QUOTE(vineypooh @ 2014 06 12, 13:11)
perskaičiau visą temą.. ir atsisakiau kavitacijos
Aš galiu pasidalinti savo patirtimi šioje srityje...
Atėjau į saloną irgi su kuponu, bet jau po 1 procedūros man padarė superinę nuolaidą, nuo kurios tiesiog negalėjau atsisakyti ir paėmiau dar 5 procedūras 3 zonoms (pilvas, kojos ir sėdmėnys). Pasibaigus tom procedūrom, dar pasiūlė daryti ir viršutinę dalį (nugarą ir rankos) tai paėmiau visam kūnui dar 5 kartus. Tai kad po kavitacijos reikia limfodrenažo man pasakė iškarto, bet man darė Liposažą (be proto skausmingas, bet efektyvesnis nei limfodrenažas). Procese masažuotoja pasiūlė dar darytis su taurelę, kad efektas dar geresnis būtų.
Iš viso padariau 10 procedūrų. Viso kurso eigoje maitinausi labai griežtai, minimaliai sporto, bet kasdiena, daug vaikščiojau, daug gėriau.
Rezultatai stulbinantis, numečiau 7 kg, apimtis sumažėjo, bet nežymiai, celiulitas irgi apmažėjo
BET... procedūrų jau nebedarau, sportą užmečiau, pradėjau ryt viską kas tik įmanoma (bet saikingai ir nedaug) ir ką jus galvojate... Aišku aš stengiuosi viską kontroliuoti ir laikyti šį svorį, bet kai tik atsipalaiduoju kg labai greitai grįžta.
IŠVADOS: procedūros geros ir efektyvios tik palaikymui, bet tikrai ne problemų sprendimams. Geriausias mūsų draugas yra sveikas maistas ir nors minimaliai sportas
Vineypooh, o jums aš patarčiau pabandyti liposažą derinant su taurelę, labai skauda, bet efektą tikrai turėtume pajustį