Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

QUOTE(klementyna @ 2012 03 09, 14:30)
o kur pirkote?

Ibrahime, Vilniuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2012 03 09, 10:26)
paprastute, bet man labai dailute wub.gif
http://www1.blooming...uct...=1&rid=53
user posted image

labai daili suknele wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, jau keliose sio forumo temose patalpinau savo vestuvines sukneles nuotraukytes smile.gif Manau kad jos tiks ir siai temelei smile.gif As labai norejau trumpos sukneles ir kai ieskojau salonose nelabai ka man ir pasiule, be to man reikejo didesnio dydzio sukneles. Todel nusprendziau siutis mano svajoniu suknyte pas siuveja smile.gif Taciau mano sukneles modelis yra du viename smile.gif nuotraukose tai matosi - yra trumpa suknele ir yra ilgas lengvas sijonas (sleifo tipo) kuris uzsideda ant trumpos sukneles... Tokia suknele is vienos puses atrodo ilga, o is kitos puses ji yra trumpa (be to tai yra patogu nes virsutinis sijonas labai lengvas ir labai lengvai nusimeta, kas yra labai patogu smile.gif Va taip atrode sis derinukas:

Vestuvine suknele
Atsakyti

http://shop.tiuliofe...p?productID=243
wub.gif man labai graži, ypač kokiam ankstyvam pavasariui ar ankstyvai žiemai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
saulyteee, suknelė iš Tiulo fėjos tikrai graži wink.gif Ten dar yra kelios vertos dėmesio suknelės smile.gif

Rykute, man tai paskutinė suknelė labai miela wink.gif

O aš ilgai mąsčiau, mąsčiau, norėjau siųstis iš alibaba, bet pradėjus bendrauti su tais kiniečiais, kurie siuva sukneles suvokiau, kad geros kokybės vis tiek negausi, tik patenkinamą. Vieniems aš tikriausiai jau labai įkyrėjau su prašymais atsiųsti visų medžiagų foto, kurios bus naudojamos suknelės siuvimui. jie sukneles siūna iš satino, o aš dar nesu mačiusi, kad kiniečių satinas atrodytų gražiai wink.gif Tai tikriausiai teks siųtis adatynėj wink.gif
Atsakyti
O aš tai buvau susitikusi su adatyne dėl suknelės siuvimo, tai kaip ir sutarėm, kad ieškosim medžiagų ir siųsim pas juos wink.gif

Iš esmės mano suknėlės modeliai yra du, kadangi netyčia radau labai sau patinkančią suknelę, nors ir ilgą, tai bandysim jai rasti medžiagą, kadangi visas jos gražumas yra taškuotas tiulis, o tokį, kokio man reikia, sunku rasti. O jei nerasim, tuomet siųsiuosi trumpą wink.gif
Atsakyti
Sveikos, išsirinkau jau suknelę galų gale smile.gif Ji yra štai šita tik pas mane bus ne juodas kaspinas, o mėlyna juostelė ant liemens batų spalvos. Ta juostelė truputį pasiuvinėta akutėmis.

Ir suknelė ant modelio yra trumpesnė, man ji ilgesnė, kadangi esu žema.
Šiaip iš šios nuotraukos suknutės neįsimylėjau, ji man net nepatiko, bet kai apsivilkau tai wub.gif Na tikrai išskirtinai atrodanti smile.gif

Noriu Jūsų nuomonės, suknelė bus tokia, bateliai mėlyni, ant suknelės liemens nelabai stora juostelė mėlyna. Kokius aksesuarus rinktis: mėlynus ar baltus?

Lauksiu Jūsų nuomonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 23 kovo 2012 - 17:04
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 23, 19:01)
Noriu Jūsų nuomonės, suknelė bus tokia, bateliai mėlyni, ant suknelės liemens nelabai stora juostelė mėlyna. Kokius aksesuarus rinktis: mėlynus ar baltus?

sveikinu apsisprendus del sukneles 4u.gif
grazi suknele ir bateliai grazus wub.gif As turbut ieskociau melynu aksesuaru, o puokste balta rinkciausi. Arba baltus aksesuarus, o puokste su melynais akcentais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 23, 19:16)
sveikinu apsisprendus del sukneles  4u.gif
grazi suknele ir bateliai grazus  wub.gif  As turbut ieskociau melynu aksesuaru, o puokste balta rinkciausi. Arba baltus aksesuarus, o puokste su melynais akcentais  mirksiukas.gif

Nes aš mėlynus aksesuarus turiu, o puokštės nebus pas mane smile.gif Bet gavoju gal reikėtų prie baltų tokių pereiti... Na kai suknelė nuomojama, neišeina viską krūvoj pasimatuoti, tenka nuotoliniu būdu įsivaizduoti kaip atrodytų bendras vaizdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 23, 18:01)
Kokius aksesuarus rinktis: mėlynus ar baltus?

As taip pat turbut ieskociau melynus, bet daug kas priklausytu ir nuo paciu papuosalu, jeigu jie visai nesiziuretu budami melyni, imciau baltus. O kokiomis akutemis papuosta ta juosmens juosta? Butu lengviau gal patarti zinant kokie butent papuosalai jums patinka: tauriuju metalu ar bizuterija, plunknos/pukai ir juosteles ar akmenys/perlai ir t.t. O dar pabandyciau paziureti ir visai kitos spalvos papuosalu, tarkim jeigu dazysite nagus ir lupas raudonai, gal ir papuosalai galetu buti raudoni, jeigu kokie nedideli, kad labai "neissisoktu", arba jeigu akutes tarkim ivairiu vaivorykstes spalvu, gal ir kokie 'multicolour' (tokie, sie, sitie) ir pan. papuosalai tiktu. Beje bateliai nuostabiai ant kojos atrodo, bet aukstis koks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 23 kovo 2012 - 20:36