Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

QUOTE(urkis @ 2011 11 23, 00:40)
Tai mano vestuvine suknele smile.gif Na, tik ne as nuotraukoj zinoma.
Suknele tikrai nuostabi, ir atrodziau ir jauciasi pasakiskai. Tik deja, Santos salonas pateisino savo neigiama varda - suknele gavau suplesyta keliose vietose, su keliom atsilupusiom gelytem... Bet su mamos pagalba pavyko viska sutvarkyti diena pries vestuves ir suknele galu galiausiai atrode puikiai, tik deja, manau kitiems metams jau nebebus tinkama nuomai...

Šią suknelę nusižiūrėjau ir aš. Daugiau salonų Lietuvoje jos neturi? doh.gif Iš atsiliepimų ,,Santos'' salonas nuteikė labai nemaloniai g.gif o plius ir kaina... internete radau pirkti tą pačią suknią pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano patirtis vestuvinių suknelių nuomos salone tikrai pati puikiausia. Turėjo šešias sukneles, dar sakė po naujų metų turės. Svarbiausia, kad kainos labai puikios - 100, 150 Lt ir pan.
Radau ten ir mano svajonių suknelę, bet dar nesimatavau, palauksiu naujos siuntos ir rinksiuosi. Juo labiau, kad nėra skubu.
Atsakyti
Labai panaši arba ta pati (nesu tikra dar vieną kartą mačiusi) man nuomos salone į akį krito wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš rytoj susitinku su siuvėja ir ieškosim sprendimo mano trumpos vestuvinės suknelės vizijai smile.gif bėda, kad laiko turim jau nedaug, o aš vis galutinai neapsprendžiu kaip ji turi atrodyt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutea_ @ 2012 01 03, 19:48)
Aš rytoj susitinku su siuvėja ir ieškosim sprendimo mano trumpos vestuvinės suknelės vizijai smile.gif bėda, kad laiko turim jau nedaug, o aš vis galutinai neapsprendžiu kaip ji turi atrodyt.. smile.gif

Aš irgi labai mėtausi, nors dar turiu daugiau kaip pusė metų smile.gif O kiek laiko tau likę?
Atsakyti
Man tik 3 savaitės beliko, tai labai skubėsim dabar smile.gif Šiandien su siuvėja nusipirkom medžiagą, vakare dar pirmą prisimatavimą važiuosiu daryt ir tada jau jinai kibs į darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutea_ @ 2012 01 04, 15:37)
Man tik 3 savaitės beliko, tai labai skubėsim dabar smile.gif Šiandien su siuvėja nusipirkom medžiagą, vakare dar pirmą prisimatavimą važiuosiu daryt ir tada jau jinai kibs į darbus smile.gif

Tai dar gerai, kad radai medžiagą, nes aš kiek žiūrėjau, nelabai kas man užkliuvo... Kur pirkai audinius?
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 05 25, 21:20)

labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 01 04, 19:17)
Tai dar gerai, kad radai medžiagą, nes aš kiek žiūrėjau, nelabai kas man užkliuvo... Kur pirkai audinius?

Ibrahim pasažo II aukšte, na yra ten šioks toks pasirinkimas, plius labai gera kainą viską pavyko nusipirkti wink.gif
Atsakyti
gal kas "uzklius"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image