QUOTE(rokus @ 2012 05 01, 14:30)
gal kas pirkote šitoje parduotuvėje St. Moritz putas?? dar klausimas toms, kurias jas naudoja,ar jų yra keli atspalviai?? 

sitoje pardeje tai tik tas kur parodytas, dar matydavau kad yra su uzrasu 'dark'

Noriu pagirti si krema:
Labai patogi naudojimui pakuote;
Gerai drekina oda - siaip sausa blauzdu oda kita diena atrodo graziai, blizga, nebera jokio sausumo;
Susigeria nepalikdamas jokio riebalo (aktualu vasara);
Suteikia grazu rusva atspalvi po pirmo naudojimo, panaudojus antra karta sekancia diena - atspalvis, be abejo intensyvesnis, bet demiu, nelygumu nera (aisku laiku atlikta depiliacija, sveitimas tam butini);
Kvapas saldus kakavos, sausainiu, islieka gan ilgai (vakare pasitepus is ryto dar oda kvepia kakava); - kazkam aisku gali tai nepatikti.
Kaina tikrai nedidele (pirkau internete uz 5 svarus su centais).
Labai patogi naudojimui pakuote;
Gerai drekina oda - siaip sausa blauzdu oda kita diena atrodo graziai, blizga, nebera jokio sausumo;
Susigeria nepalikdamas jokio riebalo (aktualu vasara);
Suteikia grazu rusva atspalvi po pirmo naudojimo, panaudojus antra karta sekancia diena - atspalvis, be abejo intensyvesnis, bet demiu, nelygumu nera (aisku laiku atlikta depiliacija, sveitimas tam butini);
Kvapas saldus kakavos, sausainiu, islieka gan ilgai (vakare pasitepus is ryto dar oda kvepia kakava); - kazkam aisku gali tai nepatikti.
Kaina tikrai nedidele (pirkau internete uz 5 svarus su centais).

QUOTE(vaidule17 @ 2012 03 31, 15:51)
Bioderma savaiminio idegio purskalas fainas - intensyviai drekina oda, pernai turejau, patiko. Pazistama vaistininke sake, jog balandzio menesi Seimos vaistinese bus su didele nuolaida.
o biodermos purškiamas nedažo rudai drabužių ir neturi to klaikaus kvapo? nes norėjau jį nusipirkti, tik kad kaina jo didelė, tai aklai nesinori pirkalioti.
esu išbandžius ir visas niveas, ir garnierus, bet visi šitie "populiarieji" man labai smirdi ir jie visi labai dažo šviesius rūbus, na bent jau man. esu prigadinusi jau ne vieną liemenėlę, kelnaites ar baltus marškinėlius... aišku jie vėliau išsiplauna, bet klaikiai atrodo ,kai po vieno apsivilkimo rūbai paruduoja...
QUOTE(kmi_kmi @ 2012 06 14, 21:54)
o biodermos purškiamas nedažo rudai drabužių ir neturi to klaikaus kvapo? nes norėjau jį nusipirkti, tik kad kaina jo didelė, tai aklai nesinori pirkalioti.
esu išbandžius ir visas niveas, ir garnierus, bet visi šitie "populiarieji" man labai smirdi ir jie visi labai dažo šviesius rūbus, na bent jau man. esu prigadinusi jau ne vieną liemenėlę, kelnaites ar baltus marškinėlius... aišku jie vėliau išsiplauna, bet klaikiai atrodo ,kai po vieno apsivilkimo rūbai paruduoja...
Tai jeigu būna karšta, tai nuo bet kokio savaiminio rūbai paruduos, nes juk oda nudažoma.
Iš tų pigesnių, puikios Lirene putos, tikrai puikiai įsigeria, graži įdegio spalva jau po pirmo karto, nesmirda kaip visi kiti. Kaina apie 25 LT rodos, bet esu labai patenkinta.
QUOTE(Lyanna @ 2012 06 15, 08:41)
Tai jeigu būna karšta, tai nuo bet kokio savaiminio rūbai paruduos, nes juk oda nudažoma.
Iš tų pigesnių, puikios Lirene putos, tikrai puikiai įsigeria, graži įdegio spalva jau po pirmo karto, nesmirda kaip visi kiti. Kaina apie 25 LT rodos, bet esu labai patenkinta.
nusipirkau Biodermos putas. kvapas malonus, nėra to nemalonaus lipnumo pojūčio. kokie bus kiti veiksniai, pamatysiu rytoj

QUOTE(kmi_kmi @ 2012 06 17, 20:25)
nusipirkau Biodermos putas. kvapas malonus, nėra to nemalonaus lipnumo pojūčio. kokie bus kiti veiksniai, pamatysiu rytoj 

I kokie kiti veiksniai?

Gal kas zinote kokios daugmaz Lancome flash bronzer priemoniu kainos Sarmoje ar Kristianoje? Aciu

QUOTE(kristtia @ 2012 04 22, 19:51)
Išbandžiau ir aš čia taip daugelio išgirtas St. Moritz putas ir likau nelabai patenkinta tik vienu dalyku: greitai nusiplauna. Norint palaikyti vidutinį rudumą reikia teptis tomis putomis kas 4-5 dienas. Gerai, kad db turiu laiko.. ir kantrybės
o šiaip jos geros tuom, kad neplieka dryžių ir suteikia natūralią spalvą ir nesmirda 

Man jos irgi patinka, antra pakuote nusipirkau. Geriausias efektas yra vos tik pasitepus, bet man tas specifinis kvapas trukdo, tikrai nedrisciau taip eiti i viesuma

QUOTE(Caridian @ 2012 07 05, 12:55)
Man jos irgi patinka, antra pakuote nusipirkau. Geriausias efektas yra vos tik pasitepus, bet man tas specifinis kvapas trukdo, tikrai nedrisciau taip eiti i viesuma
O su pirmu prausimu, tiesa, gan stipriai atsiplauna, bet jei kasdien tepant, tai gerai, stipreja atspalvis.

O koki atspalvi duoda tos putos? Iskart tamsu? Ar ta vadinama "gradual", kai kasdien tepant galima ruduot iki kokio nori laipsnio?
As klausiu, nes esu sviesiaode, visai nesideginu, tai, jeigu duos iskart stipria spalva, bus nekas

QUOTE(Mintee @ 2012 07 05, 12:04)
O koki atspalvi duoda tos putos? Iskart tamsu? Ar ta vadinama "gradual", kai kasdien tepant galima ruduot iki kokio nori laipsnio?
As klausiu, nes esu sviesiaode, visai nesideginu, tai, jeigu duos iskart stipria spalva, bus nekas
O siaip visi tas putas giria, noretusi isbandyt 

Atspalvis iskart matosi, tamsus, bet nera nenaturalus (as turiu medium atspalvio putas), be ryzumo visai. Bet kadangi jis po vieno plovimo atsiplauna nemazai, tai kasdien tepant toks kaip ir laipsniskas, stiprejantis idegis gaunamas. Na, labai labai sviesiai odai as sakyciau, gal nera tinkamiausias, nes gali tuomet matytis elementarus skirtumas tarp ranku pirstu ir kuno, koju/kuno, ausu ir pan., jei jau, kaip sakot, visai nesideginat.