Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Ramzetė @ 2011 06 26, 10:55)

Nepatinka  schmoll.gif    man tokie dalykai...

man irgi nepatiktų, rodo jos požiūrį į klientą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 05 30, 20:59)
Man nepatiko kaip kirpciukus pakirpo  schmoll.gif  po 2 savaiciu jokios formos
Birzelio 11 d. einu vel pas Mindauga is kirpimo meistru. Jau greiciau noriu vel normalius kirpciukus tureti, kad nereiketu kiekviena ryta plauti galva del ju ir kazkaksukuoti. bet vistiek normaliai nekrenta'

O kaip reaguoja Mindaugas, kad nueinate pas jį, paskui pas kitą kirpėją, vėliau vėl grįžtate pas Mindaugą? Įdomu sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 06 19, 18:13)
Man kol kas Misa is My studio lieka nr.1. Mano plaukai itin ploni, labai minkšti, nepaklusnūs (na tokie kaipkūdikiški jie pas mane), bet po jo kirpimo kelis mėn. neturėjau problemų. Dabar vėl noriu pas jį užsirašyti, bet tai iki liepos pradžios nėra nei visnos laisvos vietos, o man  būtent iki tada reikia, nes išlekiu į užsienius.
Be Mishos dar Sigutis labai puikiai tvarkosi su plonais plaukais, labai kruopščiai kerpa, atsižvelgia į visus niuansus, tik vat nežinau kur jis tiksliai dirba - žinau tik tiek, kad kažkokiam naujam salone Šiaurės miestely, o prieš tai dirbo Figaro, dar seniau Simonoj.

aciu uz komentarus 4u.gif tad gal dar gali parasyt kokios kainos pas Misha?teks isbandyt ji, nes kiek forumu teko paskaitinet visgi nieko geriau nerekomenduoja ax.gif

o del Sigucio ar pati lankeisi?
Atsakyti
Man patinka kirpėja Aistė iš Salon+ Oze ax.gif Kažkaip visad supranta ko noriu, jos pagalba net plaukus pasisekė paaugint bigsmile.gif (mano plaukų galiukai siaubingai šakojasi) smile.gif Gražiai aptvarko aptvarko plaukus, nes buvau išpešiota kaip višta doh.gif doh.gif Tai dabar ilgį lyginu rolleyes.gif Dėl dažymo tai irgi patinka - supranta ko noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Gal kas kirpotės arba girdėjot atsiliepimų apie kirpėją Oksaną, ji namie dirba? Facebooke mačiau jos darbelių nuotraukas, tai labai gražiai bigsmile.gif Tai galvoju pabandyti rolleyes.gif
http://www.skelbiu.l...ja-9498653.html
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 06 25, 09:42)
Laba,

kolegė rekomendavo Mandarine Salon plius dirbančią meistrę Jurgitą. Pirmadieniui užsirašiau. Gal kas turite kitokių atsiliepimų?

Kažkaip paskutiniu metu nesurandu įtinkančios kirpėjos  doh.gif Nu, aišku, ir plaukai mano problemiški - pučiasi, riečiasi, šiaušiasi....  unsure.gif

na, tai kaip sekesi pas kirpeja. butu idomu suzinoti ar likai patenkinta.
Atsakyti
Gal kas kirpotes kirpykloje Juste, Pylimo g.?
Atsakyti
Mane visur visada nukerpa graziai, deja iki pirmo plovimo biggrin.gif po to vel lieku susierzinusi ir jauciuosi padariusi klaida. Na tiesiog nemoku tvarkytis tu plauku ir laiko neturiu tam, man visada norisi varianto "wash&go" smile.gif
Bet mano blondiskus plaukus graziai patamsino keliais tonais Toma is Sate salono. Nebuvo jokiu ryzumu ir kitu baisybiu smile.gif
Jei kam reikia graziai nusidazyti blond plaukuciu saknis, tai visai gerai ta daro Brelil salone. Geltonu tonu ir kitu negraziu uztepliojimu bent jau man ten dazantis saknis nebudavo.
Atsakyti
Ar teko kam nors lankytis siame salone? ESLAUDA

Jei taip, kuria meistre rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 28, 10:43)
Bet mano blondiskus plaukus graziai patamsino keliais tonais Toma is Sate salono. Nebuvo jokiu ryzumu ir kitu baisybiu  smile.gif

O kaip ji kerpa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 26, 20:37)
O kaip reaguoja Mindaugas, kad nueinate pas jį, paskui pas kitą kirpėją, vėliau vėl grįžtate pas Mindaugą? Įdomu sužinoti  4u.gif

Na jis labai ramiai reaguoja. As gi turiu tokia teise. Nieko blogo nesake, nevare ant kitu kirpeju. Padare savo darba, pasake kur gavosi pataisyti, kur negavos ir del ko ir viskas 4u.gif
Atsakyti
As rekomenuociau YURY salona, kirptis pas Juriju. Kai ejau ten pirma karta, tai buvau prisiskaicius ivairiausiu atsiliepimu. Taciau rezultatas pranoko mano lukescius. Buvau labai patenkinta, nes issiplauni, isdziovini ir plaukai krenta taip, kaip katik nukirpti. Super biggrin.gif
Atsakyti