Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo sala. 3 tema

QUOTE(gorosinka @ 2011 06 09, 14:14)
O per kur galėčiau užsakinėti auto, kad reikėtų grąžinti auto su pilnu baku, o ne su tuščiu?

AVIS.
Mes radom kur išvazineti, ir nepasakyciau, kad visa sala isvazinejom. Dar tikrai noriu ten sugrizti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2011 06 09, 18:11)
AVIS.
Mes radom kur išvazineti, ir nepasakyciau, kad visa sala isvazinejom. Dar tikrai noriu ten sugrizti wub.gif

Tai kad AVIS brangu
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 09, 16:46)
Po kaina yra nuoroda: kainos paaiškinimas. Paspaudus ant jos atsidaro naujas langas, kuriam ir draudimas ir kuro politika ir vairuotojų amžius ir kiti dalykai aprašyti  4u.gif

Čia, jei gerai perskaičiau, tai paimi su pilnu baku, bet gali grąžinti su tuščiu. Bet nerandu frančizės. Gal padėtum? 4u.gif
http://www.economybo...com/cars/choice
Atsakyti
Išgąsdinot čia jūs mane su tais auto draudimais, įlindau dar pasiskaityti į www.georgecars.com (čia nuomavomės) - tai labai įdomu pasidarė: angliškoje versijoje daug plačiau viskas surašyta (ir stiklai apdrausti, ir vaikiška kėdutė nemokama), o rušiškoje versijoje mažiau garantijų. Bet aš tai angliškai su jais susirašinėjau smile.gif
Dėl kuro bako tik neradau info, parašysiu dar jiems užklausą, bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 06 09, 17:14)
Čia, jei gerai perskaičiau, tai paimi su pilnu baku, bet gali grąžinti su tuščiu. Bet nerandu frančizės. Gal padėtum? 4u.gif
http://www.economybo...com/cars/choice

Nieko neradau schmoll.gif Pabandžiau pasiieškoti auto, bet pasirinkus smulkiai sąlygų išdėstytų bent jau tuo pasirinktu variantu nieko nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 06 09, 16:23)
Tai kad AVIS brangu

Na nezinau, ar tai brangu, mokejom 140euru su francize 750euru (draudimai visi ieina), jei be francizes butu reikeje primoketi 90 euru. Gavom apynauji C1.

Papildyta:
Dabar paziurejom kiek kainuotu AVIS'e liepos menesiui toks automobilis, tai geru 100euru daugiau nei mes geguzes vidury nuomojomes ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o vis del to, kiek kainuoja maistas Rodo saloje? turiu omeny, kiek kainuoja parduotuvese, kad galetum pats pasigamint? ne restorane.. smile.gif
Atsakyti
Buvau rasiusi, kad kiek skridus Ryanair, taip lektuvuose buna karsta doh.gif
o kai grizom is Rodo tai buvo salta doh.gif
net papildomus rubus is rankinio bagazo nepatingejau issiktraukti blink.gif

o kitu keliautoju vaikai lektuve reke: "Mama salta, saltaaaaaa".

zodziu pasiruoskit ryanair'ui tongue.gif
Atsakyti
Šiandien pasiėmėm kreditinę kortelę thumbup.gif
Bet gi žiūriu, kad tundra esu doh.gif Norėjau rezervuoti auto, bet tai kad pasirodo, kreditinė turi būti vairuotojo vardu. O mes paėmėm mano vardu doh.gif Bet aš tikrai nenorėčiau vairuot visos kelionės metu. Db nebežinau, ką daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gorosinka: 10 birželio 2011 - 12:45
QUOTE(gorosinka @ 2011 06 10, 13:44)
Šiandien pasiėmėm kreditinę kortelę  thumbup.gif
Bet gi žiūriu, kad tundra esu  doh.gif Norėjau rezervuoti auto, bet tai kad pasirodo, kreditinė turi būti vairuotojo vardu. O mes paėmėm mano vardu  doh.gif Bet aš tikrai nenorėčiau vairuot visos kelionės metu. Db nebežinau, ką daryt  verysad.gif

Pabandyk paklausti gal gali varuoti abu? nes mes db kai nuomavomes tai irase ir vyro ir mano duomenis nuo vairuotoju pazymejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ziema @ 2011 06 10, 16:22)
Pabandyk paklausti gal gali varuoti abu? nes mes db kai nuomavomes tai irase ir vyro ir mano duomenis nuo vairuotoju pazymejimo  smile.gif

Ačiū, bandysiu. Bet žiūrėjau, kad kai kuriose firmose antras vairuotojas mokamas.

O ką lauktuvių galima parvežti iš Rodo?
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 06 10, 13:44)
Norėjau rezervuoti auto, bet tai kad pasirodo, kreditinė turi būti vairuotojo vardu. O mes paėmėm mano vardu  doh.gif

Aš mokėjau per Pay Pal, tai niekam nekliuvo, kad kreditinė mano vardu, o vairuotojas - vyras. Tik kai susirašinėjau su jais, mane vadino misteriu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vasara_ziema @ 2011 06 10, 13:13)
o kitu keliautoju vaikai lektuve reke: "Mama salta, saltaaaaaa".

Ačiū, man labai aktualu, tik kad mes ne su rynair'u, o Novaturo užsakomuoju skrydžiu. Bet vis tiek pasiruošti reikia. Visur rekomenduoja vaikus rengti kopūsto principu - keliais sluoksniais.

Dar ne į temą - kokios cigarečių kainos Rode? MB tikisi ten mažiau rūkyti, bet jei užsimanys, tai ką tada, jei 8 eurai kokie... g.gif

Aš lauktuvėms planuoju vežti alyvuogių muilo ir natūralių kempinių. Gal metaxos dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 10 birželio 2011 - 14:40