Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Olivia. @ 2011 07 24, 12:19)
Vat tame ir esmė ,kad jokio poveikio nėr. Absoliučiai unsure.gif nu nesamonė visiška. O aš pati nesu tamsios odos, bet įr neperbalus, tokia tarp šviesios-vidutinės..
Jo, naudojau laipsnišką(gradual tanning lotion) verysad.gif

Tai jei esat ne visiška visiška baltaodė, tai jokio efekto ir nematysit, nes tas laipsniško įdegio kremas be galo šviesus ax.gif

QUOTE(Alexia @ 2011 07 24, 20:05)
Merginos, o kam jus tepates kremus jei be baimes i soliariumus vaikstot ?

O ko bijot? biggrin.gif Man atrodo, kad geriausia yra tada, kai viskas daroma su saiku. Vieną kartą nuėjusi į soliariumą tikrai nenumirsiu, jei tai padeda savaiminio įdegio priemonių geresniam efektui išgauti.

QUOTE(cindy @ 2011 07 24, 21:05)
Na taip soliariumas kenkia, bet kažin ar nekenkia ir tie patys savaiminiai.. smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Alexia @ 2011 07 24, 21:13)
Tikrai ne. Nebent alergiskiems zmonems. Kenkia ne soliariumas, o ultravioletiniai spinduliai soliariume.

Jūs gal nejuokaukit, ir pasižiūrėkit į tų priemonių sudėtį biggrin.gif
O dėl soliariumo, tai soliariumas ir yra UV spinduliai, apie patalpos sienų poveikį odai niekas ir nekalba biggrin.gif
Atsakyti
Aš galiu dabar drąsiai Clarins parekomenduoti. Įdegis labai natūralus, jokių dryžių ar dar kažko. Tik kainuoja nepigiai.
Papildyta:
Ok, filosofiškai žvelgiant - gyventi kenkia. Bet jeigu sulygintum UV spinduliuotę ir kremą su visa jo sudėtim, tai neišvengiamai pirmas pralaimėtų. Ne veltui Vakarų Europoje uždraudė naudotis soliariumais vaikams iki 18 m.
O vienąkart tai ir aš esu buvus, niekas čia apie vieną kartą nekalba.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 07 25, 11:59)
Bet jeigu sulygintum UV spinduliuotę ir kremą su visa jo sudėtim, tai neišvengiamai pirmas pralaimėtų.

Tai sulyginkit konkrečiai
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 07 25, 02:54)
Parašykit atsiliepimą apie Laveros savaiminį, kai išbandysit. Pati turiu, bet vis neprisiruošiu išbandyti blush2.gif  Nelabai patinka man savaiminiai, mieliau pasideginu soliariume. Savaiminį naudoju tik įdegio palaikymui.

parašysiu, būtinai smile.gif tik dar sulaukt reikia ax.gif šiaip Laveros temoje skaičiau, kad dauguma patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 25, 12:54)
Tai sulyginkit konkrečiai

Nereikai čia nieko lygint, pilna medikų straipsnių ta tema. Iš kur aš žinau - klausiau onkodermatologės.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 07 25, 15:21)
Nereikai čia nieko lygint, pilna medikų straipsnių ta tema. Iš kur aš žinau - klausiau onkodermatologės.

Nereikia tai nereikia mirksiukas.gif Gaila, kad visos šiandieninės onkologijos žinios rytoj gali pasirodyt neteisingos, nes ta tema daugiau klaustukų nei aiškių faktų.
Aš neteigiu, kad soliariumas yra sveika, bet neteigiu ir kad savaiminio įdegio kremai yra sveika. Kas sveikiau? Manau, kad tik saikas yra sveika.

Pagaliau gavau St.Moriz putas. Bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 25, 15:33)
Manau, kad tik saikas yra sveika.

Visiškai sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 25, 16:33)
Manau, kad tik saikas yra sveika.

labai sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif

labai atsiliepimų lauksiu 4u.gif
gal kuri bandėt Bare Escentuals FAUX TAN savaiminį? ax.gif
user posted image

kiek skaičiau ir žiūrėjau youtubėj atsiliepimų, tai kažkoks stebuklas.. bigsmile.gif VIDEO
ir įdegis koks gražus ir lyyygus wub.gif aišku, kaina irgi atitinkama doh.gif
ir kas mane labai sužavėjo, kad tepamas šepetėliu, tai ir išorine delnų pusę gali išsitept (kas neįmanoma tepant rankom, nes paskui vistiek viską nuplauni)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 26 liepos 2011 - 21:42
idomus. Pirmą kart matau su sepeteliu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 27, 00:42)
idomus. Pirmą kart matau su sepeteliu.  blink.gif

mhm rolleyes.gif
laabai knieti išbandyt... rudenį reiks pabandyt visgi susikaupt ir nusipirkt, kai vasaros spalva "atsiplaus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 11:31)
mhm  rolleyes.gif
laabai knieti išbandyt... rudenį reiks pabandyt visgi susikaupt ir nusipirkt, kai vasaros spalva "atsiplaus"  biggrin.gif

Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 26, 22:40)

Aha, kokia kaina ir kur galima įsigyti? g.gif
Atsakyti