Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

Tai va, ir aš ne Vilniuje, taip noriu vieno daiktelio iš Scilis, bet neturi jie internetines parduotuves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 03, 11:26)
Tai va, ir aš ne Vilniuje, taip noriu vieno daiktelio iš Scilis, bet neturi jie internetines parduotuves  verysad.gif

kaip tai neturi? as is ten pirkau internetu g.gif bendravimas vyko e-mailu,viska atsiunte-ka norejau mirksiukas.gif
Papildyta:
na,nezinau kaip butu su vienu pirkiniu,nes atvezimas mokamas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, labai reikia pagalbos!!! Perplakiau grietineles krema doh.gif , dar niekad taip man nebuvo blush2.gif , tai nezinau ar dar galima kazkaip pataisyt padeti ar jau lauk mest... Gal galima su kondensuotu pienu kazkoki kita suplakt g.gif
Atsakyti
QUOTE(indijasvaja @ 2011 06 03, 15:01)
Sveikos kepejeles, labai reikia pagalbos!!! Perplakiau grietineles krema doh.gif , dar niekad taip man nebuvo blush2.gif , tai nezinau ar dar galima kazkaip pataisyt padeti ar jau lauk mest... Gal galima su kondensuotu pienu kazkoki kita suplakt g.gif

tai todel mano teta beveik visa laika daro kremus is gretines, nes jai irgi labai daznai sviestas iseina ir jau viskas nieko nepadarysi.

O as cia dabar su savo klausymu, sakykit darau tortuka rafaelo pgl si recepta http://www.supermama...;#entry29394084 ir man su biskvitu pirma karta taip isejo, pakilo labai graziai, bet vat kas isejo, gal patarsit kame reikalas, idedu nuotrauka user posted image ir dar padalinau tesla per pus, nes bijojau gal nepakils jeigu visa mase kepsiu, na nezinau patarkit, gal kam taip buvo, nes pirmakarta kai dariau rafaelo torta, tai biskvita dariau pgl kita recepta, o si kart pagalvojau reikia isbandyt sita. Nors ziuriu Olestai viskas gaunasi per karta http://www.supermama...;#entry31824203
Patarkyt prasau, noriu atrast gero biskvito recepta ax.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu,bet tokios nelaimes su biskvitu dar neapturejau unsure.gif nezinau kame reikalas.as darau viska pagal recepta,tik kepimo milteliu man ir 15gr uztenka.o biskvitus dazniausiai kepu kiekviena atskirai
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 16:57)
tfu tfu tfu,bet tokios nelaimes su biskvitu dar neapturejau unsure.gif  nezinau kame reikalas.as darau viska pagal recepta,tik kepimo milteliu man ir 15gr uztenka.o biskvitus dazniausiai kepu kiekviena atskirai

per puse padalinau pakilo gerai, kitas tai maziau kazkaip sutrupinejo, bet vistiek idomu, man taip pirma karta g.gif
Atsakyti
Man irgi reikejo didesnes formos, tai vakar Maximoj nusipirkau formą picai kepti, ji turi kraštelius. Jei kepsit biskvitus po vieną tai pats tas. Skersmuo 37cm. , buvo akcija , tai mokėjau 7lt su centais. Tefloninė smile.gif
Atsakyti
Man atrodo didele rafaelo biskvito problema yra tame, kad ten per daug kepimo milteliu, jei kepama visas iskarto, ir ant 190 laipsniu. Greit biskvitas iskyla, vidus nuo aukstos temp.lieka zalias, ir staiga susmunka... As dedu ant visos normos 2 nubrauktus saukstelius kepimo milteliu, kepu ant 175 laipsniu. 24 cm skersmens biskvita perpjaunu i 4 dalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 03, 19:54)
Man atrodo didele rafaelo biskvito problema yra tame, kad ten per daug kepimo milteliu, jei kepama visas iskarto, ir ant 190 laipsniu. Greit biskvitas iskyla, vidus nuo aukstos temp.lieka zalias, ir staiga susmunka... As dedu ant visos normos 2 nubrauktus saukstelius kepimo milteliu, kepu ant 175 laipsniu. 24 cm skersmens biskvita perpjaunu i 4 dalis  4u.gif

jo galimas variantas, kad ir del sito g.gif kita karta pabandysiu maziau det ir maziau laipsniu. Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2011 06 03, 17:45)
Man irgi reikejo didesnes formos, tai vakar Maximoj nusipirkau formą picai kepti, ji turi kraštelius. Jei kepsit biskvitus po vieną tai pats tas. Skersmuo 37cm. , buvo akcija , tai mokėjau 7lt su centais. Tefloninė  smile.gif

o, geras, aciu, ideja liuks, keliausim i Maxima biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norejau pasiteirauti pries kiek laiko galima issikept biskvitus persikiniam tortui ? jei siandien issikepciau nesugestu man jie iki antradienio ? Dekui 4u.gif
Dar tuo paciu pasiteirausiu apie slapia beze biggrin.gif su ja reikia is karto puosti ar galima sandariai uzdarius pora dienu palaikyt ir tada puosti ?
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 06 04, 12:13)
Laba diena  4u.gif
Norejau pasiteirauti pries kiek laiko galima issikept biskvitus persikiniam tortui ? jei siandien issikepciau nesugestu man jie iki antradienio ? Dekui  4u.gif
Dar tuo paciu pasiteirausiu apie slapia beze  biggrin.gif  su ja reikia is karto puosti ar galima sandariai uzdarius pora dienu palaikyt ir tada puosti ?

Dek i saldytuva, ar i saldikli, ir nieko tikrai nenutiks biskvitams iki antradienio. Biskvitas iskeps per kokias 40 min. Cia priklauso nuo orkaites...

As beze iskart puosiu... nebandziau po kurio laiko,...
Atsakyti