Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

[quote=Rudojilape,2011 07 12, 07:23]
o si pasodinta pernai vasaros pabaigoje

user posted image

/quote]

Koks pavadinimas šios jūsų rožės?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Atvirai pasakysiu-net nezinau kaip vadinasi, bet pirkau sita pernai "Zapyskio medelyne" smile.gif
Atsakyti
Na labai graži nežinomoji wub.gif o ypač kad dar tokia jauna. gal tai gali būti populiarioji "sympathy"?
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2011 07 12, 00:55)

visada nukerpamas ziedelis net su stiebelio galiuku iki pirmo penkialapio lapelio,kur matosi,kad is jo "pazasteles"vel isaugs nauja atzalele.
Bent jau mane taip moke vokietijoj roziu augintoja. mirksiukas.gif

Va taip ir aš kerpu bigsmile.gif nieks manes nemokino, bet pamaciau, kad is pazasteles matosi pumpuriukas, tai pasiroden logiška butų kirpti iki jo biggrin.gif
Papildyta:
Rudoji lape, nuostabios tavo rožės ir ypac ta raudonoji, taip graziai atskirai irėminta. Kai siemet pamaciau, kaip pas visus kiemuose zydejo tokios ar panasios raudonos rozes irgi pradejau regzti planus tokia pasisodinti. tik dar neapsisprendziu ar flamentaz ar sympathy sodint. Pirmosios pliusas - ziemoja nedengiama, antroji turi kita pliusa - zydi ne viena karta. ax.gif
Atsakyti
Doviliukep gelbek mano rozes mirksiukas.gif , nes vistiek byra lapai ir kiausiniu lukstai nlb. padeda, nes ta liga, kazkokia, jau turbut yra g.gif nors nauji ugliukai visai neblogai atrodo ax.gif Zadejai savo kaimyno klausti vaistu pavadinimo, tad lauksiu ziniu 4u.gif
O amarai, kaip iki pirmo zydejimo puole ziedelius tai dabar jau nieko nera, tfu tfu tfu, kaip kitoms sekasi su kenkejais kovoti?
Atsakyti
Sveikos, buvau truputį atitrūkus, bet sąžiningai viską perskaičiau ir grožybes apžiūrėjau bigsmile.gif
Raganėle, o koks raudonos rožės pavadinimas (nuotraukoje apie vidurį, už geltonųjų). Ir pas mane jau ta stadija, kai norisi rūšis ir pavadinimus žinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2011 07 13, 22:33)
Sveikos, buvau truputį atitrūkus, bet sąžiningai viską perskaičiau ir grožybes apžiūrėjau bigsmile.gif
Raganėle, o koks raudonos rožės pavadinimas (nuotraukoje apie vidurį, už geltonųjų). Ir pas mane jau ta stadija, kai norisi rūšis ir pavadinimus žinot ax.gif

Isabel renaisance - man ji patiko, didžiuliai tamsūs žiedai laikosi ~2 savaites ir lietaus nebijo. Dabar auginasi šakas ir kraunasi naujus pumpurus.
Atsakyti
ateinu parodyt ir savo pirmameciu ziedu ax.gif (tik viena senesne)
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 07 14, 01:06)
ateinu parodyt ir savo pirmameciu ziedu ax.gif (tik viena senesne)

Gražuolės wub.gif
Atsakyti
Noriu aš saviškę parodyt..fotografuotą anksti ryte wub.gif kaži kaip ji vadinasi g.gif turguje sakė, kad prestizh (kaip rašosi tai nžn), bet nete ir neradau tokios rūšies kol kas smile.gif

Taigi mano pirmoji... wub.gif

Atsakyti
Roziu nuostabumelis wub.gif O ta ''diablotin''spalva man superine thumbup.gif Mano stiebines rozes turetu buti ziedeliai tokios spalvos. wub.gif Mano stiebine buvo numetus visus lapelius ,ataugo kiti,zinoma ne tiek daug kiek buvo,bet kaip ir sake,kazkuri mergina ,ziedeliais pasidziaugsiu,nes vakar pamaciau tarp lapuku pumpuriukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Stikline,sakes kokia graziiiii...Merginos as visa savo gelyna baigiu perdirbt,bus rozynas su zydinciom samanelem ir smulkiom gelikem.
Atsakyti
QUOTE(@lot@ @ 2011 07 14, 09:52)
Stikline,sakes kokia graziiiii...Merginos as visa savo gelyna baigiu perdirbt,bus rozynas su zydinciom samanelem ir smulkiom gelikem.

Aga..rytais jos man gražiausios rolleyes.gif o aš norėčiau smulkia skaldele savo rožyną ateity išklot...tik va nžn ar gerai būtų g.gif kaip paskui durpes dėt žiemai ant tos skaldos g.gif
Atsakyti