na siandien isiziurejau vaziuodamas i Siaulius i viena mano akimis baisu ir is kitos puses apgailetina vaizdeli.
Zmogeliukai viena namuka kaireje puseje vaziuojant nuo siauliu is karto uz lieporiu (arciau kelio) siltina sienas. Tai jei mano bojektyvai neapgauna sienos siltinamos MAX 5 cm poolistirolu

Nuo kelio vaziuojant ir ziurint is sono i sluosnio stori jo beveik nesimato..... Tai va ir nesuprantu ar ten ta polistirola del kokios kitos paskirties klijuoja, ar tik kad namas baltesnis butu.
As to negaleciau kitaip pavadinti kaip mazochizmu. Tai zmonem matyt taip praplove smegenis tu sildanciu blokeliu pardavejai, kad jie galima sakyti, kad visai nusprende nebeapsiltinti namo
Jei tie blokeliai sildantys, tai gal jie ir katilo net nestatys
Mano nuomone ne baisu, o tragiska. Is finansines puses ziurint tai is viso pravalas, nes matyt kazkam moka uz siltinima standartinius pinigus, o nieko nepasisiltina. oi ten ruks kaminelis, nesustodamas ruks
Uz to namo kiti irgi siltina arba jau apsiltino namus, taciau irgi taip jau minimalistiskai, man atrodo geriausiu atveju 15 paprastu polistirolu siltino, o gal net ir tik 10cm. Man tai tik absurdiskai gaila tu zmoniu ir ju, matyt, taupymo (o tiksiau NEtaupymo) ypatumu