Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

tavi, super gražu... Kokia Tu šaunulė wub.gif bučkis, kad džiugini mus savo darbais. Tikrai labai gerai gavosi aguonėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, pagavau savo siuntini-padejo uosvio pazintys paste ir jau pagaliau keliauja mano swapinukas pas mergyte kuripasizymi velniska kantrybe...jauciu busiu isbrokuota po sio swapo, bet bent jau apturejau laimes sudalyvauti trijuose nuostabiuose swapuose...... 4u.gif

einu dirbti............reikia po pusvalandzio is morgo parvest karsta......

tavi nuostabukai tavo darbukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba vakarelis

kokie nuostabus jusu visu darbai bigsmile.gif palinkesiu tik dar daugiau graziu ideju ir laiko joms igyvendinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 07 09, 08:31)
Būtent, katinas gula kur šilčiau, o organizme kur yra liga ir būna šilčiau

Man taip ir nutiko verysad.gif Po keliu dienu gulejimo ant pilvo, skausmas atsirado.Gydausi, tai dabar atsigula is vieno ar kito sono. Siandiena nubudau ir is lovos vos neiskritau, guli issidrebusi visu ugiu viduri lovos, o as ant krastelio doh.gif Nemegstu kaciu unsure.gif
Grazios aguonos 4u.gif
Mano atostogos prasidejo su kosmarisku galvos skausmu vakar doh.gif Tableciu tiek prigeriau, kad paskui jauciausi kaip apsinarkosinus blink.gif Siandiena lyg nieko ir nebuvo nutike unsure.gif
sapnelyte, kaip saunu bigsmile.gif greit turesim vaizdu thumbup.gif
Idomu netiketai ka narplioja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 10 liepos 2011 - 08:15
QUOTE(smalsi_ @ 2011 07 10, 09:11)
Man taip ir nutiko verysad.gif Po keliu dienu gulejimo ant pilvo, skausmas atsirado.Gydausi, tai dabar atsigula is vieno ar kito sono. Siandiena nubudau ir is lovos vos neiskritau, guli issidrebusi visu ugiu viduri lovos, o as ant krastelio  doh.gif Nemegstu kaciu  unsure.gif
Grazios aguonos  4u.gif
Mano atostogos prasidejo su kosmarisku galvos skausmu vakar  doh.gif Tableciu tiek prigeriau, kad paskui jauciausi kaip apsinarkosinus  blink.gif Siandiena lyg nieko ir nebuvo nutike  unsure.gif
sapnelyte, kaip saunu  bigsmile.gif greit turesim vaizdu  thumbup.gif
Idomu netiketai ka narplioja  rolleyes.gif

kate lovoj karaliauja biggrin.gif
gerai jos, isduoda kokias bedas turi... ir siaip kuriam kambaryje megsta buti, ten aura gera. mes turim 1 kambari, kuriame, visi labai gerai miega pailsi ir siaip atsigaunam.. superinis kambarys, nors ten nieko ypatingo, bet...

beje susiplanuok(rastu) savo atostogas nes daug noresi nuveikti, o jos nejucia prabegs mirksiukas.gif
palinkesiu siltu dienu 4u.gif ir ispudingu atostogu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 10 liepos 2011 - 08:32
AČIŪ rolleyes.gif
Aš jau senokai sarašiukus darausi, nes viena su vaikais plius visokie mamos reikaliukai, bėdos - pamirščiau viska biggrin.gif
Atsakyti
Jo kai tik gausiu iš Sapnelytės, įkelsiu smile.gif
Kepu daba violetines aguonas po to kai bus gražesnis oras viską fotkinsiu iš naujo. Dabar apsiniaukia ir ruošias lyti.

Smalsi, leisk katei šalią gulėt. Žinau ne vieną atvejį kai palengvino ligą. Tą pripažįsta ir anglų gydytojai. Net specialiai veža kates kur sunkūs ligoniai.
Atsakyti
sveikos, tai norit pasakyt ,kad katės nesusirango pas tą kuris neturi jokio ligų, ; pvz. sėdžiu fotelį žiūriu teliką atėjo katinas dribt ant kelių, guli patenkintas murkia unsure.gif
Atsakyti
Taip ir ne.
Buna,kad eina is iprocio salta.tu silta.
Kitas gal tu jo megstama foteli uzemei.
Murkia ramina tave. Juk pati zinai, kad nepriversi gult kur tau patinka, sedet ar vaiksciot..
Nebutinai turi ligu, gal emociskai reikia nagus suleist i kates kaili;-)
Atsakyti
Nesakau kad visad eina jei pas tavę ligos, bet reikia reikia atkreipt dėmesį jei taikos atsigult konkrečioj vietoj
Atsakyti
Sveikos,kas sveikos biggrin.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2011 07 10, 09:11)
Idomu netiketai ka narplioja  rolleyes.gif

Patikėk,man ir pačiai įdomu lotuliukas.gif Eksperimentas tsakant ax.gif Bet dabar biškį kampan padėjau-užkniso,reik pakeist.Tai pakeičiau.Pirmas projektas iš SMilgos močiuktės dėžės biggrin.gif Šits turėtų greit pasidaryt,jei nieks kanopos nepakiš.

O mano katinas mane ignoruoja verysad.gif Eina pas visus pamiegot tik ne pas mane. O aš jo labiausiai išų visų ir norėjau.MB kačių neperneša juodai,o kašarikas vis pas jį įsitaisyt taikos. Man tai tik kad į siūlus įlyst ar ant mezginio pamiegot-ypač kai mezgu.Kai šiaip mezginys kampe guli-dzin,nereikalingas.Bet jei tik pradedu narpliot-amen.Atsigula tiesiai ant mezginio doh.gif Jei nedidelis gabaliukas numegztas tai ant rankų gulasi.O kad ateitų kada šalia pagulėt-ne,nesulauksi. Išdidus pasitaikė zaraza.Nepriklausomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 07 10, 14:27)
Sveikos,kas sveikos biggrin.gif

Patikėk,man ir pačiai įdomu lotuliukas.gif Eksperimentas tsakant ax.gif Bet dabar biškį kampan padėjau-užkniso,reik pakeist.Tai pakeičiau.Pirmas projektas iš SMilgos močiuktės dėžės biggrin.gif Šits turėtų greit pasidaryt,jei nieks kanopos nepakiš.

O mano katinas mane ignoruoja verysad.gif Eina pas visus pamiegot tik ne pas mane. O aš jo labiausiai išų visų ir norėjau.MB kačių neperneša juodai,o kašarikas vis pas jį įsitaisyt taikos. Man tai tik kad į siūlus įlyst ar ant mezginio pamiegot-ypač kai mezgu.Kai šiaip mezginys kampe guli-dzin,nereikalingas.Bet jei tik pradedu narpliot-amen.Atsigula tiesiai ant mezginio doh.gif Jei nedidelis gabaliukas numegztas tai ant rankų gulasi.O kad ateitų kada šalia pagulėt-ne,nesulauksi. Išdidus pasitaikė zaraza.Nepriklausomas biggrin.gif

pas mano mama topine situacija.paimdavo laikrasti paskaityt ant stalo isskleidzia tas ant stalo ir guli. Jei pamesti ant stalo, nelipo ir neidomu.
Mano b.drauge kaciu nemegsta,tai tas ir ant keliu ir glaustosi ir est praso.. Manes nera.
Tad mes NETIKETAI esam sveikos ir neidomios.. Dziaukimes..
Atsakyti