Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Intrinsa @ 2013 05 15, 10:27)
Xen - Tan Dark lotion 236 ml

O naudoju 2 kart per mėnesį, oda mano nėra balta, tai paryškinti spalvą pakanka thumbup.gif

2 kartus per mėnesį? blink.gif kaip taip sugebate? smile.gif aš turiu teptis bet kokiu savaiminiu įdegiu kartą per savaitę ir dar prieš tai kruopščiai nušveisti odą ir nusiplauti savaiminio likučius, nes pvz. tarp krūtų ar kitos labiau prakaituojančios vietos nuo trinimo daug greičiau nusitrina ir lieka baltos. Jeigu nenusišveisčiau odos, vaikščiočiau plemuota. Ar čia aš kažkokia išskirtinė?
Atsakyti
Sveikutės! Prisijungsiu prie jūsų diskusijos - aš kiek bandžiau tuos savaiminio įdegio kremus, NIEKADA man jie nepatiko, paskutinį, kurį panaudoju pirmą kartą kai noriu išeiti nuogomis kojomis - Nivea. Bet sakiau - daugiau nenaudosiu, nes tas netolygumas mane nervina. Geriau truputį soliarumo ir šiek tiek saulės. smile.gif Geriau tuos pinigus skirsiu apsaugai nuo saulės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile Bubine @ 2013 05 16, 11:30)
Sveikutės! Prisijungsiu prie jūsų diskusijos - aš kiek bandžiau tuos savaiminio įdegio kremus, NIEKADA man jie nepatiko, paskutinį, kurį panaudoju pirmą kartą kai noriu išeiti nuogomis kojomis - Nivea. Bet sakiau - daugiau nenaudosiu, nes tas netolygumas mane nervina. Geriau truputį soliarumo ir šiek tiek saulės. smile.gif Geriau tuos pinigus skirsiu apsaugai nuo saulės.  lotuliukas.gif

Yra geri kremai kurie nelieka demem, nu bet aisku ju ir kaina atitinkama.

Beje ateinu su atsiliepimu del St. Moriz purskalo. Nuejes demem idegis, poros isryskeje. Nu dar bandysiu, bet siaip nesuzavejo. Idegis ryskesnis nei Xen tan, bet dvokas tai kad ojojoi. biggrin.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbimą nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
Pagaliau atkeliavo manasis Green People savaiminio idegio losjonas ax.gif
Turiu pasakyti, kad labai patogus indas su dozatoriumi, patogu naudoti.

Pati priemone is naturalesniu skaitosi, be agresyviu komponentu. Todel ir idegio efektas netamsus gaunasi. Manau, pats tas sviesiaodems smile.gif Didelis pliusas, kad neturi degesiu kvapo, tepantis yra ryskesnis kazkokio lygtais medzio (gal azuolo statines) kvapas. Sunku pasakyti tiksliai biggrin.gif

Siandien tik issitepliojau juo pirmakart, tai daug atsiliepimu negaliu dar parasyti. Bet is paziuros atrodo, kad per pora valandu isryskejes idegis yra pakankamai lygus, neitin tamsus, bet matosi, kad yra subtiliai auksinis parudavimas. Po ziemos isryskejusi koju "melynuma" neutralizavo po pirmo karto blush2.gif

Jeigu kam bus aktualu, galesiu pratesti atsiliepimus po savaites kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 05 16, 10:33)
2 kartus per mėnesį?  blink.gif kaip taip sugebate? smile.gif aš turiu teptis bet kokiu savaiminiu įdegiu kartą per savaitę ir dar prieš tai kruopščiai nušveisti odą ir nusiplauti savaiminio likučius, nes pvz. tarp krūtų ar kitos labiau prakaituojančios vietos nuo trinimo daug greičiau nusitrina ir lieka baltos. Jeigu nenusišveisčiau odos, vaikščiočiau plemuota. Ar čia aš kažkokia išskirtinė?

Natūraliai mano oda nėra balta, greitai įdegu saulėje. Tad savaiminį, dažniausiai kojoms, naudoju, kai noriu išgauti gilų bronzinį įdegį.
Galvoju, jog skiriasi odos tipas ir aišku priemonių kokybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 05 19, 18:37)
Pagaliau atkeliavo manasis Green People savaiminio idegio losjonas  ax.gif
Turiu pasakyti, kad labai patogus indas su dozatoriumi, patogu naudoti.

Pati priemone is naturalesniu skaitosi, be agresyviu komponentu. Todel ir idegio efektas netamsus gaunasi. Manau, pats tas sviesiaodems smile.gif Didelis pliusas, kad neturi degesiu kvapo, tepantis yra ryskesnis kazkokio lygtais medzio (gal azuolo statines) kvapas. Sunku pasakyti tiksliai biggrin.gif

Siandien tik issitepliojau juo pirmakart, tai daug atsiliepimu negaliu dar parasyti. Bet is paziuros atrodo, kad per pora valandu isryskejes idegis yra pakankamai lygus, neitin tamsus, bet matosi, kad yra subtiliai auksinis parudavimas. Po ziemos isryskejusi koju "melynuma" neutralizavo po pirmo karto  blush2.gif

Jeigu kam bus aktualu, galesiu pratesti atsiliepimus po savaites kitos smile.gif

labai aktualu - parasyk butinai smile.gif, kaip suprantu pirkai per interneta? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Meile Bubine @ 2013 05 20, 18:13)
labai aktualu - parasyk butinai smile.gif, kaip suprantu pirkai per interneta? kokia kaina?

Jo, pirkau internetu iš feelunique.com. Su nedidele nuolaida kainavo berods 62 Lt.
Jei pirktumėte pirmąkart, tai galėčiau atsiųsti pakvietimą, būtų gal -10%. (kreiptis PM)

O dabar dėl kremo. Pradėkim nuo to, kad mano patirtis su jais beveik nulinė 4u.gif
Nežinau, ar čia minusas, bet pats kremas bespalvis, tai kas nėra atkalęs technikos, kaip gerai užsitepti, gali nutikti, kad tą pačią vietą pateplios du kartus. Savo tokio žioplumo rezultatus pamačiau kitą rytą, kai pėdų ir plaštakų srityje buvo rudos juostos, nes gražiai nebaigiau ten teplioti, tikėdamasi, kad spalva pati "susilygins". Aišku, nesusilygino, o kitą rytą išryškėjo tose vietose rudi plėmai doh.gif Beje, tepti kremą tikrai reikia su pirštinėmis ar kempinėle, nes nuo delnų įdegio vėliau neišplausi biggrin.gif

Klausimas merginoms: kaip teisingai daryti "užbaigimą" tepantis kremu, kad ant rankų pirštų, pėdų ir delnų būtų gražūs perėjimai nuo įdegusios vietos iki neįdegusios?

Dar viena mano klaida buvo ta, kad kai kurias vietas nutariau užtepti dar antru sluoksniu, nes pamaniau, kad "ai, ir taip balta, negi čia daug įdegs?" Tai dėl savo kreivo antro sluoksnio matosi perėjimai tarp vietų, kur teptos 1 sluoksniu ir dviem. Bet čia jau pati žiopla blush2.gif Kitąkart taip nedarysiu.

Pats kremas, manau, yra geras. Spalva tose vietose, kur tvarkingai tepiau 1 sluoksniu, gavosi labai gera ir lygi (rankos, dekolte, nugara, blauzdos). Nepaisant to, kad čia skaitosi natūrali priemonė, įdegį duoda pakankamai ryškų. Bent jau man, šviesiaodei, pilnai pakanka 1 sluoksnio. Pilnumoj viskas išryškėja tik po kelių valandų po užtepimo.

Jau 3 dienos po paskutinio pasisitepimo, tai spalva palengva nueina, nors dar įdegis matosi. Ir, beje, oda šviesėja lygiai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu naujokė, tad negaliu nepasidalinti šiuo kremuku.
http://damodara.lt/deals.php?id=206

Girdėjau daug gerų atsiliepimų.
Pati turiu, bet dar nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 05 22, 10:22)

Klausimas merginoms: kaip teisingai daryti "užbaigimą" tepantis kremu, kad ant rankų pirštų, pėdų ir delnų būtų gražūs perėjimai nuo įdegusios vietos iki neįdegusios?

As tepu idegio kremu ir ****** ir plastakas. Naudojantis kempine-pirstine man dabar jau pavyksta tikrai neblogai ir tolygiai. Siaip svarbiausia nepagailet paprasto kremo rankom bei pedom pries tepant idegi. Dagiau tai turbut lemia igudziai, rankas labai neblogai pavyksta issitepti, ****** dar ne tobulai, bet jau irgi puse velnio. Jei neturit pirstines galit bandyt tepti vatos diskeliu, kitos idegio krema maiso su paprastu kremu ir tepa ta misini ant pedu ir plastaku.
Atsakyti
man įdomu ką naudoja Burlinskaitė, juk jinai iš prigimties yra šviesi, bet labai tamsiai įdegusi atrodo, negi čia tiek soliariumo, ar kokio savaiminio...?

user posted image
user posted image
Atsakyti
itariu, kad besaikis deginimasis... 4u.gif
Atsakyti