Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

Labas vakaras mamytes. Gal cia renkasi ir mokyklinuku mamos 4u.gif Norejau pasiteirauti del akiu voneliu. Mums siulo daktare jas daryti, kas ne visai pigiai kainuoja, o internete skaitau, kad labai grauzia akis nuo ju. Kazin 8-metis istvertu tokia procedura?
Busiu dekinga uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 14 liepos 2011 - 19:14
Sveikos 4u.gif

Noriu i jusu bureli blush2.gif
Mums spalio 30 bus 3 metukai. Pries 6 men pastebejom astigmatizmo pozymiu, siandien pasitikrinom vel... Na vistik israse akinukus. Mazeja jis, bet nepakankamai, tad tenka akinukus kabintis, tuo labiau, kad ir pastebiu, kad mazius daznokai pradejo skustis, kad akyte skauda, matyt pavargsta... ax.gif

Radau ankstesnese temutese geru patarimu, tai bent pradedu suprasti nuo ko pradeti ieskoti akinuku. Receptas rankose, o ismanymo KAIP pratinti, KOKIE akinukai ir t.t. nulis blush2.gif
Atsakyti
pasirodysiu kokius akinukų rėmelius mums parsiuntė bigsmile.gif , lankstus plastikas, tad ir kojelės nelūžtų ir kur varžteliai susukti kojelių ir per ten gali lenkt kiek nori ir per nosiuką, nu vienu žodžiu super thumbup.gif , tik gaila, mums jie dideli verysad.gif reikės parduoti ieškosim mažesnių....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 07 14, 20:13)
Labas vakaras mamytes. Gal cia renkasi ir mokyklinuku mamos  4u.gif  Norejau pasiteirauti del akiu voneliu. Mums siulo daktare jas daryti, kas ne visai pigiai kainuoja, o internete skaitau, kad labai grauzia akis nuo ju. Kazin 8-metis istvertu tokia procedura?
Busiu dekinga uz nuomone  4u.gif

sveikute, sunku is tikruju ka ir pasakyti, cia jau nuo vaiko priklauso... teko man pabuvoti vaikysteje sanatorijoje elektrenuose, va ten man ir teko susidurti su sia "malonia" procedura" butent sia pricedura atsimenu kaip koki kosmara ir dabar jau praejus tiek laiko nupurto, buvo man tada gal 14 metu doh.gif doh.gif istverti istveriau, nu bet atsiminimai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 07 15, 14:24)

sveika prisijungusi ir sekmes Jums, tiek renkantis akinuku remelius, tiek pradedant akinukus nesioti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nester @ 2011 07 17, 12:40)
pasirodysiu kokius akinukų rėmelius mums parsiuntė  bigsmile.gif , lankstus plastikas, tad ir kojelės nelūžtų ir kur varžteliai susukti kojelių ir per ten gali lenkt kiek nori ir per nosiuką, nu vienu žodžiu super  thumbup.gif , tik gaila, mums jie dideli  verysad.gif  reikės parduoti ieškosim mažesnių....
user posted image

kas cia per firma g.gif ir kokiam amziui jie skirti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 17 liepos 2011 - 13:54
užrašyta Poly, o amžius tai neaišku, nes pagal išmatavimus galvojau, kad tiks , maniškiui nėra dar 2 m, o uždėjau tai labai dideli, pamatavau 5 m vaikui, tai tik tokio amžiaus tiktų...
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 07 17, 14:57)
sveikute, sunku is tikruju ka ir pasakyti, cia jau nuo vaiko priklauso... teko man pabuvoti vaikysteje sanatorijoje elektrenuose, va ten man ir teko susidurti su sia "malonia" procedura" butent sia pricedura atsimenu kaip koki kosmara ir dabar jau praejus tiek laiko nupurto, buvo man tada gal 14 metu doh.gif  doh.gif istverti istveriau, nu bet atsiminimai... doh.gif
Papildyta:

g.gif O gal galite papasakoti, ka daro ten, ar skauda, ar kas darosi? As prie daktares nebeklausiau, nes vaikas salia, nenorejau jo gasdinti.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 07 17, 17:24)
g.gif O gal galite papasakoti, ka daro ten, ar skauda, ar kas darosi? As prie daktares nebeklausiau, nes vaikas salia, nenorejau jo gasdinti.

hmm... ten pripila kazkokios skyscio ir reikia buti atsimerkus (toks aparaciukas), o jausmas nekoks, labai grauzia akis, na man kaip vaikui buvo skaudu ir dabar dar nupurto apie tai pagalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 07 17, 19:03)
hmm... ten pripila kazkokios skyscio ir reikia buti atsimerkus (toks aparaciukas), o jausmas nekoks, labai grauzia akis, na man kaip vaikui buvo skaudu ir dabar dar nupurto apie tai pagalvojus doh.gif

Dekui uz atsakyma. Na viena procedura pabandysime, toliau bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2011 07 17, 11:40)
gaila, mums jie dideli  verysad.gif  reikės parduoti ieškosim mažesnių....

gal ant kojeles vidines puses yra kokie skaiciukai
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2011 07 17, 22:32)
gal ant kojeles vidines puses yra kokie skaiciukai

42/17
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
seniai jau ir mes čia rodėmės. Birželį buvome pas gydytoją konsultacijai, tai regėjimas nepakitęs. Nors tiek gerai, kad neblogėja. Stikliukai dar buvo nelabai subraižyti, tai kol kas ir nesikeitėm akinukų tad pasirodysim su senaisiais blush2.gif

user posted image

DdoviliuxX labai gaila, bet nuotraukytės man nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(joliukas9 @ 2011 07 19, 12:08)
DdoviliuxX labai gaila, bet nuotraukytės man nerodo schmoll.gif

O man rodo g.gif O, jau neberodo ir man blink.gif Bet spejau pamatyt tongue.gif
Fainuoliai abu vaikuciai.. wub.gif Pasirodom ir mes trumpam..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sawanna: 19 liepos 2011 - 12:45