kg. jokios mažakraujystes ar ko blogo irgi nėr... Tad ištikro džiaugiuos kad mes su ja pasitarėm ir nekišo ji per prievartą man chemijos.
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 06 19, 18:46)
teisingai pasake, dabar vasara ir taip aplinkui pilna vitaminu, o ne hemija gerti ir dziaugtis, kad gauni vitaminu, pas mus netgi nerekomduoja, jeigu nera butinybes.

sis apsilankyma smano aprasytas vyko 2011 vasari 4u.gif
Atsakyti
tai ji man pasake  doh.gif  mesi kontraceptines ir daryk vaikeli, jokio salutinio poveikio nera, jie taip  ant vaistu lapelio taip raso( bet is pavyzdziu draugiu pazystamu zinau visia ka kita). nepergyvenk tikrai pastosi.  nepasiule daryti jokios pertraukos( KTmetimo), paklausiau del  vitaminu, tai pradejo juoktis ir sako kam tau reikia  doh.gif  doh.gif

lankiausi pas g.Gruzdiene ir gimdziau pas ja,su vyru esame nusprende,kad musu seima vienu mazyliu neapsiribos,todel daug snekejau su gruzdiene apie nestumo planavima.Jos patarimai buvo tokie:del kontraceptiku-iki nestumo planavimo rekomendavo tris menesius nutraukti kontraceptiku naudojima,foline rugsti pradeti gerti pries tris menesius iki nestumo ir pirmus tris menesius nestumo metu,del vitaminu tai daktare pasake kad nebutina juos gerti jeigu maistas yra istikruju geras,nera anemijos{hemoglobinas geras},jeigu nestumo metu normaliai jautiesi,nepykina,apetitas geras,vienu zodziu jautiesi sveikai,turi energijos-vitaminai nera butini.Gydytojos nuostata tokia,kad medikamentai turi buti vartojami tada ,kai ju istikruju reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2011 06 19, 19:28)
Nežinau kaip kitom, bet man Šišigina normali gera gyd. Aš pas ją visą nėštumą lankausi, tai viskas tvarkoje, ko paklausi tą ir gausi,kaip sakoma... Viska kruopščiai stebėjo, eho darėm jei kas jai pasirodydavo neaišku.. Na vienu žodžiu normali, atsidavusi gyd. Dėl vitaminų tai folio rūgšti aš gėriau, o pasitarus su gyd. cheminių  vitaminų visą nėštuma aš negėriau, bet užtai valgiau daržoves ir vaisius iš savo sodo, kaip ir dabar, tad neužaugo vaikiukas pilvely iki 5kg. jokios mažakraujystes ar ko blogo irgi nėr... Tad ištikro džiaugiuos kad mes su ja pasitarėm ir nekišo ji per prievartą man chemijos.

kiek zinau Sisigina tik konsultuoja,del gimdymo su ja negali tartis,nes ji nedirba gimdymo namuose.
Atsakyti
bigsmile.gif Na taip, iš gydytojų rekomendacijos tik dėl folio rūgšties - prieš pastojant ir pastojimo metu. Bent jau mano ginė tai jokių vitaminų neleipė gert, aš ir pati toks chemijos kuo mažiau stengiaus vart, kaip sakot, dabar gi vasara, patys tie vitaminai, naudotis proga reikia... blush2.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif
As cia taip "ne i tema" pastebejima.. Kai tik GN atsirado nauja gydytoja, siame skyrelyje taip pat atsirado kokie 3-4 naujai prisiregistrave nariai, kurios, pasak, visos gimde pas ja, lankesi ir negali atsidziaugti.. Rasymo stilius visu vienodas, t.y. nededami jokie tarpai po kableliu ar tasko, vietoj skliausteliu naudojama {} zenklai, labai puikiai nusimano apie ligonines vidine tvarka, zino, kada pas naujaja gydytoja geriausia lankytis ir pan.. Ir vis pridedama, kad negaila pinigeliu, butinai reikia su ja tartis ir visos liksite patenkintos doh.gif
Sypsena kelia ir tiek smile.gif

Atsakyti

o gal kuri zinote gera pediatra,nes girdejau,kad yra visokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumppuriuks @ 2011 06 21, 14:22)
o gal kuri  zinote gera pediatra,nes girdejau,kad yra visokiu smile.gif

Man siule Taraseviciene bet girdejau nekokiu atsiliepimu apie ja , tai rinkausi Zlobina.
Atsakyti
QUOTE(Sigulius @ 2011 06 21, 12:27)
poster_offtopic.gif
As cia taip "ne i tema" pastebejima.. Kai tik GN atsirado nauja gydytoja, siame skyrelyje taip pat atsirado kokie 3-4 naujai prisiregistrave nariai, kurios, pasak, visos gimde pas ja, lankesi ir negali atsidziaugti..

Na, aš tai siūlyčiau mamytėms visų pirma NUEITI bent jau konsultacijai pas gydytoją, ir tik tuomet spręsti, gimdyti pas ją, lankytis, ar ne. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad man viena gydytoja buvo SUPER, o mano giminaitei - priešingai, nors lankėmės vos ne tuo pačiu metu pas ją. Taigi žmonės mes visi, ir čia veikia žmoniškasis faktorius - gal tiesiog energetiniai laukai nesutaps, o jūs būsit nusiteikusi gimdyti pas internete neaiškiai išreklamuotą daktarą doh.gif Ir tikrai nepriimkite visko už gryną pinigą - jaunutė daktarė gal ir labai gera, bet 30 metų gimdymus priiminėjanti gydytoja turės daugiau patirties mirksiukas.gif O kad gali kažkas kažką bandyti reklamuoti - nenustebčiau... Ir beje tiesiog nemalonu, kad gimstamumas ir taip katastrofiškas Lietuvoje, o už gimdyvių priežiūrą lupami tokie pinigai privačiose poliklinikose.... Juk tos pačios gydytojos dirba ir "valdiškai", tad jei jos maloniai plepa tik privačiai ir už pinigus - atsiprašau... schmoll.gif
Atsakyti