Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(jurate26 @ 2012 08 18, 14:34)
FAKEBAKE FLAWLESS, ST.TROPEZ BRONZING MOUSE.

kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 08 18, 13:44)
kur perkate?

vaistinej uk. bet yra ju ir feelunique,amazon,bootse,lookfantastic ir t.t.
dar pamirsau pamineti xen tan dark lotion,taip pat labai neblogas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 08 18, 15:11)
vaistinej uk. bet yra ju ir feelunique,amazon,bootse,lookfantastic ir t.t.
dar pamirsau pamineti xen tan dark lotion,taip pat labai neblogas. smile.gif

o kuo is geresnis uz moriz? nes ji dabar naudoju, tai nepasakyciau, kd kvapas toks jau baisus, palyginus su kokiu johnsons, nivea ar pan smirdaliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 18 rugpjūčio 2012 - 15:16
QUOTE(~Aylin @ 2012 08 18, 14:16)
o kuo is geresnis uz moriz? nes ji dabar naudoju, tai nepasakyciau, kd kvapas toks jau baisus, palyginus su kokiu johnsons, nivea ar pan smirdaliais

is karto issitepus tai gal ir nieko ,bet kita diena kvapas doh.gif net po duso dar jauciasi,kazkaip nemalonu i zmones iseit... nosis pripranta,bet salia esantiems ne kas ,ypac kai silta.
ka tik is parduotuves grizau,si kart - fake bake FLAWLESS.Pakuoteje yra gumines pirstines ir spec. pirstine issitept,taip pat purkstukas. galima tiesiog pilti ant pirstines ta skysti,o galima ir purkst. kvepia kokosais wub.gif be parabenu,galima naudoti veidui,idegis nei kiek ne oranzinis. nenudazo poru,kaip buvo su st moritz pvz... (veidui as jo tikrai nenaudociau schmoll.gif).
zinot kol nepabandet geresniu ,taip ir atrodys ,kad gal ir jusiske priemone yra visai nieko. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 08 18, 18:27)

zinot kol nepabandet geresniu ,taip ir atrodys ,kad gal ir jusiske priemone yra visai nieko.  mirksiukas.gif

pries tai naudojau lancome legs (ta su shimeriu), tai dar blogesnis variantas rolleyes.gif
na reikes ta pabandyti, gal rimtai geresnis bus bigsmile.gif
Atsakyti
ka rekomenduotumet, jeigu noriu ne grynai idegio kremo, bet tiesiog kuno pienelio kuris tuo paciu suteikia idegio? uzsienyje meginau labai saunu dalykeli, kunui drekinamasis kremas ir dar anticeliulitinis, ir suteikiantis idegi, ir labai skaniai kvepia ir su blizgiom dalelem, ir labai naturaliai atrodo,net nepastebi kada ta oda igauna grazu atspalvi, nes jis nespalvina taip iskarto. Pas mus tokiu dalykeliu net nera ir butu per daug visko viename g.gif na gal ka rekomenduotumet blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

gal kuri esate isbandziusi Little white lie savaiminio idegio purskikli ar kokia kita ju priemone?

Ir klausimas del pirstiniu (gal kur beskaitydama praleidau) - kokia pirstine reikia naudoti, kad lygiai pasidengtu? Jei pirstines nera pridetos prie kosmetikos?

Dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
Labai domintu sis purskiamas savaiminis, gal kas turite atsiliepimu?

user posted image
Atsakyti
Gal kurios bandete ir galetumete sulyginti St Moriz tradicines putas su St Moriz Dark? Ar jauciamas skirtumas?
Atsakyti
O as irgi pries keleta dienu isbandziau Lirene putas ( zinoma, pries tai perskaiciau visa
foruma ir susidariau tam tikras isvadas blush2.gif ) . Siuo metu man tai atrodo didziausias geris !! bigsmile.gif Tikiuosi , kad ilgam blush2.gif
As pati esu idegus ( megstu pasidegint , tuo paciu , ''gydau'' veido odos problemas ) ,taciau sios putos dar paryskino idegi !!! Ir kas svarbiausia , suteike tolygu idegi veidui (sulygino su viso kuno spalva smile.gif Zinoma, prireike ziauraus kruopstumo ( tepant veida ) nes pasitepus vakare , viena ryta atsikeliau su juokingai ruda nosim , taciau kiek pasveitus veida , pavyko spalvyte beveik sulygint . Beto , dabar veida pries tepdama savaiminiu , istepu riebiu kremu ( garnier ) , nors mano oda riebi ir misri (nuolatos atsiranda ''nelauktu sveciu '' ) , taciau visgi geriau tepti su riebiu kremu , nes sios putos ziauriai sausina veida . Pirma ryta atsikelus tai toks tempimas buvo , sakes.. Be to , tepdamos , galesit nebijot , jog kita ryta atsikelsit su kardinaliai pakitusia veido spalva,nes riebus kremukas neleis putoms giliai isigert smile.gif
Tai tiek kol kas smile.gif
Beje , gal kuri esat bandziusios Fake Bake produkcija ??
Atsakyti
Beje , gal kuri esat bandziusios Fake Bake produkcija ??
[/quote]

paskaitykit auksciau truputi. 4u.gif
Atsakyti
mamkos patarkit, perskaičiau visą temą ir vis tiek neišsirinkau doh.gif nusimato man balius, reikia gražiai parusvėti.. kadangi esu baltaodė, nenoriu jokio ekstremalaus įdegio.. ieškau priemonės tinkančios tiek veidui tiek ir kūnui... pasakiškų pinigų investuoti nenoriu, nes įdegis šiokią dieną man neaktualus ax.gif renkuosi tarp St Tropez gradual priemonių, St Moriz įdegio losiono ir Clairins įdegio priemonių... labai nesinori to bjauraus įdegio priemonių kvapo blush2.gif patarkit man ką nors 4u.gif
Atsakyti