Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(nester @ 2011 07 05, 15:12)
tai va paskuti karta ir as palaukiau ir paziurejau, bet is pat pradziu atrode kad prasiplete, ir po kokiu 3 val ziuriu kad vyzdys jau pradeda trauktis, turbut mazai papuole vaistu ? Jei galetum normaliai lasint, nelaikant galvos, koju , ranku, dar reikia ir akiu vokus suspaustus praplest  ( is kur pas juos tiek jegos...) tai ir normaliai butu galima dozuot tuos vaistus  biggrin.gif

na normalu mano manymu, kad praejus kiek laiko vydzys pradeda mazeti ax.gif taip jau nenutaikysim, kad butu ideliai blush2.gif kaip matau pakovoti tenka, ne mums vieniems ax.gif o pas juos jegos tikrai daaaug blush2.gif biggrin.gif
Keberiokst, vaistukai skirti, kad atpalaiduoti akytes raumenukus, kad akytes galetu dirbti tinkamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 07 04, 09:55)
Labas,
mes puikiai, moraliskai ruosiames i darzeli nuo rugsejo smile.gif
Gal cia dar yra tokiu, kurie keliaus i "Zibute"?

Mes esam Žibutės lankytojai. Du metus atlankėm lopšelinę grupę. Vasaros pradžioj jau iškeliavom pas dičkius... biggrin.gif Aš darželiu patenkinta, nors maniškis ir ne itin su džiaugsmu ten eina...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 07 05, 20:28)
Mes esam Žibutės lankytojai. Du metus atlankėm lopšelinę grupę. Vasaros pradžioj jau iškeliavom pas dičkius... biggrin.gif Aš darželiu patenkinta, nors maniškis ir ne itin su džiaugsmu ten eina...

Smagu girdeti, man jis paliko irgi nebloga ispudi, kai grupes apziurinejom, ir aukletojos tokios draugiskos pasirode..tikiuosi pirmas ispudis bus teisingas smile.gif Gal ka zinot apie aukletoja Zita? Berods ji musu grupei priskirta sarasuose g.gif
O ko mazajam nepatinka? g.gif
Maniskiui siaip manau turetu patikt but su vaikais, tik nzn kaip ta pati pradzia bus, nes ir prie manes labai dar prisirises, jei tik dingstu is akiracio - eina ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 07 06, 08:33)
Smagu girdeti, man jis paliko irgi nebloga ispudi, kai grupes apziurinejom, ir aukletojos tokios draugiskos pasirode..tikiuosi pirmas ispudis bus teisingas smile.gif Gal ka zinot apie aukletoja Zita? Berods ji musu grupei priskirta sarasuose g.gif
O ko mazajam nepatinka? g.gif
Maniskiui siaip manau turetu patikt but su vaikais, tik nzn kaip ta pati pradzia bus, nes ir prie manes labai dar prisirises, jei tik dingstu is akiracio - eina ieskot.

Mūsų auklėtojos du metus buvo Zita, Diana ir Birutė. Jei gerai supratau, jos visada dirba lopšelinėj specukų grupėj. Tuomet ir jūsų greičiausiai bus tos pačios. Nei vienai jokių pretenzijų neturiu. Šeimininkėlė taip pat maloni... ir ji vaikus myli, ir vaikai ją myli. Maniškis labiau nenorėdavo į darželį, kai dirbdavo Birutė. Ji vyresnio amžiaus, reiklesnė, griežtesnė. Bet dėl to nei kiek nepergyvenau, nes maniškiui lepūnėliui (jis auga tarp dičkių, nes vyresnėliams 17 ir 14 metų), disciplinos kaip tik ir reikėjo. Namuose net ant puoduko nesėsdavo, o ten viskas pagal komandą... labai greitai "išlipom iš pampersų", pramokom apsirengti... ir tai tik darželio dėka... blush2.gif
O į darželį nelabai ir norėjo, nes beprotiškai prisirišęs prie manęs. Pradžia, žinoma, kad nebuvo labai lengva, bet tas adaptacinis laikotarpis neišvengiamas bet kokiame amžiuje... nusiteikit, kad tai laikina ir anksčiau ar vėliau visi jį praeina... Sėkmės... 4u.gif Viskas bus gerai...
Atsakyti
Labai pasimečiau aš vaikiškų akinių labirintuose... Ieškom naujų akinukų, bet neįsivaizduoju, ką rinktis... Kažkaip labiausiai dabar linkstu prie UCB tų su guma... Man žiauri tragedija su Centrostyle'u... Begales kartų keistos kojytės, išlužę per tą vietą, kur varžtas... Norėtųsi kažkokio patvaraus varianto... Fielman siūlė imti iš vis iš nemokamos kolekcijos metalinius, bet bijau kad ir toliau sėkmingai lūžinės.. Bandžiau Vizijoj paprašyt, kad atveštų tokius kaip Doviliuxx mergytės, bet be šansų- tipo neturi tokio modelio ir niekada neturėjo doh.gif Atvežė visai kitokius, tuos su lanksčiais galais už ausų.. Dabar Optikos pasauly akinių rėmeliams 30 proc., tai dar pusėtina UCB kaina gaunasi, bet mano merginos jau didelės... ar nebus maži? Nors pamatavus gerai atrodė tikrai. Galvos skausmas didelis su pasirinkimu. Gal ką naujo ir gero aptikot, mamytės? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 06 liepos 2011 - 21:08
QUOTE(Dudute @ 2011 07 06, 22:07)
Labai pasimečiau aš vaikiškų akinių labirintuose... Ieškom naujų akinukų, bet neįsivaizduoju, ką rinktis... Kažkaip labiausiai dabar linkstu prie UCB tų su guma... Man žiauri tragedija su Centrostyle'u... Begales kartų keistos kojytės, išlužę per tą vietą, kur varžtas... Norėtųsi kažkokio patvaraus varianto... Fielman siūlė imti iš vis iš nemokamos kolekcijos metalinius, bet bijau kad ir toliau sėkmingai lūžinės.. Bandžiau Vizijoj paprašyt, kad atveštų tokius kaip Doviliuxx mergytės, bet be šansų- tipo neturi tokio modelio ir niekada neturėjo doh.gif Atvežė visai kitokius, tuos su lanksčiais galais už ausų.. Dabar Optikos pasauly akinių rėmeliams 30 proc., tai dar pusėtina UCB kaina gaunasi, bet mano merginos jau didelės... ar nebus maži? Nors pamatavus gerai atrodė tikrai. Galvos skausmas didelis su pasirinkimu. Gal ką naujo ir gero aptikot, mamytės? g.gif  bigsmile.gif

kazkokia nesamone, kad musu remeliu neturi ir negali uzsakyti schmoll.gif dar visai neseniai mes tokio pacio remo uzsisakem fotochrominius optikoje vizijoje Telsiuose, tiesa, dabar kaip uzsakinejom, ju skaiciukai pasikeite (na jei supranti apie ka as), apie ta modeliuko nr. tam centrostyle kataloge parasytas vienas kodas, o jie eina dabar jau kitokiu kodu, gal del to ir nerado mirksiukas.gif UCB, man ir prie sirdies remeliai thumbup.gif o kokie tie lankstus galiukai uz ausu, nes musu tokie plasmasiukai tvirtinasi, kiek nori tiek pasireguliuoji prie ausytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 06 liepos 2011 - 21:43
QUOTE(Dudute @ 2011 07 06, 21:07)
Man žiauri tragedija su Centrostyle'u... Begales kartų keistos kojytės, išlužę per tą vietą, kur varžtas...

Mums irgi tragedija su Centrostyle'u
dabar nesiojam nuo geguzes vidurio naujus remelius(tokius pacius) ,dar neluzo ... doh.gif ...
butinai pasidalinkite ka naujo isigysite
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 07 06, 22:40)
kazkokia nesamone, kad musu remeliu neturi ir negali uzsakyti schmoll.gif  dar visai neseniai mes tokio pacio remo uzsisakem fotochrominius optikoje vizijoje Telsiuose, tiesa, dabar kaip uzsakinejom, ju skaiciukai pasikeite (na jei supranti apie ka as), apie ta modeliuko nr. tam centrostyle kataloge parasytas vienas kodas, o jie eina dabar jau kitokiu kodu, gal del to ir nerado mirksiukas.gif  UCB, man ir prie sirdies remeliai thumbup.gif o kokie tie lankstus galiukai uz ausu, nes musu tokie plasmasiukai tvirtinasi, kiek nori tiek pasireguliuoji prie ausytes g.gif

Ai, ten iš viso sudėtinga reikalas su ta Vizija. Va tokius atvežė kažkokius: http://www.centrosty.../1241/14/Frames tik kad didesni stikliukai...

QUOTE(geruta @ 2011 07 06, 22:52)
butinai pasidalinkite ka naujo isigysite
4u.gif

Būtinai pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 07 06, 09:12)
Mūsų auklėtojos du metus buvo Zita, Diana ir Birutė. Jei gerai supratau, jos visada dirba lopšelinėj specukų grupėj. Tuomet ir jūsų greičiausiai bus tos pačios. Nei vienai jokių pretenzijų neturiu. Šeimininkėlė taip pat maloni... ir ji vaikus myli, ir vaikai ją myli. Maniškis labiau nenorėdavo į darželį, kai dirbdavo Birutė. Ji vyresnio amžiaus, reiklesnė, griežtesnė. Bet dėl to nei kiek nepergyvenau, nes maniškiui lepūnėliui (jis auga tarp dičkių, nes vyresnėliams 17 ir 14 metų), disciplinos kaip tik ir reikėjo. Namuose net ant puoduko nesėsdavo, o ten viskas pagal komandą... labai greitai  "išlipom iš pampersų", pramokom apsirengti... ir tai tik darželio dėka... blush2.gif
O į darželį nelabai ir norėjo, nes beprotiškai prisirišęs prie manęs. Pradžia, žinoma, kad nebuvo labai lengva, bet tas adaptacinis laikotarpis neišvengiamas bet kokiame amžiuje... nusiteikit, kad tai laikina ir anksčiau ar vėliau visi jį praeina... Sėkmės... 4u.gif Viskas bus gerai...

Dekui uz atsiliepimus, vis kazkaip ramiau 4u.gif
Mes kaip tik "islipimo is pampersu" procese, bet nesu tikra ar pavyks iki rudens pasiekt rezultatu doh.gif Tai tikiuosi darzelyje gal bandos jausmas suveiks, nes kol kas tai kazkaip dzin jam doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mes ir jau turim savuosius akinukus, tik nesuprantu dabar visai g.gif vaikas ziuredamas filmukus meta juos salin ir sako as nieko nematau, nematau katino ir ttt, is toliau rodom zaisliukus jis sako nematau, nusiima akinius ir pasako ka mato, visai nieko nesuprantu arkam nors taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(faantastiska @ 2011 07 09, 12:29)
Sveikos, mes ir jau turim savuosius akinukus, tik nesuprantu dabar visai g.gif  vaikas ziuredamas filmukus meta juos salin ir sako as nieko nematau, nematau katino ir ttt, is toliau rodom zaisliukus jis sako nematau, nusiima akinius ir pasako ka mato,  visai nieko nesuprantu arkam nors taip yra buve?

duokit vaikui apsiprasti, kai praeis bent pora savaiciu, tada jau jei vis dar sakys kad blogai mato, gal akinukai tada jau buvo netinkamai parinkti. bet is pradziu dazniausiai taip buna, jei vaikas blogiau mate, jis tiesiog jau taip priprates ziureti, susitaikes su savo padetimi, as pvz. irgi nesioju akinius, kai uzsidejau juos prisimenu ir is pradziu atrode kad nieko nematau, bet per laika akys pradejo isryskinti vaizda ir pamaciau ko dar nemaciusi thumbup.gif tiesiog vaikas jau priprates kaip jis mato ir jam atrodo, kad nebegali buti kitaip mirksiukas.gif daznai labai net vaistukai lasinami i akytes, jei vaikas nenori detis akinuku ir panasiai, pamatysi po kiek laiko apsipras ir nenores ju benusiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 09 liepos 2011 - 18:46
Vakar kalbejau su giminaite akiu gydytoja tai ir sake kad reikia palasint lasiuku ir dave, bet kaip tokie sauleti orai tai net nezinau ka daryt, nes vaikas lauke daznai buna, baseine maudosi, o kaip prilasini lasiuku jam labai akytes spygina. Viena kart jau visa savaite lasinom, kad atsipalaiduotu akytes, tai vaikas niekaip be akinuku nuo saules i lauka doh.gif Nezinau, greiciausiai teks palaukti kelias dieneles, kad saules nebutu ir teks lasinti vaistukus, nes vakar kiek pavaiksciojo, tik palikau kieme ziuriu jau akinukai ant smelio dezes padeti, o pats sau zaidzia lotuliukas.gif Na teks pavargti man su juo kol pripras nesioti doh.gif
Atsakyti