Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(Mistika... @ 2011 06 21, 13:32)

Bet tai nesamone dumtraukius deti schiedelius, o ventiliacija roku ar dar kokia. Juk net dydziai blokeliu neatitinka. O gal imanoma?  g.gif
Papildyta:

Tai cia jei vedinimui ir atskirai statosi, o jei vienas kaminas tada aisku, kad nepasimoka makaluoti
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2011 06 21, 15:29)
O tai architektai teikia tokia paslauga, kad tvarko statybos leidimus ne savo projektam?  g.gif

Tai kad turite namo porjekta (dezute) nieko nereiskia, ji reikia priristi prie kikevieno indindulaios situacijos/sklypo, o tai daro atchitektai.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 06 22, 18:17)

Dbr parupo man toks klausimas, is kur plyteles perkate?  g.gif galvos skausmas man...
Mes kamina irgi zadam shiedel sita g.gif bet kaina paskaiciavo apie 3tukst  g.gif

Tai cie tie 3000 brangu ar ne? Juk vienim tiek angu kitiems kitiek, nera ka cia lyginti. O kainos yra oficialios, taciau nuolaidos prilauso nuo paciu sugebejimu ir rysiu. Manau max nuolaida imanoma 30%
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2011 06 22, 21:41)
Mieli Schiedel turetojai, pasidalinkite patirtimi, kur sukalbamiausius pardavejus suradote?  ax.gif

manau, kad tai nelabai ka reikia, nes ir vadybininkai keiciasi ir situacija, aisku geriausiai pazintys padeda max nuolaidas gauti. Tai jei jau domites ir renkates, tai ar negalite visiems kas prekiauja ir pateikti uzklausas uz kike tiek angu ir tokio auskcio kamino sistema parduotu ir matysi pasiulymus. Aisku poto dar karta reiktu perklausiti ar tai ju geriausias pasiulymas, nes jus turite geresniu it t.t. it pan.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 06 22, 22:37)
pasidalinsiu po kokio menesiuko wink.gif

Po menesiuko tikiuosi jau ne tik kamina, bet ir sienas turesiu biggrin.gif O tie schiedel atstovai visai smegenine susuko! doh.gif Jau buvom nusprende zidiniui imti 18cm skersmens kamina, bet tie primygtinai pataria 20cm, nes tipo esant zemam slegiui dumai i kambari eis. g.gif Kaina skiriasi gal tik 200-300, bet vistiek is kisenes... Gal kas is turinciu toki kamina galetu ka patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika...: 23 birželio 2011 - 14:53
QUOTE(Mistika... @ 2011 06 23, 15:27)
Po menesiuko tikiuosi jau ne tik kamina, bet ir sienas turesiu biggrin.gif O tie schiedel atstovai visai smegenine susuko!  doh.gif  Jau buvom nusprende zidiniui imti 18cm skersmens kamina, bet tie primygtinai pataria 20cm, nes tipo esant zemam slegiui dumai i kambari eis.  g.gif  Kaina skiriasi gal tik  200-300, bet vistiek is kisenes... Gal kas is turinciu toki kamina galetu ka patarti?

Pirma,tai kiek suprantu kaminas pagal kapsules isorine anga priderinamas. Arba skyle 10 arba 20 ,bet turbut is 18 i 20 ura perehodas.
o antra,tai nueik i zidiniu tema ir paklausk. Ten trinasi ismanesniu smile.gif
Atsakyti
jei turim Janiu ar Jonu, Jonuku tai su sventem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2011 06 24, 09:06)
jei turim Janiu ar Jonu, Jonuku tai su sventem  biggrin.gif

Turim"Janna" smile.gif 4u.gif

Man Gražvydas skardins palanges, čia rekomenduotas nebeprisimenu kieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 24 birželio 2011 - 11:26
QUOTE(airise @ 2011 06 24, 12:24)
Turim"Janna" smile.gif 4u.gif

Man Gražvydas skardins palanges, čia rekomenduotas nebeprisimenu kieno.

O kokia skardinimo kaina? Mums irgi reiks palanges darytis g.gif

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 06 22, 08:11)
Cia kaip is to multiko apie peliuka.... 'taip ir maniau-kreivas plytas pakiso'  taip ir tie murininkai,keikias kad kreivi  lotuliukas.gif mat siektiek daugiau darbo..

Mūrininkai tai nesikeikia - sako sumūrysim ką duosit, bet rezultatus bus ne toks kokį įsivaizduojat. Tas pats ir su Rokų sąramomis - kreivos šleivos. Pjaustant suodžiai lekia - vadinasi perkepintos.
Tikriausiai naudoja senas technologijas.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 06 24, 19:45)
O kokia skardinimo kaina? Mums irgi reiks palanges darytis  g.gif

Man kainuos 15lt/m,plius skarda viskas ko reikės.
Gal gražiau yra su plytelėm palanges padaryt,bet man paprasčiau skardint. Joks meistras neis pamuryt-paklijuot plyteles palangėm ,per mažai darbo.Kitų meistrų dabar neturiu.jei kokie mūrininkai dirbtų,tai gal prie to pačio ir palanges padarytų.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 06 24, 21:07)
Man kainuos 15lt/m,plius skarda viskas ko reikės.
Gal gražiau yra su plytelėm palanges padaryt,bet man paprasčiau skardint. Joks meistras neis pamuryt-paklijuot plyteles palangėm ,per mažai darbo.Kitų meistrų dabar neturiu.jei kokie mūrininkai dirbtų,tai gal prie to pačio ir palanges padarytų.

Tau cia 15lt/m jau su medziagomis, ar tik vien darbas?

Nesu macius palangiu plytelem darytu reiks pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 06 24, 22:04)
Tau cia 15lt/m jau su medziagomis, ar tik vien darbas?

Nesu macius palangiu plytelem darytu reiks pasidometi  g.gif

palangiu plitelės
Atsakyti
Gal kas zinot kiek kainuoja pigiausio virtuvinio stalvirsio metras?
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 06 23, 14:27)
Po menesiuko tikiuosi jau ne tik kamina, bet ir sienas turesiu biggrin.gif O tie schiedel atstovai visai smegenine susuko!  doh.gif  Jau buvom nusprende zidiniui imti 18cm skersmens kamina, bet tie primygtinai pataria 20cm, nes tipo esant zemam slegiui dumai i kambari eis.  g.gif  Kaina skiriasi gal tik  200-300, bet vistiek is kisenes... Gal kas is turinciu toki kamina galetu ka patarti?

Kaip ir ka cia galvojate, kad patarsime, juk ir kiekvieno geografine bei reljefine situacija skirtinga, o jei detlaiua tai ir zidiniai butu skirtingi ir stogo kampas bei aukstis.
Nemanau, kad cia patyliginami dalykai ir galimi pasiulyti.
Atsakyti