Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

na mes ne daktarai. tikrai neatsakysim, galime tik pasvarstyti. kai mano sunui po zondavimo vel pasirode traiskaneliu daktaras uzgarantavo kad zondavimas pavyko puikiai ir pasake kad traiskaneles issaukti galejo sloga. ir tikrai, nurimus slogai nurimo ir traiskaneles. ten viskas salia ir nosiai ir akims, tai gal kai nosis bloguoja, negerai pasidaro ir akims? na bet pakartosiu, tiksliausiai ir teisingiausiai atsakyti gali tik daktaras, o mes tik mamos su savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 08, 21:16)
o mes taip ir nepripratom prie akiniu,mano vaikucio melynas graziasias akytes uzgozia.ir ziuriu kaip i kita vaika,nepatinka man tie akiniai verysad.gif  ,o i vaikucius neziuriu kaip kazko nemacius,buna vaikuciai nesioja,ir ju nepastebiu.

o sakykit merginos,nezinojau kur rasyt,jau kelinta syki sunui akiu uzdegimas,pulinukai is akyciu,gal kas su tokia problema susidurusios.klausimas butu kodel taip daznai.

Ar seniai akinukus nesiojat?
O darzeli lanko? Maniskis pora sykiu infekcija buvo is darzelio parsineses, jau is kitu teveliu buvau girdejus, kad ten daznai pasitaiko..bet gan greit praejo mum..
O jum gal reiktu i gydytoja kreiptis, jei jau taip daznai kankina g.gif

Su sv.Velykom visus akiniuocius ir ju mamas! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 04 09, 10:56)
Ar seniai akinukus nesiojat?
O darzeli lanko? Maniskis pora sykiu infekcija buvo is darzelio parsineses, jau is kitu teveliu buvau girdejus, kad ten daznai pasitaiko..bet gan greit praejo mum..
O jum gal reiktu i gydytoja kreiptis, jei jau taip daznai kankina g.gif

Su sv.Velykom visus akiniuocius ir ju mamas! 4u.gif  smile.gif

metus nesiojam,taip mes i gyd kreipiames,tai ir israso tuos lasiukus,antibiotikus.lanko darzeli.o kaip ta infekcija pereina,per lietimasi ar ora ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 09, 10:42)
metus nesiojam,taip mes i gyd kreipiames,tai ir israso tuos lasiukus,antibiotikus.lanko darzeli.o kaip ta infekcija pereina,per lietimasi ar ora  ax.gif

Dazniausiai per rankas, pasitrina akis - tiek ir tereikia doh.gif
As antibiotikus tik karta lasinau, kartais padeda tik akyciu valymas ir arbatos kompresai.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 08, 22:16)
o sakykit merginos,nezinojau kur rasyt,jau kelinta syki sunui akiu uzdegimas,pulinukai is akyciu,gal kas su tokia problema susidurusios.klausimas butu kodel taip daznai.

gal neišgydot uždegimo ir jis vėl pasikartoja g.gif
mano dukrytei kartu su sloga papūliuoja akytės, bet antibiotikų nenaudojam schmoll.gif lašinu APROPOS OCCHI lašiukus http://www.apropos.l...raus-akiu-lasai
Atsakyti
Labas rytas

Kaunietems akcija bigsmile.gif
http://kartu.lt/kaun...os-patikrinimas
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif noriu Jūsų pasiteirauti, ar Jūsų vaikučiai su akinukais žvairuoja? neseniai lankėmės pas Solugubienę, pastiprino mums akinukus šiek tiek, nes pradėjo per juos žvairuoti g.gif bet žiūriu ir per stipresnius ji mums pradėjo žvairuoti, gal net labiau g.gif labai pergyvenam, jaučiu kad operacijos vis dėlto neišvengsim, nors Solugubienę apie ją dar nelabai šneka, nes nešiojam akinukus apie metus laiko laiko g.gif bet kas keisčiausia kad mūsų regėjimas tiek su akinukais, tiek be jų vienodas g.gif tai nejau mums akinukai skirti tik dėl žvairumo, bet jei su akinukais vis tiek žvairuoja... gal kam yra taip buvę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 04 26, 09:26)
Sveikutės 4u.gif  noriu Jūsų pasiteirauti, ar Jūsų vaikučiai su akinukais žvairuoja? gal kam yra taip buvę? g.gif

mano mažius ir per akinukus žvairuoja.Pradžioje per akinukus nežvairuodavo.bet kiekvieną kartą apsilankius pas gydytoją( Sologubienę), akinukus vis stiprina.O paskutiniu metu žvairumas išlindo jau ir per akinukus.Po paskutinio vizito gydytoja irgi pradėjo kalbėti apie opreaciją.Dar nieko konkretaus nesakė, bet pasakė, kad tai visai tikėtina.Nors anksčiau sakė, kad nereiks, nes per akinukus nežvairavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 04 26, 11:13)
mano mažius  ir per akinukus žvairuoja.Pradžioje  per akinukus nežvairuodavo.bet kiekvieną kartą apsilankius pas gydytoją( Sologubienę), akinukus vis stiprina.O paskutiniu metu žvairumas išlindo jau ir per akinukus.Po paskutinio vizito gydytoja irgi pradėjo kalbėti apie opreaciją.Dar nieko konkretaus nesakė, bet pasakė, kad tai visai tikėtina.Nors anksčiau sakė, kad nereiks, nes per akinukus nežvairavo unsure.gif

Pas mus ta pati situacija. Kaip tik laukiam vizito i santariskes, o tada dar pas Danieliene, kad dar karta ivertint situacija unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 04 26, 12:13)
mano mažius  ir per akinukus žvairuoja.Pradžioje  per akinukus nežvairuodavo.bet kiekvieną kartą apsilankius pas gydytoją( Sologubienę), akinukus vis stiprina.O paskutiniu metu žvairumas išlindo jau ir per akinukus.Po paskutinio vizito gydytoja irgi pradėjo kalbėti apie opreaciją.Dar nieko konkretaus nesakė, bet pasakė, kad tai visai tikėtina.Nors anksčiau sakė, kad nereiks, nes per akinukus nežvairavo unsure.gif

ar akinukus dėvite su bifokalais ir kiek laiko jau nešiojat akinukus? va mums pradžioje ir to žvairumo per akinukus nesimatė, na dabar va pasikeitėm prieš mėnesį stipresnius akinukus, tai per juos ir žvairuoja ir gana stipriai... mums taip pat sakė kad operacijos nereikės, bet kiek domėjausi, kad jei per akinukus vaikutis žvairuoja, tai operacija kaip ir neišvengiama g.gif
Atsakyti
Mes akinukus nešiojame nuo metukų laiko.T.y. nuo 2010 rugsėjo.Pradžioj buvo be bifokalų, o db jau beveik metai su bifokalais.Tai va, kad tos akytės nė kiek nesitaiso, o tik stiprėja tas žvairumas...manau, kad neišvengsim tos operacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 04 26, 11:34)
ar akinukus dėvite su bifokalais ir kiek laiko jau nešiojat akinukus? va mums pradžioje ir to žvairumo per akinukus nesimatė, na dabar va pasikeitėm prieš mėnesį stipresnius akinukus, tai per juos ir žvairuoja ir gana stipriai...  mums taip pat sakė kad operacijos nereikės, bet kiek domėjausi, kad jei per akinukus vaikutis žvairuoja, tai operacija kaip ir neišvengiama g.gif

Aš lygiai taip pat nerimauju. Akinukus nešiojam nuo 8 mėnesių. Vasarą bus 5 metai. Akinukai vis stiprėja. Su bifokalais jau 2 ar 3 metai. Seniau niekada nežvairuodavo su akinukais. O dabar jau kokie metai kaip po truputį pažvairuoja ir su akinukais. Apie operaciją tai kalba, tai nekalba. Man labai neramu, bet gydytoja vis sako, kad vaikas auga ir viskas čia gerai... g.gif
Atsakyti