QUOTE(Meile Bubine @ 2013 05 20, 18:13)
labai aktualu - parasyk butinai

, kaip suprantu pirkai per interneta? kokia kaina?
Jo, pirkau internetu iš feelunique.com. Su nedidele nuolaida kainavo berods 62 Lt.
Jei pirktumėte pirmąkart, tai galėčiau atsiųsti pakvietimą, būtų gal -10%. (kreiptis PM)
O dabar dėl kremo. Pradėkim nuo to, kad mano patirtis su jais beveik nulinė
Nežinau, ar čia minusas, bet pats kremas bespalvis, tai kas nėra atkalęs technikos, kaip gerai užsitepti, gali nutikti, kad tą pačią vietą pateplios du kartus. Savo tokio žioplumo rezultatus pamačiau kitą rytą, kai pėdų ir plaštakų srityje buvo rudos juostos, nes gražiai nebaigiau ten teplioti, tikėdamasi, kad spalva pati "susilygins". Aišku, nesusilygino, o kitą rytą išryškėjo tose vietose rudi plėmai

Beje, tepti kremą tikrai reikia su pirštinėmis ar kempinėle, nes nuo delnų įdegio vėliau neišplausi
Klausimas merginoms: kaip teisingai daryti "užbaigimą" tepantis kremu, kad ant rankų pirštų, pėdų ir delnų būtų gražūs perėjimai nuo įdegusios vietos iki neįdegusios?
Dar viena mano klaida buvo ta, kad kai kurias vietas nutariau užtepti dar antru sluoksniu, nes pamaniau, kad "ai, ir taip balta, negi čia daug įdegs?" Tai dėl savo kreivo antro sluoksnio matosi perėjimai tarp vietų, kur teptos 1 sluoksniu ir dviem. Bet čia jau pati žiopla

Kitąkart taip nedarysiu.
Pats kremas, manau, yra geras. Spalva tose vietose, kur tvarkingai tepiau 1 sluoksniu, gavosi labai gera ir lygi (rankos, dekolte, nugara, blauzdos). Nepaisant to, kad čia skaitosi natūrali priemonė, įdegį duoda pakankamai ryškų. Bent jau man, šviesiaodei, pilnai pakanka 1 sluoksnio. Pilnumoj viskas išryškėja tik po kelių valandų po užtepimo.
Jau 3 dienos po paskutinio pasisitepimo, tai spalva palengva nueina, nors dar įdegis matosi. Ir, beje, oda šviesėja lygiai.