Įkraunama...
Įkraunama...

Kavitacija namų sąlygomis

QUOTE(Gusha @ 2011 06 08, 14:27)
4u.gif  Kiek proceduru daretes?

Sveikuteles, merginos. Mano kursas jau ipusejo, 5 kartus dariau, dabar pertrauka - laukiu nesulaukiu gelio, reikejo is karto daugiau imti, bet nezinojau, kad jo tiek daug susinaudoja doh.gif
Papildyta:
Bendrai efektas kol kas tenkina, dar minus tiek pat cm ir busiu laimingiausia pasauly smile.gif bet man buvo tokiu keistenybiu - daugiausiai cm nukrito po 1 ir po 4 proceduros, nors visas proceduras dariau vienodu galingumu, bet sios 2 buvo efektyviausios, net neisivaizduoju, del ko taip mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olana: 14 birželio 2011 - 16:41
QUOTE(olana @ 2011 06 14, 17:39)
Sveikuteles, merginos. Mano kursas jau ipusejo, 5 kartus dariau, dabar pertrauka - laukiu nesulaukiu gelio, reikejo is karto daugiau imti, bet nezinojau, kad jo tiek daug susinaudoja doh.gif
Papildyta:
Bendrai efektas kol kas tenkina, dar minus tiek pat cm ir busiu laimingiausia pasauly smile.gif bet man buvo tokiu keistenybiu - daugiausiai cm nukrito po 1 ir po 4 proceduros, nors visas proceduras dariau vienodu galingumu, bet sios 2 buvo efektyviausios, net neisivaizduoju, del ko taip  mastau.gif

Labas. Jei galit pasidžiaukite kiek tų cm nukrito? 4u.gif Koks efektas?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Aga, ir man labai idomu suzinoti, kiek is viso cm sumazejo tarkim per klubus po 5 proceduru smile.gif
Olana, kiek minuciu apdoroji viena kuno dali? smile.gif Kai pirkau si aparaciuka, minejo, kad viena kuno dali galima apdoroti ne ilgiau kaip berods 10 min, bet kai pradejau darytis proceduras, tai kilo klausimas, kas yra ta kuno dalis biggrin.gif Ar cia per viena vieta bruzinti negalima ilgiau kaip 10 min, ar tarkim viso pilvuko negalima apdirbineti ilgiau kaip 10 min?
As bandziau 10 min viena pilvuko puse, ir 10 min kita pilvuko puse, paskui tarkim 10 min viena liemens linijos sona, ir 10 min kita liemens linijos sona smile.gif Tai bijau, kad nebutu per daug laiko tai paciai kuno daliai g.gif Arba tarkim kojos smile.gif Ar apskritai visai slaunei procedura galima daryti tik 10 min, ar tarkim galima vidine slaunies dali 10 min, isorine 10 ir galine dali 10 min smile.gif Gal kas galit patarti? blink.gif Susiveliau truputi doh.gif
O geliuko ir as laaabai laukiu smile.gif Skambinausi musu sauniajai tiekejai, tai sake pries savaite uzsakyti, jau turetu siomis dienomis tikrai ji gauti smile.gif Na tai laukiame kantriai ir toliau kibsime i darbus thumbup.gif
Olana, dar klausimelis tau - ka daraisi po kavitacijos? Limfodrenaza ar vakuumini masaziuka? Ir kur daraisi? Pati ar masazo salone? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti kur pirkote ir kiek kainavo tas aparatas kavitacijai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mane taip pat domina, kur galima įsigyti šio aparato ir kokia kaina? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 06 20, 19:24)
Sveikutės. Mane taip pat domina, kur galima įsigyti šio aparato ir kokia kaina? Dėkui  4u.gif

Stai cia tas aparatukas mirksiukas.gif

http://www.depiliacija.lt/pcav.php
Atsakyti
As pirkau stai cia:
http://epil-shop.com...i?product_id=61

cia yra depiliacija.lt e-parduotuveje, kurioje galima pasiziureti visu ju siulomu aparaciuku kainas ir pirkti prekes internetu smile.gif As pirkau internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 06 16, 08:48)
Sveikutes smile.gif Aga, ir man labai idomu suzinoti, kiek is viso cm sumazejo tarkim per klubus po 5 proceduru smile.gif
Olana, kiek minuciu apdoroji viena kuno dali? smile.gif

Labukas visoms 4u.gif

Sidabriukasg, as tirpinu tik tai uzpakalio "ausis", atsiprasau, kitaip net nezinau kaip sia zona pavadinti hihihi.gif tai yra kaip galife is sonu, as kriauses formos. Nustatau 15 min. Ir po 15 min varau is kiekvienos puses. Negaliu jums patarti, neisivaizduoju, ar galima taip ilgai daryti. g.gif Nors kai domejausi salonine procedura, minejo kad viso kuno procedura trunka 1-1,5 val. Praktiskai tik del to pasirinkau namini varianta, nes vaiku netureciau kur ilgam palikti. Gelis musu jau atejo, as pirmadieni nuvaziavau pasiemiau, kaip tik 'sunkios dienos' man jau pasibaige, dabar tesiu toliau thumbup.gif Kaip jum paciai sekasi, matuojate cm, kaip rezultatai?

Is viso pamatavus klubus per placiausia vieta, dabar atrodo, kad net 7 cm nebera. Bet gal tai is noro kad greiciau istirptu, suspaudziu centimetra ir meluoju pati sau o realiai rezultatas nedaugiau kaip -5 cm hihihi.gif bet ir tai jau dziugina. O limofrenaza darau rankini, ne aparatini, Justiniskese, galiu duoti masazistes tel. jei jums irgi butu salia, nes man visai netoli namu, nelabai turiu galimybe ilgam iseiti is namu, vyresnioji jau darzely, o mazius dar su manim namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olana @ 2011 06 22, 14:18)
Labukas visoms  4u.gif

Sidabriukasg, as tirpinu tik tai uzpakalio "ausis", atsiprasau, kitaip net nezinau kaip sia zona pavadinti hihihi.gif tai yra kaip galife is sonu, as kriauses formos. Nustatau 15 min. Ir po 15 min varau is kiekvienos puses. Negaliu jums patarti, neisivaizduoju, ar galima taip ilgai daryti.  g.gif Nors kai domejausi salonine procedura, minejo kad viso kuno procedura trunka 1-1,5 val. Praktiskai tik del to pasirinkau namini varianta, nes vaiku netureciau kur ilgam palikti. Gelis musu jau atejo, as pirmadieni nuvaziavau pasiemiau, kaip tik 'sunkios dienos' man jau pasibaige, dabar tesiu toliau  thumbup.gif Kaip jum paciai sekasi, matuojate cm, kaip rezultatai?

Is viso pamatavus klubus per placiausia vieta, dabar atrodo, kad net 7 cm nebera. Bet gal tai is noro kad greiciau istirptu, suspaudziu centimetra ir meluoju pati sau o realiai rezultatas nedaugiau kaip -5 cm  hihihi.gif bet ir tai jau dziugina. O limofrenaza darau rankini, ne aparatini, Justiniskese, galiu duoti masazistes tel. jei jums irgi butu salia, nes man visai netoli namu, nelabai turiu galimybe ilgam iseiti is namu, vyresnioji jau darzely, o mazius dar su manim namie  ax.gif

Oi, tai fainai, kad tik tiek mazai probleminiu vieteliu turite, olana smile.gif As tai visa bandau aptirpt, t.y. pilvukas, juosmuo, slaunu vidine puse, keliai ir tos pacios uzpakalio ausys biggrin.gif Tai i 1 val bandau isiterpti, tik nezinau, ar bus labai geras efektas, kai kai kurias kuno dalis tik po 5 min apdoroju sad.gif Na tikiuosi, pavyks bent kazkiek aptirpti smile.gif

Dziaugiuosi, olana, kad jums taip sekasi ir jau pavyko nemazai riebaliuku isstumti is savo organizmo smile.gif As tai jau 2 savaites nesidarau kavitacijos, nes geliuko dar negavau sad.gif Penktadieni musu agente sake, kad serga, tai man buvo neskubu ir pasakiau, kad tik treciadieni man jo reiks, galim atideti pristatyma, bet siandien jau treciadienis, o geliuko as dar neturiu verysad.gif Ko gero ir trecia savaite teks praleisti sad.gif

Aciu uz masazistes rekomendacijas, tik gaila, kad man Justiniskes nelabai tinka - tolokai nuo darbo ir namu. Eisiu ko gero ir toliau i limfodrenaza aparaciuku smile.gif Beje, olana, kodel pasirinkote limfodrenaza rankomis? Gal jis efektyvesnis nei aparatinis?

Olana, o jus dar kokiu nors priemoniu imates siuo metu, kad apimtys mazetu? Tarkim, dietos, liekninantys maisto papildai, sportas, sveika mityba ir pan.
Atsakyti
Olana, dar klausimelis jums - kavitacija darotes tik atsigulus, ar ir atsisedus? Skaiciau, kad atsigulus ja reiketu darytis, bet ne visada taip gaunasi, tai mastau, ar sedint gaunamas tas pats rezultatas kaip ir gulint, ar kavitacija reiktu atlikti TIK gulint?
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 06 22, 15:25)
As tai jau 2 savaites nesidarau kavitacijos, nes geliuko dar negavau sad.gif

Labute, galeciau pasidalinti geliu, nes labai daug turiu, man paciai tiek tikrai neprireiks, jei noretumet, parasykit man az, duosiu savo adresa 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 06 22, 15:25)
Olana, o jus dar kokiu nors priemoniu imates siuo metu, kad apimtys mazetu? Tarkim, dietos, liekninantys maisto papildai, sportas, sveika mityba ir pan.

Ech, vaikai mano pagrindinis sportas hihihi.gif papildu nevartoju, norejau laikytis dietos, bet taip kazkaip savaime gavosi, kad po kavitacijos man apetitas dingo, daug vandens geriu, o maistas nelabai gerklen lenda, labai mazai pradejau valgyti, bet nebadauju, o tiesiog nieko nesinori mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabriukasg @ 2011 06 23, 11:45)
Olana, dar klausimelis jums - kavitacija darotes tik atsigulus, ar ir atsisedus? Skaiciau, kad atsigulus ja reiketu darytis, bet ne visada taip gaunasi, tai mastau, ar sedint gaunamas tas pats rezultatas kaip ir gulint, ar kavitacija reiktu atlikti TIK gulint?

blink.gif blink.gif blink.gif stovint darau, nezinojau, kad tas gali tureti reiksmes, kazkaip niekur nemaciau, kad rasytu apie poza. Aciu labai uz informacija, butinai paieskosiu, paskaitysiu
Atsakyti
Dekui, olana, uz draugiskuma smile.gif 4u.gif Bet siandien gavau jau savo geliuka thumbup.gif Tesiu pradetas proceduras - ko gero vel nuo pirmos pradesiu skaiciuoti, nes turbut jau per didele pertrauka pasidariau smile.gif

O del pozos as negarantuoju, kad gulint geriau daryti, bet kazkur taip skaiciau - gal tai tik kazkieno nuomone buvo smile.gif Ir dar skaiciau, kad kai darai kavitacija, su kita ranka reiktu riebaliukus suimti, kad gautusi tokia kaip rinkute suspausta ir per ja bruzinti aparaciuku - taip turetu buti riebaliukai lengviau pasiekiami ultragarso smile.gif Bet irgi metausi, nes nezinau, ar butina tikrai taip daryti g.gif Perziurejau begale video medziagos, kaip atliekama kavitacija, tai daugumoje medziagos tiesiog paprastai vedziojama aparato galvute per problemine vieta ir viskas... Ka tu siuo klausimu manai, olana? smile.gif Kaip tu daraisi?
Atsakyti