Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo sala. 3 tema

QUOTE(gorosinka @ 2011 06 08, 21:54)
Labas visoms ir visiems,

Jungiuos ir aš į planuotojų būrelį, nes liepos 16 d. planuojam kelti sparnus šios salos link. Esam nepatyrę keliautojai, todėl iki galo niekaip nenusprendžiam važiuot su agentūra ar savarankiškai planuotis kelionę. Paskaičius forumą, atrodo viskas paprasta, bet aš dar ir anglų kalbos nekertu, o vyras per daug užsiėmęs ir į kelionės planavimus nelabai kišasi. Bijau, kad rezervuodama viešbutį ir auto galiu žiauriai apsikvailinti.

Tikiuosi, kad jūsų būrelis man padės apsispręsti, ką daryti  4u.gif

o jūs dar neturite užsisakę viešbučio?

jei nereikalinga mašina iškart nuvažiavus, tai manau, kad nieko neprarasite, jei ir vietoje nuvažiavę mašiną išsinuomosite. Tik gal reikėtų bent porą dienų iš anksto užsisakyti - niekada karšąiausiu metu nevažiavau į tuos kraštus atostogauti, bet gali būti, kad sala bus pilnutėlė turistų, tad ir mašinos bus labai paklausios
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 08, 12:56)
Labas skaitinėju seną temą  biggrin.gif

Gal kas yra nuomojasis auto iš čia: http://cars.atlaschoice.com
Kolkas jie man reikiamo dydžio auto siūlo pigiausiai kiek mačiau. Kaži ar patikimi pakankamai  g.gif

Ir dar gal kas iš buvusių nesenai pastebėjo ar yra miesteliuose viešų vaikų žaidimo aikštelių? Nes pvz. ispanijoje tai ant kiekvieno kampo, net kaimeliuose įsikūrusiuose 1 km aukštyje kalnuose.

Jau nusipirkau bilietus ir grįžimui, nes turėjau tik į vieną pusę  biggrin.gif Tai būsim nuo liepos 26 iki rugpjūčio 2 d.

Gal ne tiek daug kaip Ispanijoje, bet tam tikrose vietose yra. Aš asmeniškai tai tik džiaugiausi, kad jų įpatingai nepastebėjo vaikai, nes tada užsibūtumėm...ilgam, o kada ką pamatyti ? nors čia ir egoistinis požiūris blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms ir visiems,

Jungiuos ir aš į planuotojų būrelį, nes liepos 16 d. planuojam kelti sparnus šios salos link. Esam nepatyrę keliautojai, todėl iki galo niekaip nenusprendžiam važiuot su agentūra ar savarankiškai planuotis kelionę. Paskaičius forumą, atrodo viskas paprasta, bet aš dar ir anglų kalbos nekertu, o vyras per daug užsiėmęs ir į kelionės planavimus nelabai kišasi. Bijau, kad rezervuodama viešbutį ir auto galiu žiauriai apsikvailinti.

Tikiuosi, kad jūsų būrelis man padės apsispręsti, ką daryti  4u.gif

Busime bendrakeleiviai smile.gif Mes skrendame irgi liepos 16 d. ax.gif

Viesbuti turime uzsisake, o automobili nuomosimes vietoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustyte: 09 birželio 2011 - 08:33
Mes irgi liepos 16 i Faliraki smile.gif Is oro uosto manau kad vaziuosime autobusu iki Rodo, is Rodo i Faliraki. Parasiau viesbuciui emaila, kad paaiskintu kaip juos rasti atvykstant autobusu. Atrodo, kad labai aiskiai paaiskino thumbup.gif Kitas variantas - oro uoste kooperuotis i taksi su kazkuo, kas i Faliraki smile.gif
Papildyta:
O nuomojantis is georgecars masina galima pasiimti tik norodytuose miesteliuose? Nes matau Falirakio jie nenurodo g.gif
Atsakyti
Labutis visiems ,
mūsų šeima yra įsimylėjusi Graikiją. Pernai buvome Rode, tačiau tik vienai dienai. Šiemet pirkome kelionę vasario mėnesį kai nuolaidos buvo 30%, tad keliausime liepos mėn. Viešbutį užsisakėme The Ixian Grant - nuotraukose labai gražus. Kai grįšime galėsiu daugiau papasakoti.
Pernai spėjome apeiti tik Rodo miestą, tai kažkas nerealaus. Niekas niekur neskuba, visi atsipalaidavę, niekas netampo, kaip Turkijoje, nėra nenormalių akcijų, kaip pas mus. O maisto skanumas - tiesiog neišpasakytas, o kavos - frape - skanumas - dieviškas.
Aplamai Graikijos salos ne veltui vadinamos dieviškomis, ten neįmanoma nesugrįžti. Išmaišėme visą Kretos salą į kurią taip pat su malonumu sugrįžčiau, bet gyvenimas yra per trumpas, o norisi pamatyti daugiau.
Jei kas buvo Rode ir gali pasiūlyti dar ką apžiūrėti įdomaus, laukiu pasiūlymų.
Atsakyti
Na as tai visiems siulyciau kaip "privaloma" dalyka biggrin.gif vakariene Lindos mieste 4u.gif
kazkas nerealaus, nes dauguma restoranu senamiestyje irengti ant stogu. ir labai grazu kai jau suteme, visur groja muzika, staliukai visi uzpildyti ir taip kartu ramu ramu wub.gif
restoranuose maisto kainos kaip ir visur kitur mazdaug salotos nuo 4,50 EU o kepsniai ~9 Eu, zuvis ~ 12 eu. Porcijos virsija lietuviskus lukescius lotuliukas.gif nors mes valgyti nelabi norejom, tai net atejo klausineti ar kazkas netinka ar neskanu, gal ka pakeisti smile.gif

Lindos tirkai labai jaukus ir grazus diena, o nakti wub.gif

p.s. mes masina issinuomavome nuo 18 val., iki kitos dienos 20 val., tai turejom galimybe pasimegauti vakaru Lindos nezvilgciojant i laikrodi (na autobusu tvarkarasti) super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2011 06 09, 08:54)
Mes irgi liepos 16 i Faliraki smile.gif Is oro uosto manau kad vaziuosime autobusu iki Rodo, is Rodo i Faliraki. Parasiau viesbuciui emaila, kad paaiskintu kaip juos rasti atvykstant autobusu. Atrodo, kad labai aiskiai paaiskino  thumbup.gif  Kitas variantas - oro uoste kooperuotis i taksi su kazkuo, kas i Faliraki smile.gif
Papildyta:
O nuomojantis is georgecars masina galima pasiimti tik norodytuose miesteliuose? Nes matau Falirakio jie nenurodo  g.gif

Mes irgi nuskride savo miestuka planuojame pasiekti autobusu. Bet va atgal, tai nezinau. Nes jau pabuve sake, kad truputi rizikinga vaziuot i oro uosta autobusu, nes berods pirmas autobusas yra 9 val., o lektuvas apie 11. Laiko tik tik...
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 06 09, 00:42)
o jūs dar neturite užsisakę viešbučio?

jei nereikalinga mašina iškart nuvažiavus, tai manau, kad nieko neprarasite, jei ir vietoje nuvažiavę mašiną išsinuomosite. Tik gal reikėtų bent porą dienų iš anksto užsisakyti - niekada karšąiausiu metu nevažiavau į tuos kraštus atostogauti, bet gali būti, kad sala bus pilnutėlė turistų, tad ir mašinos bus labai paklausios

Viešbučio dar neturim. Laukiam, kol padarys kreditinę, nes ir jos neturėjom. Viliuosi, kad savaitgalį jau galėsiu rezervuotis. Kiek maždaug dienų užtrunka, kol viešbutis patvirtina, kad priims?

Mes mašiną ketiname nuomotis visam kelionės laikui: nuo oro uosto iki oro uosto. Kadangi esame nepatyrę, tai pradžiai mąstom taip daryti

QUOTE(Gustyte @ 2011 06 09, 10:27)
Busime bendrakeleiviai   smile.gif  Mes skrendame irgi liepos 16 d.  ax.gif

Viesbuti turime uzsisake, o automobili nuomosimes vietoje

Kaip smagu dėl kompanijos thumbup.gif
Per kur užsakinėjot viešbutį? Kokiam mieste apsistosit?

Aš viešbučių žiūrinėjau per hotels.com. Ar esat kas su jais susidūrę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gorosinka: 09 birželio 2011 - 12:35
QUOTE(gorosinka @ 2011 06 09, 12:31)
Viešbučio dar neturim. Laukiam, kol padarys kreditinę, nes ir jos neturėjom. Viliuosi, kad savaitgalį jau galėsiu rezervuotis. Kiek maždaug dienų užtrunka, kol viešbutis patvirtina, kad priims?

Mes mašiną ketiname nuomotis visam kelionės laikui: nuo oro uosto iki oro uosto. Kadangi esame nepatyrę, tai pradžiai mąstom taip daryti
Kaip smagu dėl kompanijos  thumbup.gif
Per kur užsakinėjot viešbutį? Kokiam mieste apsistosit?

Aš viešbučių žiūrinėjau per hotels.com. Ar esat kas su jais susidūrę?

Viešbutuką užsakinėjau per www.lowcostholiday.com
Miestelis Afandou
Atsakyti
. Bijau, kad rezervuodama viešbutį ir auto galiu žiauriai apsikvailinti.

Drąsos 4u.gif Tikrai nieko baisaus ir sudėtingo. Tiesa jei ieškosi sau tinkamiausio varianto tikrai teks ne kelias valandas prie kompiuterio praleisti, bet mėgautis savarankiškomis atostogomis irgi smagiau. Turbūt pirmų tokių atostogų metu, bus momentų kai pagalvosi, va apie tai nebuvau susimasčius, bet didelių nesklandumų manau tikrai išvengsi. Jei kas domins klausk. Tik tiek kad aš galiu patarti ne apie Roda, o apie savarankišką kelionių planavimą mirksiukas.gif

QUOTE(belekur @ 2011 06 09, 00:03)
Gal ne tiek daug kaip Ispanijoje, bet tam tikrose vietose yra. Aš asmeniškai tai tik džiaugiausi, kad jų įpatingai nepastebėjo vaikai, nes tada užsibūtumėm...ilgam, o kada ką pamatyti ? nors čia ir egoistinis požiūris  blush2.gif

Ai mes tai spėjam visų poreikius patenkinti. Gegužę buvom ispanijoje, tai kas dien bent valandą praleisdavome žaidimų aikštelėse, bet kartu sugebėjom per savaitę 2500 km suvažinėti smile.gif

QUOTE(Gustyte @ 2011 06 09, 12:55)
Viešbutuką užsakinėjau per www.lowcostholiday.com
Miestelis Afandou

Šiuo metu šis puslapis neveikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 09, 15:11)
Drąsos  4u.gif Tikrai nieko baisaus ir sudėtingo. Tiesa jei ieškosi sau tinkamiausio varianto tikrai teks ne kelias valandas prie kompiuterio praleisti, bet mėgautis savarankiškomis atostogomis irgi smagiau. Turbūt pirmų tokių atostogų metu, bus momentų kai pagalvosi, va apie tai nebuvau susimasčius, bet didelių nesklandumų manau tikrai išvengsi. Jei kas domins klausk. Tik tiek kad aš galiu patarti ne apie Roda, o apie savarankišką kelionių planavimą  mirksiukas.gif
Ai mes tai spėjam visų poreikius patenkinti. Gegužę buvom ispanijoje, tai kas dien bent valandą praleisdavome žaidimų aikštelėse, bet kartu sugebėjom per savaitę 2500 km suvažinėti  smile.gif
Šiuo metu šis puslapis neveikia  cool.gif

Sau tinkamiausius jau kaip išsirinkusi esu, tik va laukiu kreditinės ir bandysiu rezervuoti.
Mielai pasikonsultuočiau su tavim, bet kad nežinau, kokie klausimai man gali kilti doh.gif
Per atostogas planuojam ne gulėti pliažuose (nors ir tai tikriausiai išbandysim), bet apvažiuoti ją ir patirti graikų gyvenimą. Užsisakinėsim viebutyje tik pusryčius. Pietūs ir vakarienės lankomuose miestuose.

Tas puslapis veikia, tik s raidės trūksta prie holidays mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gorosinka: 09 birželio 2011 - 13:20
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 09, 13:11)

Šiuo metu šis puslapis neveikia  cool.gif

Taip, suklaidinau 4u.gif http://www.lowcostholidays.com
Atsakyti