Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

QUOTE(gintaryyt @ 2011 09 12, 17:25)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Pasirodau ir aš savo suknelę  ax.gif Kol kas neturiu daugiau foto, kur matyčiausi visu ūgiu  ax.gif

wub.gif gražu mėlyni akcentai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 09 12, 17:45)
wub.gif gražu mėlyni akcentai.

kalbant apskritai, man melyni ir raudoni akcentai siek tiek pabode. (cia netaikau siai nuotakai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 09 12, 18:18)
kalbant apskritai, man melyni ir raudoni akcentai siek tiek pabode. (cia netaikau siai nuotakai) 4u.gif

g.gif aš kai į vestuves dažnai nevaikštau ir neseku vestuvinių madų (pradėjau šiek tiek domėtis tik dabar), man gražu. Mėlyni, purpuriniai... Kitos spalvos netaip - čia jau nuo konkrečios nuotakos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2011 09 12, 17:25)

Pasirodau ir aš savo suknelę  ax.gif Kol kas neturiu daugiau foto, kur matyčiausi visu ūgiu  ax.gif

user posted image

grazi nuotaka buvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2011 09 12, 16:25)

user posted image

labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 09 12, 18:18)

Man mėlyni akcentai pabodę vien todėl, kad dauguma tokiais dabinasi, bet šiaip jie tikrai puikiai dera prie baltos suknutės smile.gif
Jeigu nepasikeis nuomonė, nepaisant to, kad dauguma mėlynus akcentus derina, ir pati tokiais būsiu smile.gif
Atsakyti
user posted image
ups.. kokia didelė nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja30: 13 rugsėjo 2011 - 14:33
nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nežmoniškai graži nuotrauka, suknelė, jaunikio apranga wub.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 14, 14:29)

Jei ta manekenė nebūtų tokia kaip iš lagerio, tei nuotaika, tiek figūra, gal ir nieko suknenka būtų... ax.gif
Atsakyti
Kol kas tik tokios, gal kažkas matysis.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us...1/suknelem.jpg/

Na, geresnės kokybės ir su normaliu vaizdu vėliau įkelsiu
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2011 09 15, 19:05)
Kol kas tik tokios, gal kažkas matysis.

Na, geresnės kokybės ir su normaliu vaizdu vėliau įkelsiu

Nelabai kas matos iš priekio, o iš nugaros gražu wub.gif Tiesa, neįžlibinu, kokios ten gėlės? Tulpės??
Atsakyti