QUOTE(Dudute @ 2011 07 06, 22:07)
Labai pasimečiau aš vaikiškų akinių labirintuose... Ieškom naujų akinukų, bet neįsivaizduoju, ką rinktis... Kažkaip labiausiai dabar linkstu prie UCB tų su guma... Man žiauri tragedija su Centrostyle'u... Begales kartų keistos kojytės, išlužę per tą vietą, kur varžtas... Norėtųsi kažkokio patvaraus varianto... Fielman siūlė imti iš vis iš nemokamos kolekcijos metalinius, bet bijau kad ir toliau sėkmingai lūžinės.. Bandžiau Vizijoj paprašyt, kad atveštų tokius kaip Doviliuxx mergytės, bet be šansų- tipo neturi tokio modelio ir niekada neturėjo

Atvežė visai kitokius, tuos su lanksčiais galais už ausų.. Dabar Optikos pasauly akinių rėmeliams 30 proc., tai dar pusėtina UCB kaina gaunasi, bet mano merginos jau didelės... ar nebus maži? Nors pamatavus gerai atrodė tikrai. Galvos skausmas didelis su pasirinkimu. Gal ką naujo ir gero aptikot, mamytės?
kazkokia nesamone, kad musu remeliu neturi ir negali uzsakyti

dar visai neseniai mes tokio pacio remo uzsisakem fotochrominius optikoje vizijoje Telsiuose, tiesa, dabar kaip uzsakinejom, ju skaiciukai pasikeite (na jei supranti apie ka as), apie ta modeliuko nr. tam centrostyle kataloge parasytas vienas kodas, o jie eina dabar jau kitokiu kodu, gal del to ir nerado

UCB, man ir prie sirdies remeliai

o kokie tie lankstus galiukai uz ausu, nes musu tokie plasmasiukai tvirtinasi, kiek nori tiek pasireguliuoji prie ausytes