Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(loretinskis @ 2012 01 22, 17:33)
Sveiki, turime ir mes akyčių problemėlę. Esam 11 mėn., KMUK klinikose išrašyti akiniai +9 dioptrijom. Dėl akinių lešių kompensavimo iš viso pirmą kartą išgirdome, kai dukrytei pirkom akinius. Tada ir pradėjom domėtis. Tik dar gydytojos reiks paklaust kokia čia iš tikro tvarka. O šiaip čia yra nutarimas dėl akinių lešių kompensavimo.
http://www.lass.lt/l..._akiniu_lesiai/

cia lb gudriai parasyta, o gal kas gali paprasciau paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakira @ 2012 01 22, 19:51)
cia lb gudriai parasyta, o gal kas gali paprasciau paaiskint blush2.gif

as kazkada kai domejaus, tai astruma pamatuoja gal nuo 3 metu ty kai jau kalba padoriai vaikas. bet kaip kazkas sake, geriau jau nusipirkt akinius patiems, bet nepasiekt sito istatyme numatyto astrumo lygio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 22 sausio 2012 - 19:21
Sveikos,mamytės.
Jei yra panevėžiečių,apšviekite mane ar tikrai tik viena Žilanec yra Panevėžyje?Gal dar kur galima su astigmatizmu pasikonsultuoti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 27 sausio 2012 - 20:48
QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 21:48)
Sveikos,mamytės.
Jei yra panevėžiečių,apšviekite mane ar tikrai tik viena Žilanec yra Panevėžyje?Gal dar kur galima su astigmatizmu pasikonsultuoti? unsure.gif

Mes is panevezio, bet nesigydom cia, vazinejam i vilniu pas gydytoja sveikauskiene, nes ta zilonec mane dar maza gyde ji tada jau buvo sena
o dabar po 20 metu tai idomu ka ji ten dar gydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2012 01 28, 00:01)
Mes is panevezio, bet nesigydom cia, vazinejam i vilniu pas gydytoja  sveikauskiene, nes ta  zilonec mane  dar maza gyde  ji tada jau buvo  sena
o dabar po 20 metu  tai idomu ka ji ten  dar  gydo biggrin.gif

Nežinau ką ji ten gydo,pirmas vaikas,pirma nežinomybė,bet,kad viską siūlo pirkti optikoje matrica tai faktas doh.gif aš labai nusivyliau,vaiko akinukuose buvo brokas,bet aš turėjau mokėti už taisymą,nors buvo garantinis,subjaurojo akinukus,neįmanoma nešioti,vis tempiu gumą ne vaiko naudai,nebenoriu ten dar kartą sugrįžti,bet ir į kitus miestus važinėti negaliu sau leisti unsure.gif gal aš kažko nežinau gal kokia nauja klinika yra ax.gif
O kas per okulistė stoties g. dirba?Kiek žinau ten švitina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 27 sausio 2012 - 22:13
Laba diena, mūsų vidurinėlis irgi nešioja akinukus, einam nuolatos tikrintis, viena akytė tinginiukė, o kita gera, padeda procedūros, kurios atliekamos poliklinikoje...bet be akinukų kol kas neišsiverčiam, daromės juos Fielmane, ir kainelės geros, ir taiso, kai sulūžta ar pan...
Bet norėjau paklausti, kur perkate skaidrais plėveles (kas naudojate), kuriomis dengiami akinukai... kiek girdėjau - brangokos jos, o ir pameta vaikai... gal kas žinote, kur p[igiau būna? ir kiek kainuoja? 4u.gif Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

na, nezinau, mes taip pat turime problemele, bet akinius tai pirkom Vision exp "Fisherprice" firmos. Akinukai superiniai, nesiojame apie 8 menesius, nei suluzo, nei keitem kokia detale, turi gumytes judriam vaikui, labai stilingai atrodo, patogus vaikui, NE metaliniai, kazkokia patvaria plastmase. (gali buti tiek kojytes, tiek pakeisti i gumytes) Turim garantija. Sumokejau, bet as sutaupiau - laikas, man nereikia vaziuoti pastoviai ir keisti suluzusias detales, paskaiciuokite kiek isleidziate vazinejimams, kiek laiko tai uztrunka, gal ir papildomai pinigu atskiroms detalems. ? Taigi NEREKOMENDUOJU pirkti pigius - turi buti plastamsiniai, patogus, aisku ir grozis turi buti, juk tai musu vaikai wink.gif)) Sekmes!
Kam idomu - galiu atsisuti nuotraukytes akinuku!
Papildyta:
Ir dar - mes dengiame aki- bet zinote kaip- ogi dedame pirato aki (pirkome vaikisk karnaval. pard wink.gif) Aisku, kad mergaitems cia netiktu, bet ir vaikui patogiau ir neziuri pro akiniu krastus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Linindre @ 2012 02 14, 17:36)

Papildyta:
Ir dar - mes dengiame aki- bet zinote kaip- ogi dedame pirato aki (pirkome vaikisk karnaval. pard wink.gif) Aisku, kad mergaitems cia netiktu, bet ir vaikui patogiau ir neziuri pro akiniu krastus ir t.t.

man idomu- ir nuotrauka ir kaina 4u.gif
Atsakyti
tikrai ,gal cia pasirodytumete? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2012 02 04, 15:06)
Bet norėjau paklausti, kur perkate skaidrais plėveles (kas  naudojate), kuriomis dengiami akinukai... kiek girdėjau - brangokos jos, o ir pameta vaikai... gal kas žinote, kur p[igiau būna? ir kiek kainuoja? 4u.gif Ačiū iš anksto  smile.gif

Mes anksčiau naudojom. Pirkom Regos optikoj, lygtai apie 20 Lt kainavo. O kad pamestų, tai nėra buvę. Tą pačią naudojom pakankamai ilgai.
Papildyta:
QUOTE(Linindre @ 2012 02 14, 16:36)

Manau, kad šitoj temoj visoms labai įdomu ir aktualu. Įmeskit į temą nuotraukytę. Jei nenorit vaikiuko rodyt, tai bent vienus akinukus gal galit nufotografuoti ir su mumis pasidalinti... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

cia man toks klausimas iskilo. Issirinkom naujus akinuku - sikart su gumele. Po to pagalvojau o nuo tos gumeles plaukai vaikuciams neissitrina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(makaliuze @ 2012 02 18, 12:56)
Sveikos,

cia man toks klausimas iskilo. Issirinkom naujus akinuku - sikart su gumele. Po to pagalvojau o nuo tos gumeles plaukai vaikuciams neissitrina? ax.gif

tai ant kiek ta gumele turi but itemta kad plaukai nusitrintu? maniske jau 2m su gumele laksto, kasos tik ilgeja
cia kaip nu priklausomai ka parduot nori- vienose optikose sako kad nuo uzriestu kojeliu atlepsta ausys o kitose kad nuo akinuku su gumele. doh.gif
Atsakyti