Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

Kaip jums tokia suknytė? g.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai - liuks mirksiukas.gif O jūs žadat pirkti/siųsti/siūtis ? Aš buvau įdėjus nuorodą, man labai patinkančių suknučių. Bet jų kaina su siuntimu apie 1000 lt plius dar pasijonis, kokie 300. Galvoju, kad beveik siūtis geriau būtų g.gif
Vis dar blaškausi tar pūstos ir paprastos suknutės. Nes vestuvės bus kuklios, o priderinus ryškius aksesuarus - net paprasta suknutė turėtų atrodyt wub.gif
Toks aš jau žmogus. Devynis kartus pamatuok, o dešimtą kirpk.
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 08 10, 08:31)
Kaip jums tokia suknytė? g.gif
user posted image

Super grazi, tik man ant sukneles tie rastai nelabai, o taip grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Gražu blush2.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos wink.gif

vestuvės jau visai greitai - rugsėjo 10d.

Pirkau visiškai paprastą suknelę. Norėjau kuo natūralesnės. Tai net negalvojau, kai šitą radau. Ir dar aišku už tokią kainą nebuvo gaila pirkti, jei būčiau persigalvojus per tą laiką.

Kad nebūtų ji tokia paprastutė, tai nunešiau siuvėjai, kad padarytų negilią iškirptę. Tuomet dėsiu kažkokį dirželį ir dekoruosiu mediniais karoliukais kažkaip. Prie jos derinsiu verstos odos samaninius aukštakulnius uždarus, bet su atviru kulnu ir pirštais, su auliuku, mediniu kulnu ir nedidele platforma bei saulėgrąžą (arba 3) vietoje puokštės smile.gif

Štai suknelė:
http://www.stiliausi...knele-s17b.html
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2011 08 10, 12:32)

Jūs nesupraskite manęs klaidingai, tiesiog iškilo klausimas - ar jums savo vestuvių dieną (na, ji, ko gero, svarbiausia gyvenime) nesinori atrodyti puošniau, išskirtiniau?Suprantu, kad ją taisysite, bet man asmeniškai jūsų parodyta suknelė graži tiek, kiek ji gali būti graži kažkur išeiti į svečius ar net į darbą (tinkamą). Man yra begalė gražių trumpų suknelių, bet kai žmonės pasirenka daugmaž kasdienį rūbą ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2011 08 10, 14:26)

Wow bigsmile.gif

Pritariu Jums, kristina-kukuskina, man bastingos ikelta suknele taip pat butu grazi vien su tiuline apacia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 08 10, 13:59)
Jūs nesupraskite manęs klaidingai, tiesiog iškilo klausimas - ar jums savo vestuvių dieną (na, ji, ko gero, svarbiausia gyvenime) nesinori atrodyti puošniau, išskirtiniau?Suprantu, kad ją taisysite, bet man asmeniškai jūsų parodyta suknelė graži tiek, kiek ji gali būti graži kažkur išeiti į svečius ar net į darbą (tinkamą).  Man yra begalė gražių trumpų suknelių, bet kai žmonės pasirenka daugmaž kasdienį rūbą ... g.gif

Solo, o kodėl visos merginos turi norėti to paties?

Seemle parodyta suknelė, mano akimis, yra tikrai tinkama vestuvėms, išskirtinė, ir puošni, o svarbiausia - tinkanti ir patinkanti nuotakai.

Linas tikrai nepigi medžiaga, suknelė yra skoninga, minimalistinė, ir kaip mergina aprašė savo būsimą įvaizdį - viskas dera. O tos didelės suknelės iš šilko, gipiūro, tiulio ir kt. - žinoma, irgi gražios, bet bent jau man - niekuo neišskirtinės. Ar žuvytė, ar A siluetas, ar graikiška - štai ir visi skirtumai, isos tos suknelės yra vienodos savo nuotaika.

Seemle suknelė turi cinkelį - kaip ramunių pieva ta suknelė - tokiai lengvai, natūraliai, nuoširdžiai, gal net kiek idealistiškai nuotakai. Aš patarčiau tiktai kvietimuose svečiams nurodyti, kad jaunieji prašo puoštis lino, medvilnės, kartūno ir pan. lengvais patogiais rūbais - tokiu atveju tikrai draugės neateis išsidabinusios šilkais, atlasais ir sintetiniais blizgučiais pas lino suknelę vilkinčią nuotaką.

Manau, nieko blogo, kai mergina svajoja apie gipiūro, šilko suknią, siuvinėtą tikrais perlais ar pan. Tačiau tai turi būti nuoširdu. O jeigu merginai norisi lengvos - iš tiesų lengvos, o ne vestuviškai lengvos suknelės, kuri nei kiek jos nevaržys - kodėl būtinai turi ateiti kažkas ir sakyti, kad ta suknelė yra kasdienė? O kodėl reikėtų vestuves paversti karnavalu, kuriame nuotakos net artimiausi žmonės neatpažįsta? Aš esu už tą karnavalą tik tuo atveju, kai tai yra nuoširdi merginos svajonė. O jeigu norisi kažko kitokio - kodėl gi ne?

Aš norėčiau patarti visoms merginoms, kurios renkasi "kasdienes" sukneles, būti tvirtoms ir neprarasti gebėjimus girdėti savo norus, o ne svetimus brukamus stereotipus. Visoms suknelėms - taip, jūs pačios geriausiai jaučiate ir žinote, koks rūbas reikalingas tą dieną ir koks derės prie bendros šventės atmosferos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 10 rugpjūčio 2011 - 13:25
QUOTE(solo @ 2011 08 10, 14:59)
Jūs nesupraskite manęs klaidingai, tiesiog iškilo klausimas - ar jums savo vestuvių dieną (na, ji, ko gero, svarbiausia gyvenime) nesinori atrodyti puošniau, išskirtiniau?Suprantu, kad ją taisysite, bet man asmeniškai jūsų parodyta suknelė graži tiek, kiek ji gali būti graži kažkur išeiti į svečius ar net į darbą (tinkamą).  Man yra begalė gražių trumpų suknelių, bet kai žmonės pasirenka daugmaž kasdienį rūbą ... g.gif

Tikrai priimu jūsų nuomonę wink.gif
Ar svajodavau kažkada apie TOOOKIĄĄ vestuvių suknelę? Kiek save prisimenu - ne. Visą laiką žinojau, kad vestuvinė suknelė bus trumpa, nes kojas turiu gražias, o viršutinė kūno dalis stambesnė (ypač krūtinė).

Tai va, pradėjus planuoti vestuvės, pradėjau ir ieškotis internete visokių trumpų suknelių: ir pūstų, ir siaurų, ir "trash dresses" stilių net peržiūrėjau biggrin.gifD bet nieko neišsirinkau...

Kadangi vestuvės bus tokios netradiciškos, kokios tik gali būti. Na ką jau kalbėti apie tai, kad civilinė metrikacija bus ant Liepkalnio (Vilniaus slidinėjimo kalnas), kalnas ant kurio mes žiemą ir leidžiame savaitgalius biggrin.gif o visas "balius", jei jį taip galima pavadinti vyks open air festivalio stiliumi. Tai...jokios kitos sukneles kaip tik kažką "kaimiško" ir natūralaus nebenorėjau. Labai artimas buvo kaubojiškas stilius, tai renkantis batus, suknelę, gėles vis tik kaip pagrindą jį ir ėmiau šiek tiek.

svečiai jau įspėti apie vestuvių "nevestuviškumą" smile.gif)
kai kurios draugės nusiminė, kad nereikės siūtis atlasinių suknių ir kad nebus pamergių.
Mama irgi nustebo : "negi tu nenori tą vienintelę dieną atrodyti wow???"

Na o aš laikausi tokios nuomonės, kaip labai taikliai parašė VYLABUSLE: nenoriu iš savo dienos padaryti karnavalo (tikiu kai kurios to nori ir tai nebūtinai turi būti negražus, negerai ar pan.), tiesiog aš noriu visko priešingai. Noriu jaukaus, linksmo "tūso" gamtoje be jokių U raidės formos stalų ir įkimštų lydekų ir visokių gyvačių biggrin.gif

Tik klausimas liko papuošalai.

Dėl jų eisiu kelti keistus "žvilgsnius" ir atsargius komentarus į papuošalų skyrelį. Nesn oriu matyt medinių smile.gif)

Ačiū Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2011 08 10, 14:05)
Tikrai priimu jūsų nuomonę wink.gif

ne, tai viskas tvarkoj, aš priimu žmonių kitoniškumą. Aš irgi nesižaviu labai "išpompintom" suknelėm, tik gal nesupratus prie tokio super duper paprastumo biggrin.gif bet viskas ok, supratau jūsų viziją.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2011 08 10, 15:05)
Na o aš laikausi tokios nuomonės, kaip labai taikliai parašė VYLABUSLE: nenoriu iš savo dienos padaryti karnavalo (tikiu kai kurios to nori ir tai nebūtinai turi būti negražus, negerai ar pan.), tiesiog aš noriu visko priešingai. Noriu jaukaus, linksmo "tūso" gamtoje be jokių U raidės formos stalų ir įkimštų lydekų ir visokių gyvačių biggrin.gif

smile.gif Jep naudokimės laisve, kurią turi mūsų karta. Tikrai vestuves galime švęsti taip, kaip trokštame. Man tavo, Seemle, vizija nuskambėjo labai patraukliai. Nors mano suknia - iš atlaso ir šifono (trumpa taipogi), bet mes irgi gana nelauktą variantą pasirinkome - švęsime džiazo klube, šoksime lindyhopą. Mes nesame pionieriai šioje srityje - lindyhopo mėgėjai neretai švenčia savas vestuves džiazovai, ir šiaip, vintažo vestuvės populiarėja, bet mes kūrėme koncepciją net nežinodami, kad kažką panašaus kiti daro taip pat.
Atsakyti