Sveikos merginos,
Nezinau gal as cia ir ne i tema,jei ka tai nepykit,bet netycia vienam soliariume pamaciau sio produkto reklama.Gal netycia atsiras kuri nors bandziusi ar ka nors girdejusi apie si produkta????
http://sunshinesuper...facturers_id=43
[quote=issiblaskiusi,2013 05 19, 18:37]
Pagaliau atkeliavo manasis Green People savaiminio idegio losjonas
Turiu pasakyti, kad labai patogus indas su dozatoriumi, patogu naudoti.
O kur pirkot? ir kokia mazdaug kaina? aciu
Pagaliau atkeliavo manasis Green People savaiminio idegio losjonas

Turiu pasakyti, kad labai patogus indas su dozatoriumi, patogu naudoti.
O kur pirkot? ir kokia mazdaug kaina? aciu

Sveikos
Isbandziau ir as savaimini idegi. Tikrai galiu rekomenduoti ST.TROPEZ putas. Labai grazi spalva isgaunama, labai naturali, tolygiai nusiplauna
Deja supratau, kad man savaiminis idegis netinka, nes ant koju turiu nemazai randu, kurie isryskeja labai, nes ten sausa na ir tiesiog kitokia oda (nors ir tepu kremuku gausiai tas vietas pries tai, bet kazkodel nepadeda). Ar kam nors yra panasi problema? Ka darote tokiu atveju?
Taip pat is pradziu isryskeja koju plaukeliu augimo vietos tokiais ryskesniais taskiukais, bet po keliu prausimu nebelieka..
Bet virsutine kuno dalis, tiesiog tobulos spalvos, be jokiu druziu, atrodo super naturaliai
Taciau, kadangi putas pirkau specialiai del koju (kurios labai sunkiai idega ir yra baltai-melynos), tai su savaiminiu idegiu jau atsisveikinau

Isbandziau ir as savaimini idegi. Tikrai galiu rekomenduoti ST.TROPEZ putas. Labai grazi spalva isgaunama, labai naturali, tolygiai nusiplauna

Deja supratau, kad man savaiminis idegis netinka, nes ant koju turiu nemazai randu, kurie isryskeja labai, nes ten sausa na ir tiesiog kitokia oda (nors ir tepu kremuku gausiai tas vietas pries tai, bet kazkodel nepadeda). Ar kam nors yra panasi problema? Ka darote tokiu atveju?
Taip pat is pradziu isryskeja koju plaukeliu augimo vietos tokiais ryskesniais taskiukais, bet po keliu prausimu nebelieka..
Bet virsutine kuno dalis, tiesiog tobulos spalvos, be jokiu druziu, atrodo super naturaliai

Taciau, kadangi putas pirkau specialiai del koju (kurios labai sunkiai idega ir yra baltai-melynos), tai su savaiminiu idegiu jau atsisveikinau

QUOTE(migle111 @ 2013 06 04, 11:14)
Pirkau is cia: http://www.feeluniqu...an-Lotion-200ml

Antras atsiliepimas apie krema: kadangi antrakart nedariau zioplu klaidu, o viska tvarkingai ir greitai uztepiau 1 sluoksniu, tai gavosi grazus naturaliai atrodantis idegis. Pasinaudojusi vienos nares patarimu ******, kelius issitepiau riebesniu kremu pries tai, todel (galbut del to) tose vietose gavosi viskas graziai ir lygiai

Beje, tepiausi uzsidejusi gumines pirstinaites be latexo. Bent jau man toks budas patogiausias, nes galiu laisvai laviruoti abiem rankom ir taip aprepti daugiau ploto tepantis.
mergaites, ar kuriai teko naudoti si?
Lumene Gradual self tan lotion
Lumene Gradual self tan lotion

QUOTE(doloresta @ 2013 06 04, 13:32)
Sveikos

Kur Jus ji perkate, atsisiunciate ar Lietuvoje?
Savaiminio įdegio kremų nenaudojau jau gal 8 metus
tai truputį iškritusi iš konteksto esu
sakykit, ar dabartiniai nebetepa taip patalų kaip ankstesnės kartos
gundausi pabandyti arba xen tan, arba kažką iš st.tropez

gundausi pabandyti arba xen tan, arba kažką iš st.tropez

sveikos,kur Lietuvoje galima isigyti kempinele savaimiui idegiui teptis?
ir man priereike savaiminio idegio priemoniu
prisiskaiciau forumuose, ir susidariau vaizda kad st tropez firmos priemones geriausios
siandien nusipirkau losjona visam kunui ir veidui. taip pat pirstine. rezultatas-
super! jokiu demiu! lygu grazu! tikrai nesitikejau tokio rezultato!
bet...maniskis kremas yra ligt- medium. tai va, man truputi ir truksta tamsumo kunui. veidui- ok- uztenka. bet kunui reiktu tamsesnio atspalvio. ryt vaziuosiu pirkt Dark
http://www.tradera.c...n-sol-helt-nya-
va toks mano.

super! jokiu demiu! lygu grazu! tikrai nesitikejau tokio rezultato!

http://www.tradera.c...n-sol-helt-nya-
va toks mano.
Nuostabios servetėlės Comodynes firmos,jokio specifinio kvapo. Tolygus įdegis.
Sveikos, skaiciau forume, kad buvo jau aprasytas Dove savaiminio idegio kremas. Taciau, pries pora dienu nusipirkau as ji (gyvenu Austrijoje), ir mano manymu jis pritaikytas vokieciu rinkai. Jis vadinasi Dove Sunshine, ir tera tik vienas kremas visiem odos tipams. Na, tai ir verdiktas. Esu isbandziusi begale savaiminio idegio priemoniu ir ta pati St. Tropez apie kurio kaina patyliu, ir pats idegis labai "soliariuminis" atrodo, toks rudai tamsus, bet sis kremas pats geriausias kuri bandziau, ir kaina labai prieinama, gaila, kad buteliukai nera dideles talpos, tai gan greitai baigiasi. Bet, ka galiu pasakyti tai, kad idegis labai grazus ir naturalus iseina. Toks auksinis, lyg is kurortu butum grizusi (kas deginasi soliariume tai zino skirtuma tarp idegio jame ir kur nors prie juros). Manau, kad kas tikrai iesko gero ir pigaus produkto, tai sis tikrai geras pirkinys. P.S. pati esu naturaliai labai sviesios odos, tai visokie idegio kremai gali labai nenaturaliai atrodyti (oranziniai, purvini, per tamsus ir t.t.), bet situo likau labai patenkinta. Bandziau ir ant veido
Atrodo jis stai taip 
http://csimg.shopwah...body-lotion.jpg

QUOTE(balticafe @ 2014 03 16, 19:49)
Sveikos, skaiciau forume, kad buvo jau aprasytas Dove savaiminio idegio kremas. Taciau, pries pora dienu nusipirkau as ji (gyvenu Austrijoje), ir mano manymu jis pritaikytas vokieciu rinkai. Jis vadinasi Dove Sunshine, ir tera tik vienas kremas visiem odos tipams. Na, tai ir verdiktas. Esu isbandziusi begale savaiminio idegio priemoniu ir ta pati St. Tropez apie kurio kaina patyliu, ir pats idegis labai "soliariuminis" atrodo, toks rudai tamsus, bet sis kremas pats geriausias kuri bandziau, ir kaina labai prieinama, gaila, kad buteliukai nera dideles talpos, tai gan greitai baigiasi. Bet, ka galiu pasakyti tai, kad idegis labai grazus ir naturalus iseina. Toks auksinis, lyg is kurortu butum grizusi (kas deginasi soliariume tai zino skirtuma tarp idegio jame ir kur nors prie juros). Manau, kad kas tikrai iesko gero ir pigaus produkto, tai sis tikrai geras pirkinys. P.S. pati esu naturaliai labai sviesios odos, tai visokie idegio kremai gali labai nenaturaliai atrodyti (oranziniai, purvini, per tamsus ir t.t.), bet situo likau labai patenkinta. Bandziau ir ant veido
Atrodo jis stai taip 

Lietuvoj jo nera, man atrodo