Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

apie 200 manau gautus g.gif
mačiau ebay yra, oficialiam puslapy, QVC.com ir kitur galima rast.. kaina apie 50$, bet kadangi sunkus siuntinys, tai apie 200 tikrai kainuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 15:38)
apie 200 manau gautus  g.gif
mačiau ebay yra, oficialiam puslapy, QVC.com ir kitur galima rast.. kaina apie 50$, bet kadangi sunkus siuntinys, tai apie 200 tikrai kainuotų  g.gif

vajeeeezau, už tokią sumą kažin ar net kalėdų senelis atneštu.. blink.gif
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2011 07 27, 17:02)
vajeeeezau, už tokią sumą kažin ar net kalėdų senelis atneštu..  blink.gif
laugh.gif

Tai jau lotuliukas.gif

Gal tiekto, man tiks ir kitos priemonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 13:38)
apie 200 manau gautus  g.gif
mačiau ebay yra, oficialiam puslapy, QVC.com ir kitur galima rast.. kaina apie 50$, bet kadangi sunkus siuntinys, tai apie 200 tikrai kainuotų  g.gif

per amazone tai ziuriu tik 15 svaru kainuoja ax.gif
ir isgyre jo kvapa... g.gif
cia kiek suprantu tai jis rankomis temapas?

Atsakyti
mhm biggrin.gif
bet ir talpa didelė ax.gif puse litro beveik ax.gif mažiau ir mažesnis kiekis pirkt yra, tik be šepetuko jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 17:14)
mhm  biggrin.gif
bet ir talpa didelė  ax.gif  puse litro beveik  ax.gif  mažiau ir mažesnis kiekis pirkt yra, tik be šepetuko jau  smile.gif

o tai sepetelis kam? nes bent jau toks kur pavaizduotas anam puslapyje, tai labiau biriem dalykam tept patogus.... tikrai neisivaizduoju kaip tokiu sepeteliu reiktu visa kuna issitept, man neuztektu kantrybes biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 07 27, 19:16)
o tai sepetelis kam? nes bent jau toks kur pavaizduotas anam puslapyje, tai labiau biriem dalykam tept patogus.... tikrai neisivaizduoju kaip tokiu sepeteliu reiktu visa kuna issitept, man neuztektu kantrybes biggrin.gif doh.gif

nebandysim - nežinosim biggrin.gif
Atsakyti
O gal šepetėliu bet kokią priemonę būtų patogu tept? g.gif biggrin.gif

Ateinu su pirmaisiais atsiliepimais apie St.Moriz putas smile.gif Jos mane labai išgąsdino! biggrin.gif Tad pradėjau eksperimentus tik su kojomis biggrin.gif Labai jau keista spalva, įdomiai atrodo išspaudus, tikrai kažkas nematyto ir neįprasto blink.gif Labai greit susigeria, tiesiog akimirksniu, tad reikia mokėt greitai paskirstyt, o jei netyčia kur uždžiūna, nespėjus tolygiai paskirstyt, po to nusitrina tokiais gumuliukais blink.gif Tepiau iš vakaro, delnai iš karto rudai pajuodavo, maniau, kad nenusiplaus lengvai, bet nusiplovė biggrin.gif Manau, kad sausina odą, nes tik ištepus, jutau keistą tempimą. O gal tiesiog pripratau prie Malibu drėkinančio poveikio. Realiai jau nenuplovus kojų, galima kažkur eit, nes jos labai gražiai rudos atrodo, aišku, tada būtų gerai nesušlapti biggrin.gif Ryte nuo kojų prausiantis bėgo rusvas vanduo, bet tikėjausi kažko purvinesnio smile.gif
Apibendrinus galiu pasakyti, kad spalva gavosi tikrai natūraliausia, lyginant su visomis bandytomis priemonėmis, įmanoma ir gan paprasta tolygiai išsitepti. Reikia tik išmokti naudotis! Nes rezultatas vertas visų pastangų thumbup.gif
Atsakyti
metamorphosis, o pas tave tos paprastos ar DARK? ax.gif Tai jaučiu jei pirmąkart visą kūną tepčiau - nekoks vaizdelis būtų biggrin.gif

Reiks ir man išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 29, 16:22)
metamorphosis, o pas tave tos paprastos ar DARK?  ax.gif  Tai jaučiu jei pirmąkart visą kūną tepčiau - nekoks vaizdelis būtų  biggrin.gif 

Reiks ir man išbandyt  bigsmile.gif

Paprastos pas mane smile.gif Kitokių net nebuvo, kai pirkau smile.gif
Tai va va, aš taip pat džiaugiuosi, kad tik su kojomis žaist pradėjau, nes nežinia kaip būtų pasibaigę, jei visa būčiau bandžiusi teptis. Reikia priprasti! Tuo labiau, tokia panika apima, kai jos su spalva, ir iš karto matai, jei nelygu, ir nebepavyksta gražiai nuvalyt, paskirstyt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 29, 16:27)

o kur jūs jas pirkote, ir kokia kaina gavosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 29, 16:27)
Paprastos pas mane smile.gif Kitokių net nebuvo, kai pirkau smile.gif
Tai va va, aš taip pat džiaugiuosi, kad tik su kojomis žaist pradėjau, nes nežinia kaip būtų pasibaigę, jei visa būčiau bandžiusi teptis. Reikia priprasti! Tuo labiau, tokia panika apima, kai jos su spalva, ir iš karto matai, jei nelygu, ir nebepavyksta gražiai nuvalyt, paskirstyt! biggrin.gif

Aš tai dar vis neprisiruošiu viso kūno tepti, tik su kojom ir eksperimentuoju laugh.gif
Atsakyti