Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

QUOTE(vylabusle @ 2011 08 05, 01:12)
blink.gif  Super suknytė! Čia pirkta ar siūta? Ir už kiek? (Atsiprašau už tokius klausimus - atsakymai neprivalomi, be abejo)

Man ji labai graži! O dėl jūriškumo - manau, tiktų inkariukas, o aksesuarų tikrai norisi mėlynų? Gal auksinių bei tamsiai mėlynų su auksu?..

Dar pagalvojau, kad prie tokios suknytės galėtų tikti stilizuota "jūreivio" kepurytė - na, gal ne ėjimui prie altoriaus, bet bent fotosesijai. Galima būtų užsisakyti individualiai - manau, gražiai atrodytų...

Man kažkaip akyse stojo toks derinys: atviros aukso basutės, aukštai susegamos, inkariukas ant kaklo ir tokia a la jūreiviška kepurytė...

Pažiūrėk, čia kokių įdomių aksesuarų radau!

http://nylonvinyl.bl...h-heave-ho.html

O dar apie kepurytes:
http://www_newsgab_c...schanel_006.jpg

Manau, radus gerą kepuriukų meistrę, galima būtų sukurti kokį tai stilingą galvos dangalą su užuominą į tokią, bet grakštesnę kepurytę... Na, gal šiek tiek crazy, bet gal kils kokių idėjų iš to smile.gif

Labai ačiū už idėjas wink.gif bandysiu kažką mąstyti. Iš tiesų galima kažkokį aksesuarą ant galvos mąstyti kaip kepurėlę mini ar pan. Vestuvėms ir yra planuojama tik CMS, fotosesija ir furšetas su artimaisiais kavinėje. Tai stipriausias akcentas ir bus fotosesija, tai jau jai susigalvosiu kokių elementųsmile.gif

Suknytė pirkta, nebrangiai - 140 Lt, bet labai patiko man. Aišku, neidealiai man tinka, bet gal ieškosiu kas pagal mane siūles sudėliotų smile.gif
Taip pat kai pažiūriu į kitų narių trumpas suknutes tai manojo nublanksta, bet...na neketinu daug pinigų tam išleisti ir jeigu bus per daug puošni, neišliks proporcijos su kuklia švente wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 05, 08:41)
Labai ačiū už idėjas wink.gif bandysiu kažką mąstyti. Iš tiesų galima kažkokį aksesuarą ant galvos mąstyti kaip kepurėlę mini ar pan. Vestuvėms ir yra planuojama tik CMS, fotosesija ir furšetas su artimaisiais kavinėje. Tai stipriausias akcentas ir bus fotosesija, tai jau jai susigalvosiu kokių elementųsmile.gif

Suknytė pirkta, nebrangiai - 140 Lt, bet labai patiko man. Aišku, neidealiai man tinka, bet gal ieškosiu kas pagal mane siūles sudėliotų smile.gif
Taip pat kai pažiūriu į kitų narių trumpas suknutes tai manojo nublanksta, bet...na neketinu daug pinigų tam išleisti ir jeigu bus per daug puošni, neišliks proporcijos su kuklia švente wink.gif

Gera suknelė, gera.

O dėl patvarkymo - labiausiai rekomenduot galėčiau www.ingamiltienienie.lt - jau suknelės jos prie kūno taip ir glunda. Tiesa, brangininkė ji, nes pusė Vilniaus pas ją siuvasi, bet baigiantis sezonui gal kitaip... O suknytės kainos tikrai nesimato - tiesa, nežinau, kokia medžiaga yra, bet suknutė atrodo labai elegantiškai ir meiliai, o dar su jūrinėm puošmenom - bus iš viso "ledas". thumbup.gif Man neblanksta tavoji suknytė prieš kitas. Ji savita tokia. Žinoma, gali bandyti iš prabangesnės medžiagos tokią pat siūtis, bet kam tau išleisti keletą šimtų, jeigu, kaip pati minėjai, šventė - kukli?
Atsakyti
jums, kokia nuostabi suknele, kokia nuostabi pora, koks grazus tas Kaunas jusu nuotraukose! Ypatinga... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 05, 12:37)
jums, kokia nuostabi suknele, kokia nuostabi pora, koks grazus tas Kaunas jusu nuotraukose! Ypatinga...  wub.gif

Labai aciu blush2.gif Pradzioje labai priesinomes fotosesijai senamiestyje, nes visi tik jame ir fotografuojasi vestuviu diena doh.gif Bet jis labai jau tiko musu aprangos kontekste, o ir fotografe su cinkeliu, todel pasiryzom ir tikrai nenusivylem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 04, 22:29)
Tiesa, mano suknutė šita... rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif geras nusiž-iūrėjau sau panašią, tiesą modeliukas toks pats tik ji juodai balta wub.gif na nebent dar apsigalvosiu
Atsakyti
QUOTE(Anonimė @ 2011 08 05, 16:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  geras nusiž-iūrėjau sau panašią, tiesą modeliukas toks pats tik ji juodai balta  wub.gif na nebent dar apsigalvosiu

Gal galite parodyti, ar yra kur nors internete jos nuotraukų? Įdomu pamatyti panašaus modeliuko suknelę smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 05, 09:53)
Gera suknelė, gera.

O dėl patvarkymo - labiausiai rekomenduot galėčiau www.ingamiltienienie.lt - jau suknelės jos prie kūno taip ir glunda. Tiesa, brangininkė ji, nes pusė Vilniaus pas ją siuvasi, bet baigiantis sezonui gal kitaip...

Tiesa, parašiau šiai siuvėjai, tai sakė neapsiima taisymu, bet jei apsiimtų tikrai 100 lt kainuotų. Tai tikrai jai nevešiu. Draugė turi draugių siuvėjų tai pas jas taisysiu, bet jau sakė tik kai liks nebedaug laiko iki vestuvių, tada.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 08, 21:46)
Tiesa, parašiau šiai siuvėjai, tai sakė neapsiima taisymu, bet jei apsiimtų tikrai 100 lt kainuotų. Tai tikrai jai nevešiu. Draugė turi draugių siuvėjų tai pas jas taisysiu, bet jau sakė tik kai liks nebedaug laiko iki vestuvių, tada.

Gaila. Ji šiaip auksarankė siuvėja, pas ją belen kokias balines suknias galima siūtis. Linkiu rasti gerą siuvėją 4u.gif
Atsakyti
aš vakar pasiėmiau savo trumpa suknelę smile.gif esu labai laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 09, 08:22)
aš vakar pasiėmiau savo trumpa suknelę  smile.gif esu labai laiminga  thumbup.gif

Atsiųskit nuotrauką smile.gif Labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 04, 22:29)

Tiesa, mano suknutė šita... rolleyes.gif

gal pagelbės planuojant vestuves jurine tematika http://www.viktorijo...stuviu-dekoras/
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 05, 07:41)

Labai nepergyvenk, bet kokia suknele galima papuosti, aksesuarais, batais, gal net veliumu.
Labai pigiai radai suknele, uztat gali sau leisti kitiems dalykams, pataisymui, graziai skribilaitei thumbup.gif
Gal tema kokia ivesk, pvz. kazka linksma.

Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 05, 08:53)
Gera suknelė, gera.

O dėl patvarkymo - labiausiai rekomenduot galėčiau www.ingamiltienienie.lt - jau suknelės jos prie kūno taip ir glunda. Tiesa, brangininkė ji, nes pusė Vilniaus pas ją siuvasi, bet baigiantis sezonui gal kitaip... O suknytės kainos tikrai nesimato - tiesa, nežinau, kokia medžiaga yra, bet suknutė atrodo labai elegantiškai ir meiliai, o dar su jūrinėm puošmenom - bus iš viso "ledas".  thumbup.gif  Man neblanksta tavoji suknytė prieš kitas. Ji savita tokia. Žinoma, gali bandyti iš prabangesnės medžiagos tokią pat siūtis, bet kam tau išleisti keletą šimtų, jeigu, kaip pati minėjai, šventė - kukli?

Man Jurinem irgi patinka, be to labai lengva derinti, internete daug ideju, tik biski drasos.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 05, 00:03)
Tiesa, šita visai išskirtinė suknutė...
Tik man ji šiek tiek per daug gulbiška smile.gif  g.gif

graži smile.gif
Atsakyti