Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

Ačiū visoms už komentarus!

Iceland, tai kas, kad ištekėjau - pasitarti juk visuomet galima smile.gif Beje, yra ir dabar forume dar kelios merginos, labai drąsiai planuojančias savo šventes - Seemle, Aurore, Kristina-Kukuskina. Ir iš atšventusių irgi yra daugiau fainų eksperimentuotojų. Be to, daugelis ir 'tradiciškai' švenčiančių nuotakų daro vis daugiau įdomių sprendimų - man 2011 metų nuotakų temoje labai daug minčių pas merginas patiko, daug kas gerų pramogų užsisakė, visokių detalių meilių prigamino ir fotosesijas rengė kūrybiškai. Taip kad tikrai sutiksite nemažai bendraminčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 07, 23:09)
Aprašymą esu paskelbusi viešai štai šičia, merginos (čia mano blogas, apleistas gerokai):

http://www.laima.eu/...09/07/vestuves/

o taip pat yra ir mano vyro pasakojimas:

http://www.kroitus.c...aip-as-vedziau/

O kai turėsiu foto - dėsiu facebooke ir įmesiu nuorodą kur nors, bet kai bus nuotraukos - jau pačios būsite atšventusios savo vestuves ir perdegusios smile.gif

o tai kiek zmoniu dalyvavo jusu vestuvese?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 09 08, 09:22)
Gaila, kad jūs jau ištekėjot  lotuliukas.gif Tuokiamės kitą vasarą ir planuojam panašias netradicines vestuves, turėčiau su kuo pasitarti  thumbup.gif

man tai uzkliuvo tie zodziai netradicines vestuves.. ka tai reiskia siuo atveju (vylabusle vestuviu) netradicines? netradicines, nes skoningos, grazios, be plasmasiniu balandziu ant limuzinu ir karunos ant galvos?smile.gif manau, kad tai yra eilines vestuves, tik reikia daugiau pasidomet, o ne savo "kaime" dairytis smile.gif ir uzsieny, ir Lietuvoj daug tokiu graziu ir mielu kaip vylabusles vestuviu buna. ir tai yra manau labiau zmogaus skonio ir pajautimo israiska, nei kazkio ne standarto laikymasis.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 20:52)
man tai uzkliuvo tie zodziai netradicines vestuves.. ka tai reiskia siuo atveju (vylabusle vestuviu) netradicines? netradicines, nes skoningos, grazios, be plasmasiniu balandziu ant limuzinu ir karunos ant galvos?smile.gif manau, kad tai yra eilines vestuves, tik reikia daugiau pasidomet, o ne savo "kaime" dairytis smile.gif ir uzsieny, ir Lietuvoj daug tokiu graziu ir mielu kaip vylabusles vestuviu buna. ir tai yra manau labiau zmogaus skonio ir pajautimo israiska, nei kazkio ne standarto laikymasis.

Na ir prasideda kraštutiniškumai lotuliukas.gif Man jos netradicinės, nes jie darė kaip norėjo nepaisydami kitų nuomonės ar norų, nes svarbu buvo pati priesaika (santuoka), o ne kažkoks balius ir visą kitą ką jūs paminėjot. Patikėkit kiek daug žmonių dar vis daro taip kaip kiti pataria ar nori, nes taip reikia. Dairausi ne tik savo "kaime" (nors mūsų kaime labai skoningos vestuvės būna) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 09 11, 10:30)
Na ir prasideda kraštutiniškumai  lotuliukas.gif Man jos netradicinės, nes jie darė kaip norėjo nepaisydami kitų nuomonės ar norų, nes svarbu buvo pati priesaika (santuoka), o ne kažkoks balius ir visą kitą ką jūs paminėjot. Patikėkit kiek daug žmonių dar vis daro taip kaip kiti pataria ar nori, nes taip reikia. Dairausi ne tik savo "kaime" (nors mūsų kaime labai skoningos vestuvės būna)  hihihi.gif

tai as jums kaip ir nieko blogo netaikau smile.gif tik man is esmes keistas visuomenes ir SM poziuris, kad jei skoningos ir grazios vestuves, tai jau kazkodel netradicines.. o jei darai kicines, tai jau norma.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 11, 10:56)
tai as jums kaip ir nieko blogo netaikau smile.gif tik man is esmes keistas visuomenes ir SM poziuris, kad jei skoningos ir grazios vestuves, tai jau kazkodel netradicines.. o jei darai kicines, tai jau norma.

Tas požiūris labai gajus. Mes dar tik pradėjom planuoti savo šventę ir tikrai nedarysim nieko tokio netradicinio (nesituoksim skrisdami lėktuvu, nardydami ar pan.), bet jau susidūrėm, kad jeigu, ne taip "kaip visi" iškart prasideda: kodėl? kaip? nieks taip nedaro? ir t.t. doh.gif Ir pyktis, ir juokas ima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 11 rugsėjo 2011 - 10:46
QUOTE(Iceland @ 2011 09 11, 11:45)
Tas požiūris labai gajus. Mes dar tik pradėjom planuoti savo šventę ir tikrai nedarysim nieko tokio netradicinio (nesituoksim skrisdami lėktuvu, nardydami ar pan.), bet jau susidūrėm, kad jeigu, ne taip "kaip visi" iškart prasideda: kodėl? kaip? nieks taip nedaro? ir t.t.  doh.gif Ir pyktis, ir juokas ima  rolleyes.gif

svarbiausia maziau visiems pasakot biggrin.gif mes nieko nepasakojom, darem kaip norim ir nebuvo nei vieno dalyko, kuris butu "ne musu"
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sorry, jei pasikartojau.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 11, 12:00)
svarbiausia maziau visiems pasakot biggrin.gif mes nieko nepasakojom, darem kaip norim ir nebuvo nei vieno dalyko, kuris butu "ne musu"

Jau supratau tai lotuliukas.gif Dabar abu davėm tylėjimo įžadus, net tėvams nesakom.
Atsakyti
2012 metu kolekcijos smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 09 10, 20:25)
o tai kiek zmoniu dalyvavo jusu vestuvese?

30 su visais muzikantais, fotografe, vedėju ir vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 rugsėjo 2011 - 19:48
Sveikos mergaitės 4u.gif

Pasirodau ir aš savo suknelę ax.gif Kol kas neturiu daugiau foto, kur matyčiausi visu ūgiu ax.gif

user posted image

Atsakyti