Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

smile.gif+2012 03 28, 14:00-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 14:00)
reikia ir man patarimo.... nejaugi nebutu galima nusipirkti kokio kavitacijos aparaciuko uz kokius 300lt? g.gif

Zinokit manau, kad nelabai sad.gif Nes tarkim LT parduodami vieni primityvesniu (Panda Cavitation) kainuoja apie 1300 Lt sad.gif
Atsakyti
Skaitinėju dabar apie Panda Cavitation ir labai daug kur šalia aparato aprašymo yra vienos merginos nuotraukos - before ir after. Žiūriu, kad ta mergina - Monica Bellucci, o nuotraukos - prieš porą metų išplatintos jos fotosesijos nuotraukos prieš fotošopą ir po jo biggrin.gif Galėjo kinai ir labiau pasistengti ieškodami vaizdinių iliustracijų biggrin.gif Primena, kai Rusijoje komunalininkai socialinę akciją padarė - ant didžiulio stendo pakabino žmogaus nuotrauką su prierašu, kad Michailas Lvovičius yra prasikolinęs jiems 7,5 tūkstančius rublių. O nuotraukoje - mūsų pokeristas Antanas Guoga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 03 28, 15:15)
Zinokit manau, kad nelabai sad.gif Nes tarkim LT parduodami vieni primityvesniu (Panda Cavitation) kainuoja apie 1300 Lt sad.gif

As dairiausi ebejaus platybese, radau kazkokiu kavitaciniu, su ultragarso bangomis, ten galingumas jo 1Mhz, o kaina apie 20 dol . Niekada nemokejjau fizikos biggrin.gif tas 1Mhz daug ar mazai?
Atsakyti
smile.gif+2012 03 28, 17:26-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 17:26)
As dairiausi ebejaus platybese, radau kazkokiu kavitaciniu, su ultragarso bangomis, ten galingumas jo 1Mhz, o kaina apie 20 dol .  Niekada nemokejjau fizikos biggrin.gif tas 1Mhz daug ar mazai?

1Mhz yra RF funkcija, jis tik siek tiek dailina oda, o riebalu tirpinimui reikia 40-41Khz daznio mirksiukas.gif

Sidabriukasg,

Labai smagu girdeti, kad taip gerai krenta svoris. As paskutiniu metu retokai ilendu i aparata, bet jauciu, kad tikrai lengviau juda procesas visu jau tavo minetu priemoniu pagalba thumbup.gif Tik man aisku tiek svorio nenukrito unsure.gif Bet nukrito apie 4-5 kg (tiksliai nezinau, nes nepamenu, kada pradejau naudoti visas priemones blush2.gif ), aisku dieta irgi prisideda, tik vat gal beda tame, kad judejimo nepadaugejo gyvenime. Planuoju pradeti siaurietiska ejima ir jei prisiversiu, tai manau seksis dar geriau. Stebuklu nera ir buti negali, nes tada visos vaiksciotumem tobulos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 28 kovo 2012 - 21:44
QUOTE(Gusha @ 2012 03 28, 22:39)
1Mhz yra RF funkcija, jis tik siek tiek dailina oda, o riebalu tirpinimui reikia 40-41Khz daznio  mirksiukas.gif

Sidabriukasg,

Labai smagu girdeti, kad taip gerai krenta svoris. As paskutiniu metu retokai ilendu i aparata, bet jauciu, kad tikrai lengviau juda procesas visu jau tavo minetu priemoniu pagalba  thumbup.gif  Tik man aisku tiek svorio nenukrito  unsure.gif  Bet nukrito apie 4-5 kg (tiksliai nezinau, nes nepamenu, kada pradejau naudoti visas priemones  blush2.gif ), aisku dieta irgi prisideda, tik vat gal beda tame, kad judejimo nepadaugejo gyvenime. Planuoju pradeti siaurietiska ejima ir jei prisiversiu, tai manau seksis dar geriau. Stebuklu nera ir buti negali, nes tada visos vaiksciotumem tobulos  rolleyes.gif

Na man su judejimu irgi zinok ne kas doh.gif Darbe auditu metas, tai is vis subines nuo kompo nepakeliu doh.gif Siandien turiu mamadieni, tai eisiu bent masina nusiplauti, malku panesioti - vis siokia tokia fizine veikla wink.gif
O siaip tai labai jau laukiu geresniu oru, kad dvirati jau butu galima issitraukti smile.gif Sunku man ziema be jo... Va pavasari, vasara, rudeni visai kitas jausmas, kai kiekviena vakara bent 1,5-2 val dviratuka pamini.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 03 28, 22:39)
1Mhz yra RF funkcija, jis tik siek tiek dailina oda, o riebalu tirpinimui reikia 40-41Khz daznio  mirksiukas.gif

Sidabriukasg,

Labai smagu girdeti, kad taip gerai krenta svoris. As paskutiniu metu retokai ilendu i aparata, bet jauciu, kad tikrai lengviau juda procesas visu jau tavo minetu priemoniu pagalba  thumbup.gif  Tik man aisku tiek svorio nenukrito  unsure.gif  Bet nukrito apie 4-5 kg (tiksliai nezinau, nes nepamenu, kada pradejau naudoti visas priemones  blush2.gif ), aisku dieta irgi prisideda, tik vat gal beda tame, kad judejimo nepadaugejo gyvenime. Planuoju pradeti siaurietiska ejima ir jei prisiversiu, tai manau seksis dar geriau. Stebuklu nera ir buti negali, nes tada visos vaiksciotumem tobulos  rolleyes.gif

doh.gif jetau kaip cia viskas sudetinga doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 28, 14:00-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 14:00)
reikia ir man patarimo.... nejaugi nebutu galima nusipirkti kokio kavitacijos aparaciuko uz kokius 300lt? g.gif

Baikit baikas... Normalus aparatai kainuoja desimtimis ar simtais tustanciu, o beto toks aparatas skirtas ne naminiam pasizaidimui doh.gif Net jei ir rasite, tai manau, kad neapsimoka pirkti, nes, manau, kad efektas butu lygus 0..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 03 30, 17:54)
Baikit baikas... Normalus aparatai kainuoja desimtimis ar simtais tustanciu, o beto  toks aparatas skirtas ne naminiam pasizaidimui doh.gif  Net jei ir rasite, tai manau, kad neapsimoka pirkti, nes, manau, kad efektas butu lygus 0..

o as manau , kad visko galima ismokti rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 30, 19:44-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 30, 19:44)
o as manau , kad visko galima ismokti  rolleyes.gif

Cia kalba ne apie ismokima, o apie efektyvuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nusipirkau procedura su kavitaciniu lazeriu, bet tik poto pamaciau, kad nerekomenduojama zindymo metu. Ar jusu tarpe kas nors daresi ja matinimo metu? ar labai tam turi itakos? aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2012 05 15, 10:26)
Sveikos  4u.gif
nusipirkau procedura su kavitaciniu lazeriu, bet tik poto pamaciau, kad nerekomenduojama zindymo metu. Ar jusu tarpe kas nors daresi ja matinimo metu? ar labai tam turi itakos? aciu uz ats smile.gif

Jeigu perkant neįspėjo, manau turėtų jums leisti perkelti procedūras vėlesniam laikui, po žindymo.
Atsakyti
Sveikos merginos, naujoke esu siame forume,taciau sieja bendra tema kavitacija! Na ka... siandien radau grozio salona kuriame nusipirkau 8 kavitacijos seansus, tuo paciu ir limfomasazo, tikiuosi geru rezultatu.

Taciau ka man pasake salono darbuotoja, jog kavitacija efektyvi dazniausiai toms kurios yra gimdziusios, na matyt mamos turi daugiau sankaupu smile.gif Tikiuosi rezultatai bus geri, butinai pranesiu ispudzius is pirmo seanso, kuris bus kita savaite t.y. liepos 24 d. Na zinoma jei kam tai vis dar aktualu. Ir tuo paciu jei turit rupimu klausimu as galiu uzklausti salone wink.gif

Ikiukas
Atsakyti