Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

Isia, o jeigu nusipirktumėt ilgą, nurėžtumėt apačią kiek reikia, ir turėtumėt kokios norėtumėt. biggrin.gif Turbūt skamba beprotiškai, bet kiek teko domėtis, kartais nusipirkti išeina pigiau nei nuomotis, o trumpos suknelės nuoma mažai kuo skiriasi nuo ilgos. Arba būtų galima susirasti nusipirkti paprastą baltą suknelę ir dekoruoti ją taip, kaip norėtųsi. smile.gif Vis vien manau, jog nėra padėties be išeities, ypač kai noras didžiulis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
genialia minty Tu čia man pateikiai. Būtinai ją pasinaudosiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2011 10 25, 17:19)
kiek aš čia grožių prisižiūrėjau...
susirašom už keletos savaitėlių. Ieškau trumpos suknutės, bet problema greitai ją gauti. Kai nuėjau į vieną salona apžiūrėti nuomuojamas, į mane žvairai pažiūrėjo ir nesuprato ko noriu, ir kad griežtai pasakiau- jokios ilgos. Tai tipo, tuoktis su trumpa- nenormalu...  g.gif , nebeisiu į tą saloną.
Sesuo kitame mieste apėjo kelis salonus, tai pasakė, kad trumpu suknelių mada tik prasideda, ir kad tokių nuomuotis gauti labai sunku...
o mano dar dydis didesnis, tai vis viliuos, kad ką nors rasiu...

O skelbimuose nebandėt ieškoti? Čia visai nemažai trumpų yra. Kitas variantas- siūtis.

QUOTE(kiškutis akademikas @ 2011 10 25, 17:39)
Isia, o jeigu nusipirktumėt ilgą, nurėžtumėt apačią kiek reikia, ir turėtumėt kokios norėtumėt. biggrin.gif Turbūt skamba beprotiškai, bet kiek teko domėtis, kartais nusipirkti išeina pigiau nei nuomotis, o trumpos suknelės nuoma mažai kuo skiriasi nuo ilgos. Arba būtų galima susirasti nusipirkti paprastą baltą suknelę ir dekoruoti ją taip, kaip norėtųsi. smile.gif Vis vien manau, jog nėra padėties be išeities, ypač kai noras didžiulis. drinks_cheers.gif

Man tai tikrai truputį beprotiškai šita idėja skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2011 10 25, 18:24)
genialia minty Tu čia man pateikiai. Būtinai ją pasinaudosiu  thumbup.gif  4u.gif

Sėkmės įgyvendinant svajonę. drinks_cheers.gif

QUOTE(raselita @ 2011 10 25, 18:48)
Kitas variantas- siūtis.

Jei tik pora savaičių yra pakankamas laiko kiekis suknelei pasiūti. Teoriškai įmanoma. g.gif
Atsakyti
siūtis tikrai įmanoma, bėda ta, kad kur gyvenu nėra geros siūvėjos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2011 10 25, 17:19)
kiek aš čia grožių prisižiūrėjau...
susirašom už keletos savaitėlių. Ieškau trumpos suknutės, bet problema greitai ją gauti. Kai nuėjau į vieną salona apžiūrėti nuomuojamas, į mane žvairai pažiūrėjo ir nesuprato ko noriu, ir kad griežtai pasakiau- jokios ilgos. Tai tipo, tuoktis su trumpa- nenormalu...  g.gif , nebeisiu į tą saloną.
Sesuo kitame mieste apėjo kelis salonus, tai pasakė, kad trumpu suknelių mada tik prasideda, ir kad tokių nuomuotis gauti labai sunku...
o mano dar dydis didesnis, tai vis viliuos, kad ką nors rasiu...

as siuvausi, nes neradau normalios salonuse. nors tiesa sakant per daug ir neieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 10 25, 21:26)
as siuvausi, nes neradau normalios salonuse. nors tiesa sakant per daug ir neieskojau smile.gif

Aš savąją irgi siuvausi ir tuom labai džiaugiuosi. Buvau užėjusi tik į vieną saloną, kur turėjo 2 ar 3 trumpas sukneles biggrin.gif pasiūlė užsisakyt iš katalogo, bet tada būtų reikėję pirkt.
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 07 11, 21:39)
Na, mergaites, atiduodu savo duokle supermamu trumpu suknyciu temai  biggrin.gif
Nei akimirkos nesigailejau pasirinkusi neilga suknia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nepaprastai graži suknelė ir tobulos nuotraukos smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Mergicka_ @ 2011 10 26, 09:08)
Nepaprastai graži suknelė ir tobulos nuotraukos  smile.gif  wub.gif

sutinku 120 proc. Gražuuuuu wub.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, tikras grooožis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti