Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 28, 11:14)
O kaip ji kerpa?  4u.gif

deja nezinau, kirptis pas ja neteko g.gif
Atsakyti
Buvau ir as pas mIcha, nzn ar vle eisiu smile.gif
Šiaip patiko kaip zmogus, isties labai fainas wink.gif
bet pries tai kirpasui pas Juriju.. ir net nzn , na jis stilingiau nukerpa,,,
Ir jau nebezinau kru reikes man eit kriptis kita karta smile.gif
Kainu skirtumas tarp ju mazdaug 80 lt,
Kai pripranti, kad su plaukais nieko nereikia daryti,, tai jau nebelabai kas itiks smile.gif))

QUOTE(Asasa @ 2011 06 27, 12:42)
aciu uz komentarus 4u.gif  tad gal dar gali parasyt kokios kainos pas Misha?teks isbandyt ji, nes kiek forumu teko paskaitinet visgi nieko geriau nerekomenduoja ax.gif

o del Sigucio ar pati lankeisi?

Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 06 28, 12:26)
Na jis labai ramiai reaguoja. As gi turiu tokia teise. Nieko blogo nesake, nevare ant kitu kirpeju. Padare savo darba, pasake kur gavosi pataisyti, kur negavos ir del ko ir viskas  4u.gif

Buvau kartą kirptis pas jį, iš pradžių nepatiko kaip nukirpo kirpčiukus, tad iškarto užsirašiau pas savo kirpėją persikirpti. Kol sulaukiau dienos persikirpti (maždaug praėjo dvi savaitės), pastebėjau, jog kirpčiai pradėjo gražiai kristi. Dabar esu nelabai patenkinta savo kirpėjo bendravimo būdu, tai noriu vėl kirptis pas Mindaugą, tik nežinojau, kaip jis reaguoja, jei nusikerpi, paskui nebesilankai, vėliau vėl lankaisi. Dabar eisiu drąsiai smile.gif

QUOTE(Jazminuota @ 2011 06 28, 14:19)
As rekomenuociau YURY salona, kirptis pas Juriju. Kai ejau ten pirma karta, tai buvau prisiskaicius ivairiausiu atsiliepimu. Taciau rezultatas pranoko mano lukescius. Buvau labai patenkinta, nes issiplauni, isdziovini ir plaukai krenta taip, kaip katik nukirpti. Super biggrin.gif

O jūsų plaukai ilgi, ar trumpi?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 28, 18:55)
Buvau kartą kirptis pas jį, iš pradžių nepatiko kaip nukirpo kirpčiukus, tad iškarto užsirašiau pas savo kirpėją persikirpti. Kol sulaukiau dienos persikirpti (maždaug praėjo dvi savaitės), pastebėjau, jog kirpčiai pradėjo gražiai kristi. Dabar esu nelabai patenkinta savo kirpėjo bendravimo būdu, tai noriu vėl kirptis pas Mindaugą, tik nežinojau, kaip jis reaguoja, jei nusikerpi, paskui nebesilankai, vėliau vėl lankaisi. Dabar eisiu drąsiai  smile.gif
O jūsų plaukai ilgi, ar trumpi?

Dazniausiai taip buna, kad kaip pripranti prie vieno kirpejo, kitas atrodo viska ne taip daro.
As cia rasiau ispudzius kazkada po pirmo asilankimo pas Mindauga, pries tai 2 metus eijau pas Martina. Tai po pirmo karto man viskas ne taip atrode ir nukirpo kazkaip ne taip, ir sukavo ne taip . bet kai praejo du mensiai, o kirpciukai islaike forma, nuejau 2 karta smile.gif Dabar jau metus lankausi ps ji ir esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 28, 11:14)
O kaip ji kerpa?  4u.gif

Kirpausi pas Tomą. Kirpčius kirpo gal pusvalandį, labai gražiai krito, o pačius plaukus (galus) iškarpė nelabai gražiai, jokio kritimo, išėjau kaip ir nesikirpus, tik susitvarkiusi kirpčius. Antrą kartą neėjau. Šiaip ji pati labai miela mergina.
Atsakyti
Labai dėkoju kirpėjai Irinai iš laimiss.lt (SEB arena) smile.gif
pirmą kartą iš kirpyklos išėjau 100% laiminga 4u.gif ji išsiklausinėjo visų smulkmenų kol suprato, kokio kirpimo noriu, ir viską padarė taip, kaip svajojau blush2.gif mirksiukas.gif manau, tikrai ir vėl sugrįšiu ten kirptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cumulus @ 2011 06 29, 17:50)
Labai dėkoju kirpėjai Irinai iš laimiss.lt (SEB arena)  smile.gif 

daziausi pas ja beveik metus laiko, bet atsibodo tiek ji, tiek jos darbas, jokiu naujoviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2011 05 27, 13:49)
Gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja Naujamiestyje?

aha, ir man reikia!!! arba aplink ji
Atsakyti
parasykit kirpejos Stellos is forumo kontaktus .
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2011 06 28, 15:52)
Kai pripranti, kad su plaukais nieko nereikia daryti,, tai jau nebelabai kas itiks smile.gif))

O kiek kainuoja pas Juriju kirpimas, ir ar ilgai reikia eiles laukti? Kaip suprantu jis trumpu plauku fanas, ar imanoma pas ji prasyt palikt ilgi koks yra, ir apskritai ar labai atsizvelgia i pageidavimus?
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2011 06 28, 15:52)

tai reik manyt kad pas misha apie 120LT kirpimas kainuoja taip? ar 280lt blink.gif ? rolleyes.gif na as manau visgi isbandysiu..pas Juriju jau 3metus lankausi, tikriausiai atejo laikas naujovems biggrin.gif

QUOTE(ele+ @ 2011 06 29, 22:01)
O kiek kainuoja pas Juriju kirpimas, ir ar ilgai reikia eiles laukti? Kaip suprantu jis trumpu plauku fanas, ar imanoma pas ji prasyt palikt ilgi koks yra, ir apskritai ar labai atsizvelgia i pageidavimus?

kirpimas kainuoja 200LT, nezinau ar jis fanas trumpu plauku-labiau manau atsizvelgia bendrai i situacija, jei pareiksi kad nori tokio ilgio ir ne kitaip-tikrai pries valia nekirps mirksiukas.gif zinoma kad klausia ir tariasi su tavim kaip kas, del eiliu-man neteko laukti ilgiau kaip 3 dienas norimu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 06 29, 20:46)
parasykit kirpejos Stellos is forumo kontaktus .

negi niekas nezino? verysad.gif
Atsakyti