QUOTE(Mergiona @ 2011 06 28, 12:38)
Stripuli, ne tas zodis "ant kiek" kitaip dabar atrodo

tada "nerupestingos vaikystes salis", dabat paziuriu: klaikuma kaip tevai tvarkesi

nei pardes nei ko, pampersu gi irgi nebuvo, mes vaziavom nuo mano 3,5 ir seses 2, paskui dar puske metais uz sese jaunesne imdavom. Nei vaidens, nei pardes

buna lyja savaitem, rubai purvini, skalbia, nedziusta

virs kaitlenciu nakciai virtuvej sukabina
Mama tik neseniai po geru 20 metu pertraukos ten nuvaziavo irgi pakraupus buvo, sako "jauni buvom, entuziazmo pilna, prie komforto neprate, tai ir isgyvenom, dabar neisivaizduojama"
nu tada taip, mane vežėsi nuo keturių metų, ir visada turėdavom slapta radiatorių, dabar irgi slapta jungėm, nors šeimininkė kaip tik perspėjo, kad vienas namas prieš savaitę nuo radiatoriaus supleškėjo, bet kad kitaip neįmanoma... pardės nereikėdavo, būdavo valgykla...
na o aš dabar kai mažę vežuosi nuo septynių mėnesių, tai pampersai iš namų, šaldytuvas yra, pardė Molėtuose netoli, kai su mašina pašokt, elektrinė plytelė netgi šiemet dviejų vietų buvo, išvis lafa, taip sakant, komforto visiškai netrūksta, net dušas dabar įrengtas kitoj lauko tuliko pusėj ...

Ir tualetas ne kaip seniau dvokiantis, o kvepia geriau nei namuose... Nes anksčiau tai atsimenu, varai, nosį užsiimi, išeini, "atsiimi"...
QUOTE(pagyvenus @ 2011 06 28, 22:31)
O žemuogių pavalgymui šiemet pas mane pilna - kasdieną po saujelę nuvalgau. Tiesa - kas perkat, po kiek turguje žemuogės? Bandau orientuotis po kiek mėlynės bus. Nes braškių pas mane buvo labai mažai, neužsišaldžiau. O kaina braškių nesvietiška

Tai neapsisprendžiu - surizikuoti laukti mėlynių ar visgi pirkti braškes

Ką manot uogautojos (tiek miško, tiek ir turgaus) - po kiek šiemet mėlynės turguje bus.
mėlynės šiuo metu po tris litus stiklinė. O su braškėm tai aga, pirmąsyk būsiu nepriėdus, nei užderėjo, nei pirkt už tokias kainas norisi. nu bet nieko, visą žiemą šaldytas parduotuvines kapojom...
va tu penkiolika metų neuogavai, o aš jei kuriuos metus nepauogauju - man kaip ir ne vasara... matyt, pripratimas, nuo trejų metų mane uogaut kaip veždavosi, taip ir įpratau.