Busiu dekinga uz nuomone
Labas vakaras mamytes. Gal cia renkasi ir mokyklinuku mamos
Norejau pasiteirauti del akiu voneliu. Mums siulo daktare jas daryti, kas ne visai pigiai kainuoja, o internete skaitau, kad labai grauzia akis nuo ju. Kazin 8-metis istvertu tokia procedura?
Busiu dekinga uz nuomone
Busiu dekinga uz nuomone
Sveikos
Noriu i jusu bureli
Mums spalio 30 bus 3 metukai. Pries 6 men pastebejom astigmatizmo pozymiu, siandien pasitikrinom vel... Na vistik israse akinukus. Mazeja jis, bet nepakankamai, tad tenka akinukus kabintis, tuo labiau, kad ir pastebiu, kad mazius daznokai pradejo skustis, kad akyte skauda, matyt pavargsta...
Radau ankstesnese temutese geru patarimu, tai bent pradedu suprasti nuo ko pradeti ieskoti akinuku. Receptas rankose, o ismanymo KAIP pratinti, KOKIE akinukai ir t.t. nulis
Noriu i jusu bureli
Mums spalio 30 bus 3 metukai. Pries 6 men pastebejom astigmatizmo pozymiu, siandien pasitikrinom vel... Na vistik israse akinukus. Mazeja jis, bet nepakankamai, tad tenka akinukus kabintis, tuo labiau, kad ir pastebiu, kad mazius daznokai pradejo skustis, kad akyte skauda, matyt pavargsta...
Radau ankstesnese temutese geru patarimu, tai bent pradedu suprasti nuo ko pradeti ieskoti akinuku. Receptas rankose, o ismanymo KAIP pratinti, KOKIE akinukai ir t.t. nulis
QUOTE(prettiness @ 2011 07 14, 20:13)
Labas vakaras mamytes. Gal cia renkasi ir mokyklinuku mamos
Norejau pasiteirauti del akiu voneliu. Mums siulo daktare jas daryti, kas ne visai pigiai kainuoja, o internete skaitau, kad labai grauzia akis nuo ju. Kazin 8-metis istvertu tokia procedura?
Busiu dekinga uz nuomone
Busiu dekinga uz nuomone
sveikute, sunku is tikruju ka ir pasakyti, cia jau nuo vaiko priklauso... teko man pabuvoti vaikysteje sanatorijoje elektrenuose, va ten man ir teko susidurti su sia "malonia" procedura" butent sia pricedura atsimenu kaip koki kosmara ir dabar jau praejus tiek laiko nupurto, buvo man tada gal 14 metu
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 07 15, 14:24)
sveika prisijungusi ir sekmes Jums, tiek renkantis akinuku remelius, tiek pradedant akinukus nesioti
Papildyta:
QUOTE(nester @ 2011 07 17, 12:40)
pasirodysiu kokius akinukų rėmelius mums parsiuntė
, lankstus plastikas, tad ir kojelės nelūžtų ir kur varžteliai susukti kojelių ir per ten gali lenkt kiek nori ir per nosiuką, nu vienu žodžiu super
, tik gaila, mums jie dideli
reikės parduoti ieškosim mažesnių....

kas cia per firma
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 07 17, 14:57)
sveikute, sunku is tikruju ka ir pasakyti, cia jau nuo vaiko priklauso... teko man pabuvoti vaikysteje sanatorijoje elektrenuose, va ten man ir teko susidurti su sia "malonia" procedura" butent sia pricedura atsimenu kaip koki kosmara ir dabar jau praejus tiek laiko nupurto, buvo man tada gal 14 metu
istverti istveriau, nu bet atsiminimai... 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(prettiness @ 2011 07 17, 17:24)
hmm... ten pripila kazkokios skyscio ir reikia buti atsimerkus (toks aparaciukas), o jausmas nekoks, labai grauzia akis, na man kaip vaikui buvo skaudu ir dabar dar nupurto apie tai pagalvojus
QUOTE(DdoviliuxX @ 2011 07 17, 19:03)
hmm... ten pripila kazkokios skyscio ir reikia buti atsimerkus (toks aparaciukas), o jausmas nekoks, labai grauzia akis, na man kaip vaikui buvo skaudu ir dabar dar nupurto apie tai pagalvojus 
Dekui uz atsakyma. Na viena procedura pabandysime, toliau bus matyt.
QUOTE(nester @ 2011 07 17, 11:40)
gaila, mums jie dideli
reikės parduoti ieškosim mažesnių....
gal ant kojeles vidines puses yra kokie skaiciukai
QUOTE(geruta @ 2011 07 17, 22:32)
gal ant kojeles vidines puses yra kokie skaiciukai
42/17
Sveikos
O man rodo
O, jau neberodo ir man
Bet spejau pamatyt
Fainuoliai abu vaikuciai..