QUOTE(solo @ 2011 08 10, 13:59)
Jūs nesupraskite manęs klaidingai, tiesiog iškilo klausimas - ar jums savo vestuvių dieną (na, ji, ko gero, svarbiausia gyvenime) nesinori atrodyti puošniau, išskirtiniau?Suprantu, kad ją taisysite, bet man asmeniškai jūsų parodyta suknelė graži tiek, kiek ji gali būti graži kažkur išeiti į svečius ar net į darbą (tinkamą). Man yra begalė gražių trumpų suknelių, bet kai žmonės pasirenka daugmaž kasdienį rūbą ...
Solo, o kodėl visos merginos turi norėti to paties?
Seemle parodyta suknelė, mano akimis, yra tikrai tinkama vestuvėms, išskirtinė, ir puošni, o svarbiausia - tinkanti ir patinkanti nuotakai.
Linas tikrai nepigi medžiaga, suknelė yra skoninga, minimalistinė, ir kaip mergina aprašė savo būsimą įvaizdį - viskas dera. O tos didelės suknelės iš šilko, gipiūro, tiulio ir kt. - žinoma, irgi gražios, bet bent jau man - niekuo neišskirtinės. Ar žuvytė, ar A siluetas, ar graikiška - štai ir visi skirtumai, isos tos suknelės yra vienodos savo nuotaika.
Seemle suknelė turi cinkelį - kaip ramunių pieva ta suknelė - tokiai lengvai, natūraliai, nuoširdžiai, gal net kiek idealistiškai nuotakai. Aš patarčiau tiktai kvietimuose svečiams nurodyti, kad jaunieji prašo puoštis lino, medvilnės, kartūno ir pan. lengvais patogiais rūbais - tokiu atveju tikrai draugės neateis išsidabinusios šilkais, atlasais ir sintetiniais blizgučiais pas lino suknelę vilkinčią nuotaką.
Manau, nieko blogo, kai mergina svajoja apie gipiūro, šilko suknią, siuvinėtą tikrais perlais ar pan. Tačiau tai turi būti nuoširdu. O jeigu merginai norisi lengvos - iš tiesų lengvos, o ne vestuviškai lengvos suknelės, kuri nei kiek jos nevaržys - kodėl būtinai turi ateiti kažkas ir sakyti, kad ta suknelė yra kasdienė? O kodėl reikėtų vestuves paversti karnavalu, kuriame nuotakos net artimiausi žmonės neatpažįsta? Aš esu už tą karnavalą tik tuo atveju, kai tai yra nuoširdi merginos svajonė. O jeigu norisi kažko kitokio - kodėl gi ne?
Aš norėčiau patarti visoms merginoms, kurios renkasi "kasdienes" sukneles, būti tvirtoms ir neprarasti gebėjimus girdėti savo norus, o ne svetimus brukamus stereotipus. Visoms suknelėms - taip, jūs pačios geriausiai jaučiate ir žinote, koks rūbas reikalingas tą dieną ir koks derės prie bendros šventės atmosferos.