Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

Mano turimi mėlyni aksesarai yra šitie, tik ant kaklo neėmiau. Bet norėčiau gal tokių tik baltų: apyrankės, auskariukų baltų gėlyčių, bet tik prie ausies ir gėlės į plaukus (tokia gėlė galėtų dėtis ir į diržą).
Ir galima būtų prašyti, kad tų baltų gėlyčių viduriukus su mėlynais karoliukais pasiuvinėtų smile.gif
O ta juosta mėlyna dekoruota sidabrinės spalvos karoliukais, tai nelabai dera prie mano mėlynųjų geltonų detalių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 23, 23:54)
Mano turimi mėlyni aksesarai yra šitie, tik ant kaklo neėmiau. Bet norėčiau gal tokių tik baltų: apyrankės, auskariukų baltų gėlyčių, bet tik prie ausies ir gėlės į plaukus (tokia gėlė galėtų dėtis ir į diržą).
Ir galima būtų prašyti, kad tų baltų gėlyčių viduriukus su mėlynais karoliukais pasiuvinėtų smile.gif
O ta juosta mėlyna dekoruota sidabrinės spalvos karoliukais, tai nelabai dera prie mano mėlynųjų geltonų detalių...  g.gif

man melyni auskarai labai grazus wub.gif Balti nuotraukose nelabai ziurisi, nors gal gyvai atrodytu visai kitaip, ypac jei viduriukus pasiuvietu melynais karoliukais.
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 23, 22:59)
man melyni auskarai labai grazus  wub.gif  Balti nuotraukose nelabai ziurisi, nors gal gyvai atrodytu visai kitaip, ypac jei viduriukus pasiuvietu melynais karoliukais.

Ačiū už nuomonę smile.gif Nebent reikia įsigyti ir baltus, bet tai čia irgi tokią situaciją pati tik prisidarau iš neapsisprendimo biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka abu variantai, bet melyni labiau, originalesni smile.gif Kadangi pati suknele tokia pusta, tai jei dar uzsidesite baltas tokias 'pustas' gelytes, busite visa paskendusi pustame baltume. Nu ir pasisakiau doh.gif tiesiog isivaizdavau viska taip. Realiai is tikro, manau, ir tos baltos atrodytu graziai. Tai gal apverskite ta juosta kita puse, kad butu be tu papuosimu-akmenuku ir tuomet nereikes derinti, arba prisiukite kitokius karoliukus.
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 03 23, 23:37)
Man patinka abu variantai, bet melyni labiau, originalesni smile.gif Kadangi pati suknele tokia pusta, tai jei dar uzsidesite baltas tokias 'pustas' gelytes, busite visa paskendusi pustame baltume. Nu ir pasisakiau  doh.gif  tiesiog isivaizdavau viska taip. Realiai is tikro, manau, ir tos baltos atrodytu graziai. Tai gal apverskite ta juosta kita puse, kad butu be tu papuosimu-akmenuku ir tuomet nereikes derinti, arba prisiukite kitokius karoliukus.

Šiaip labai teisingas pastebėjimas dėl to per didelio pūstumo, pati nebuvau pagalvojusi thumbup.gif Geriausia ir būtų likti ties mėlynais, nes aš juos jau turiu, tik nežinau, ar į plaukus reikia smulkių tokių gėlyčių arba vienos didesnės? Šukuosena būtų kažkas panašaus į prisegta arba supinta kasa ant šono.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 02 15, 19:42)
Aš labai panašią į šitą zzzzzvimt nurodytą planuoju siūtis:

user posted image

as irgi pirkau beveijk tokia.pacia .tik baltos spalvos..
tik dar nesu tikra ar tokia vilkesiu, gal rasiu kitokia kokia nors g.gif

kokios spalvos batelius ruosiesi aveti prie tokios sukneles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 23 kovo 2012 - 23:24
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 23, 23:22)
as irgi pirkau beveijk  tokia.pacia .tik baltos spalvos..
tik dar nesu tikra ar tokia vilkesiu, gal rasiu kitokia kokia nors  g.gif

kokios spalvos batelius ruosiesi aveti prie tokios sukneles?

Turbūt kokius nors ryškiaspalvius, kad būtų stiprus spalvos akcentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 03 24, 11:00)
Turbūt kokius nors ryškiaspalvius, kad būtų stiprus spalvos akcentas smile.gif

as irgi.. netycia uzklydau kaip atrodo raudoni, melyni, ir vysninei bateliai, lb patiko. thumbup.gif baltu nenoriu . pries tai galvojau nude spalvos, bet dbr nebenoriu

o galvoji tiktu auskarai tokios pat spalvos kaip bateliai.? g.gif
Atsakyti
sveikos ir as jungiuos prie jusu 4u.gif visa laika svajojau paie ilga suknute,bet uzsimaniau trumpos doh.gif vestuves vasaros vidury,suknutes modeliuko dar neissirinkus,nes dar laiko daug,bet susiduriau su viena problema,esu itin sviesios odos,tad atsiradus melynem ilgai jos issilaiko, schmoll.gif tad ka manot apie baltas ilgas kojines?ar tiesiog permatomas ilgas kojines? nesinori kad nuotrauko matytos kad ir mazos melynes schmoll.gif tai ar deveit ka po suknute vasaros metu,ar ne? 4u.gif
Papildyta:
beto idomu ar zemoms merginoms graziai atrodo trumpos suknutes zemiau keliu?ar geriau jau butu rinkits ilga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 24, 15:25)
sveikos ir as jungiuos prie jusu  4u.gif  visa laika svajojau paie ilga suknute,bet uzsimaniau trumpos doh.gif  vestuves vasaros vidury,suknutes modeliuko dar neissirinkus,nes dar laiko daug,bet susiduriau su viena problema,esu itin sviesios odos,tad atsiradus melynem ilgai jos issilaiko, schmoll.gif tad ka manot apie baltas ilgas kojines?ar tiesiog permatomas ilgas kojines? nesinori kad  nuotrauko matytos kad ir mazos melynes schmoll.gif  tai ar deveit ka po suknute vasaros metu,ar ne? 4u.gif
Papildyta:
beto idomu ar zemoms merginoms graziai atrodo trumpos suknutes zemiau keliu?ar geriau jau butu rinkits ilga? g.gif

Aš manau, kad prieš vestuves tiesiog pasisaugok, kad nereikėtų dėvėt kojinių, o jei neišeis ir tų mėlynių vis tiek bus, manau, kad nieko tokio, jei dėvėsi kojines, normalu wink.gif Jei batukai kokie uždaresni, bus dar patogiau.
Iš esmės suknelė žemiau kelių geriau dėvėti aukštesnėms, jei esi labai žema. smile.gif Žiūrint, kokia ta žema ir kokio aukščio batelius galvoji rinktis. Aš, pvz, esu 169 ūgio ir man trumpos suknelės labai patinka ir tinka. Tačiau kai užsidedu žemiau kelių, atrodau žemesnė. Bet jei kulnas kokių 10 cm, tai tada jokios bėdos nėra.
Siūlyčiau tau pasimatuoti kokiam nors salone keletą modelių suknelių, tuomet žinosi, kokios tau tinka ir galėsi drąsiai rinktis, nebijodama, kad netiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 03 27, 11:41)
Aš manau, kad prieš vestuves tiesiog pasisaugok, kad nereikėtų dėvėt kojinių, o jei neišeis ir tų mėlynių vis tiek bus, manau, kad nieko tokio, jei dėvėsi kojines, normalu wink.gif Jei batukai kokie uždaresni, bus dar patogiau.
Iš esmės suknelė žemiau kelių geriau dėvėti aukštesnėms, jei esi labai žema. smile.gif Žiūrint, kokia ta žema ir kokio aukščio batelius galvoji rinktis. Aš, pvz, esu 169 ūgio ir man trumpos suknelės labai patinka ir tinka. Tačiau kai užsidedu žemiau kelių, atrodau žemesnė. Bet jei kulnas kokių 10 cm, tai tada jokios bėdos nėra.
Siūlyčiau tau pasimatuoti kokiam nors salone keletą modelių suknelių, tuomet žinosi, kokios tau tinka ir galėsi drąsiai rinktis, nebijodama, kad netiks wink.gif

esu 1.65ugio,o aukstakulniai maziausiai 10cm,ana bandysiu matuotis,tikiuos tiks,nes su ilga but nepatogu.. o ir i kelione net persirenkt nereiktu 4u.gif
Atsakyti
tai nebūtinai rinktis suknelę žemiau kelių tuomet. Gali ir virš kelių, tuomet nebus taip, kad atrodysi žemesnė, nei iš tiesų esi wink.gif
Atsakyti