Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(norma @ 2011 06 02, 22:05)
Adrija, ten tikra vyriska meile  doh.gif  miega kartu, eda kartu, katinas sekioja paskui suni kaip uodegele visur, jau tam kartais ir atsibosta  rolleyes.gif
Kai rinkausi katina, irgi domejausi kurilu bobteilais - geras pasirinkimas  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu.. ax.gif Kai as rinkaus, tai rexiuku gal dar nebuvo LT, buciau ir apie juos galvojus, nes labai jau geruliai, nors dabar sakau, kad tie 1,5tuks Lt. sumoketu uz katina, yra geriausia investicija, na aisku, be IVF'o mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 06 03, 12:17)
Niekur nepasislepsi  doh.gif  lotuliukas.gif
O kokios pas jus bedeles, kad cia lankaisi? Irgi vazineji i Latvija?

Norejau i LV vaziuoti, tai pradejau lankytis cia. Paskui netiketai visi planai susidrumste. Bet manau kad neuzilgo vaziuosim :-) Pas mane PKS, nevyksta O, endo I stadija. Pas MB mazas kiekis, judrumas, ir daug patologiju. Tai galwojam tik apie IVF + ICSI (atrodo gerai raides sudeliojau blush2.gif ) smile.gif
O kokios pas jus bedeles? smile.gif
Atsakyti
Mano mm vis dar nepareina (sakiau jau valkatom nebevadinsiu,kad ilgam neisizeistu biggrin.gif ).Gal turit minciu ka daryt?
Jei paskambinsiu i klinika,tikriausiai nieko nepasakys tik laukt? Gal vaistuku kokiu yra tam? O gal yra kam dare nesulaukus mm?
Kazkaip norisi greciau i lt grizti,jau svaigau apie pirmadieni,bet ziuriu kad be kito savaitgalio nieko neiseis.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 02, 18:07)
Aš vakar vėlai parsiradau, tai ir nebeparašiau blush2.gif
Mano naujienos sakyčiau neblogos ax.gif Pas mane cistos, tirštos ir į piktybines nepanašios. Nusipirkau vaistų už 600 litų doh.gif gerai, kad turėjau, tai sakau gal sveiki nauji papai užaugs, ne tik kad cistos mažės hihihi.gif

Dziaugiuosi geromis naujienomis 4u.gif
QUOTE(norma @ 2011 06 03, 08:33)
Kai musu draugai klausia apie vaikus, mano vyras juokauja - kad tik tokie dabar gaunas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 03, 11:39)
Mano mm vis dar nepareina (sakiau jau valkatom nebevadinsiu,kad ilgam neisizeistu  biggrin.gif ).Gal turit minciu ka daryt?
Jei paskambinsiu i klinika,tikriausiai nieko nepasakys tik laukt? Gal vaistuku kokiu yra tam? O gal yra kam dare nesulaukus mm?
Kazkaip norisi greciau i lt grizti,jau svaigau apie pirmadieni,bet ziuriu kad be kito savaitgalio nieko neiseis.

Gal duphastona pavartok? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 03, 10:09)
Gal duphastona pavartok?  g.gif

Kad su slopinanciais ar gerai butu? g.gif
O ji 10 dienu vartot reiktu?Nes as tiek neturiu ax.gif Biuletenis pas mane nuo kito penktadienio dviems savaitems,siandien turiu susirgt jei noriu penktadieni Rygoj buti.Veliau nezinau ar iseis dienas susikeisti,labai jau sunkiai as ji issiprasiau.Be to kolegei darbus palieku,o ji birzelio gale iseina pati atostogu,iki tiek butu gerai man ir grizti.
Aisku cia mano norai jau ne pirmoj vietoj,viskas priklauso kaip jos didenybe mm sugalvos.Bus kaip bus.Bet tai sakes kaip nervina,zinau,kad O tikrai buvo ir turetu ateiti gi po 14 dienu.Ir maudzia jau visa savaite,(.) (.) ziauriai skauda.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 03, 11:39)
Mano mm vis dar nepareina (sakiau jau valkatom nebevadinsiu,kad ilgam neisizeistu  biggrin.gif ).Gal turit minciu ka daryt?

Ir pas mane ta pati problemele g.gif Jau ir n kartu testus dariau ir hcg, aiskiai be reikalo, bet mmm kaip ner taip ner g.gif
Gal koki krosa nubegti biggrin.gif
Beje, gal kam bus idomu, gavau rezus is LV del anti-folllicular antibodies, ir jis teigiamas doh.gif Trejsas neatraso, ir prisikamninti negaliu ....
Atsakyti
Skambinau i embrions,susakiau viska,liepe uz valandos paskambinti unsure.gif
Kazko bijot pradejau .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 03, 11:27)
Skambinau i embrions,susakiau viska,liepe uz valandos paskambinti  unsure.gif
Kazko bijot pradejau .. doh.gif

nebijok,gal patars ka daryt ,kad jos pagaliau ateitu smile.gif
Atsakyti
Nu ka,liepe dar palaukt ir pirmadieni pasukt.Susitarem dar,kad pirmadieni skana pasidarysiu ir paskambinsiu su naujienom.Labai tikiuosi,kad iki to jo ateis.
Atsakyti
wingele,kaip tu jautiesi?kaip tavo pilvelis? wub.gif

man jau nebeilgai kai kraujuka priduosiu,nekantrauju,kazkodel labai tiketi pradejau
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 03, 13:28)
Nu ka,liepe dar palaukt ir pirmadieni pasukt.Susitarem dar,kad pirmadieni skana pasidarysiu ir paskambinsiu su naujienom.Labai tikiuosi,kad iki to jo ateis.

Tai jau 3V isbandei,ane?
Gal tos garsiosios stiprios kmynu arbatos pagerk,dar gerai butu fizinius sunkius darbus padirbti (tik nezinau kur tokiu rasi g.gif ),gal langus isplauk,spintas perkraustyk,baldus perstumdyk ax.gif O vakare gerai vyno ikalk (negeras patarimas,na,bet jei labai reikia tu pasiklydeliu,tai gal pades ax.gif )
Atsakyti