Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

blink.gif eikit sau.O pas šitą daktarę nieko panašaus schmoll.gif Ji labai gražiai nušnekina mažiuką.Ir sesutė gražiai prie vaiko prieina.Šiuo atžvilgiu jokių nusiskundimų
Atsakyti
Nu gis pasitariam apie UCB remelius kas turit- nesioja maniske nuo rugsejo. tai dabar valant stiklus jie juda remelyje ir nors yra horizontaliai ovalus, stikla juose imanoma pasukti blink.gif nu net nededant ypatingu pastangu blink.gif kolkas nekrenta ir imanoma atsukti juos atgal- bet ka noriu pasakyt kad valant pasisuka vos ne staciai blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2012 03 20, 14:57)
Sveikutės! Parūpo man, ar leidžiat savo vaikučiams žiūrėti televizorių, jei taip, tai kiek laiko? Gyd. klausiau, tai sakė max 15 min. galima ir tik su akinukais.

Kai kažkada paklausiau Danielienės, ar reikia laikytis kažkokių griežtų apribojimų dėl TV, tai ji atsakė, kad ne. Sakė, nu nebent sąmonei kenkia, bet akims tai ne g.gif
Papildyta:
Tiesa, žiūrėti turėtų iš protingo atstumo ir tiesiai.
Atsakyti
Pasirodom ir mes, kur zadejom.:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 03 29, 13:39)
Nu gis pasitariam apie UCB remelius kas turit- nesioja maniske nuo rugsejo. tai dabar valant stiklus jie juda remelyje ir nors yra horizontaliai ovalus, stikla juose imanoma pasukti  blink.gif  nu net nededant ypatingu pastangu  blink.gif  kolkas nekrenta ir imanoma atsukti juos atgal- bet ka noriu pasakyt kad valant pasisuka vos ne staciai  blink.gif  blink.gif

Mes turime tokius remelius, stiklas stovi labai gerai, niekur nesisuka...galbut Jums blogai idejo stiklus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2012 04 04, 20:36)
Mes turime tokius remelius, stiklas stovi labai gerai, niekur nesisuka...galbut Jums blogai idejo stiklus? g.gif

Tai nezinau. iki siol nuo rugsejo nesisuko, ir dabar ne kasdien pasisuka. siaip net nustebau nes neatrodo tokie minksti jie
Atsakyti
QUOTE(Linindre @ 2012 04 04, 15:51)

Gražiai žiūrisi akinukai thumbup.gif ( šeip ir pats vaikutis labai gražus, tai ir akinukai gražiai žiūrisi wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Linindre @ 2012 04 04, 15:51)

Nu nuotrauka thumbup.gif Akinukus tik po to apžiūrėjau biggrin.gif Man dabar visi akiniuočiukai labai gražūs.
Ir bijau, kad kas nepasijaustų kaip kažkada kažkuri rašė, kad spokso visi gatvėj į akiniuotą mažą vaiką, lyg nematę būtų.
Tai pagalvokit, kad tai galiu būti ir aš...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2012 04 06, 08:10)
Nu nuotrauka  thumbup.gif Akinukus tik po to apžiūrėjau  biggrin.gif Man dabar visi akiniuočiukai labai gražūs.
Ir bijau, kad kas nepasijaustų kaip kažkada kažkuri rašė, kad spokso visi gatvėj į akiniuotą mažą vaiką, lyg nematę būtų.
Tai pagalvokit, kad tai galiu būti ir aš...

drinks_cheers.gif man lygiai taip pat.
Is pradziu labai nervinausi, kai mano vaika gatvej nuziuredavo, bet pati dabar save pagaunu ta pati darant, jei pamatau koki maziuka su akiniais blush2.gif
Ir dar anksciau visai nepastebedavau tu akiniuociu, atrode cia labai retas atvejis ir maniskis toks isskirtinis bus, bet kuo toliau tuo daugiau matau tokiu vaikuciu, arba gal tiesiog labiau atkreipiu demesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 04 06, 08:14)
drinks_cheers.gif man lygiai taip pat.
Is pradziu labai nervinausi, kai mano vaika gatvej nuziuredavo, bet pati dabar save pagaunu ta pati darant, jei pamatau koki maziuka su akiniais blush2.gif
Ir dar anksciau visai nepastebedavau tu akiniuociu, atrode cia labai retas atvejis ir maniskis toks isskirtinis bus, bet kuo toliau tuo daugiau matau tokiu vaikuciu, arba gal tiesiog labiau atkreipiu demesi rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats.Dabar visada pagaunu save apžiūrint vaikučius su akinukais.Stebiu kokia firma, kokia forma ir pan.Ir pritariu Brastai, man irgi dabar labai gražu vaikučiai su akinukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 04 06, 10:06)
drinks_cheers.gif ir man tas pats.Dabar visada pagaunu save apžiūrint vaikučius su akinukais.Stebiu kokia firma, kokia forma ir pan.Ir pritariu Brastai, man irgi dabar labai gražu vaikučiai su akinukais wub.gif

drinks_cheers.gif nebėra daugiau ko ir pridurt smile.gif
Atsakyti
o mes taip ir nepripratom prie akiniu,mano vaikucio melynas graziasias akytes uzgozia.ir ziuriu kaip i kita vaika,nepatinka man tie akiniai verysad.gif ,o i vaikucius neziuriu kaip kazko nemacius,buna vaikuciai nesioja,ir ju nepastebiu.

o sakykit merginos,nezinojau kur rasyt,jau kelinta syki sunui akiu uzdegimas,pulinukai is akyciu,gal kas su tokia problema susidurusios.klausimas butu kodel taip daznai.
Atsakyti